nchatz Δημοσ. Τετάρτη στις 05:52 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:52 μμ Μετά από μήνες φημών και διαρροών, η Xbox επιβεβαίωσε επιτέλους ότι το Senua's Saga: Hellblade 2 έρχεται στο PS5 "αυτό το καλοκαίρι", και μάλιστα με βελτιώσεις. Η Ninja Theory κυκλοφόρησε ένα trailer που επιβεβαιώνει ότι η έκδοση του Hellblade 2 για το PS5 θεωρείται μια "Ενισχυμένη" έκδοση του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει κάποια "συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά". Τα χαρακτηριστικά δεν αναλύθηκαν λεπτομερώς στο βίντεο της εταιρείας, αλλά είναι ενδιαφέρον ότι η Ninja Theory αποφάσισε να επανεξετάσει και να βελτιώσει το παιχνίδι, δεδομένων των ανάμεικτων κριτικών που έλαβε. Κατά τον τελευταίο χρόνο και κάτι, η Microsoft και το Xbox έχουν καταστήσει σαφές ότι εισέρχονται σε μια νέα εποχή για την κονσόλα. Ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του Xbox η Microsoft είχε ακολουθήσει την τακτική των αποκλειστικών παιχνιδιών για την κονσόλα της, πλέον η πολιτική αυτή έχει αλλάξει και πλέον η εταιρεία λειτουργεί περισσότερο ως εκδότης για το σύνολο των πλατφορμών. Από πέρυσι, έχουμε δει πολλά παιχνίδια που ήταν αποκλειστικά για Xbox να έρχονται σε Switch και PlayStation, συμπεριλαμβανομένων μικρότερων τίτλων όπως Hi-Fi Rush, Grounded, Pentiment, αλλά και κάποιων μεγάλων τίτλων όπως το Forza Horizon 5, το Indiana Jones and the Great Circle και, τους επόμενους μήνες, το Gears of War. Φαίνεται ότι οι μεταφορές δεν είναι καν κοντά στο να ολοκληρωθούν, καθώς ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι μόλις επιβεβαιώθηκε ότι θα λάβει την ίδια μεταχείριση ενώ ήδη υπάρχουν φήμες και για άλλους τίτλους. Αν και είναι αλήθεια ότι τα χαρακτηριστικά της "ενισχυνμένης έκδοσης" θα έρθουν την ίδια μέρα και στις εκδόσεις του Hellblade 2 για PC και Xbox μέσω μιας δωρεάν ενημέρωσης, οποιοσδήποτε στο PS5 που δεν έχει παίξει το Hellblade 2 πριν θα λάβει την καλύτερη έκδοση του παιχνιδιού εξαρχής. Το Senua's Saga: Hellblade 2 φημολογούνταν ότι θα έρθει στο PlayStation εδώ και ένα χρόνο. Η κίνηση εντάσσεται στη νέα στρατηγική της Microsoft να φέρει περισσότερα από τα αποκλειστικά της παιχνίδια σε άλλες πλατφόρμες, μια σημαντική αλλαγή από την προηγούμενη προσέγγισή της στην αγορά των βιντεοπαιχνιδιών. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Hugo Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ Καλά κάνουν και τα φέρνουν στο playstation αλλά πως ακριβώς θα πείσουν κάποιον να πάρει το επόμενο Xbox? Όταν με playstation 6 θα έχεις και τα παιχνίδια του xbox και του playstation. Η αντίστοιχα με ένα Pc build όλα τα games. Εκτός αν βγάλουν αυτό που συζητιέται, δηλαδή μια κονσόλα όπου θα έχει και microsoft Store αλλά και steam και epic store κτλ. Οπου και πάλι με ένα steam deck 2 τι να το κανεις το xbox. 3 4
Volga Δημοσ. Τετάρτη στις 08:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:37 μμ 17 λεπτά πριν, Hugo είπε Καλά κάνουν και τα φέρνουν στο playstation αλλά πως ακριβώς θα πείσουν κάποιον να πάρει το επόμενο Xbox? Όταν με playstation 6 θα έχεις και τα παιχνίδια του xbox και του playstation. Η αντίστοιχα με ένα Pc build όλα τα games. Εκτός αν βγάλουν αυτό που συζητιέται, δηλαδή μια κονσόλα όπου θα έχει και microsoft Store αλλά και steam και epic store κτλ. Οπου και πάλι με ένα steam deck 2 τι να το κανεις το xbox. Τα μισά από όσα ακούγονται να είναι αλήθεια φίλε μου, το επόμενο XBox θα είναι η καλύτερη αγορά που θα μπορεί να κάνει άνθρωπος. 1 9
Braveheart1980 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 μμ Επιτέλους να βγει σε μια κονσόλα που μπορεί να το σηκώσει 1 1
nikos5800 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:59 μμ 18 λεπτά πριν, Saloufas είπε Μακράν ο μεγαλύτερος παραμυθάς που πέρασε από το τμήμα Xbox. 2 2
Votritis Δημοσ. Τετάρτη στις 09:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:06 μμ ...........με "συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά", θα το κανουν να εχει και gameplay 😛 2 8
MikeGR7 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:58 μμ "...δεδομένων των ανάμεικτων κριτικών που έλαβε..." -Bro, απλα αναμεικτες??? Μιλαμε για παιχνιδι που έκλαιγες τα Data που καταναλωσες για να το κατεβασεις και αυτο παροτι το ειχες κατεβασει απο 1000ρα fiber στο σπιτι...!! "...η Microsoft και το Xbox έχουν καταστήσει σαφές ότι εισέρχονται σε μια νέα εποχή για την κονσόλα..." - Ναι, την τελευταία εποχή.... 1 ώρα πριν, Hugo είπε πως ακριβώς θα πείσουν κάποιον να πάρει το επόμενο Xbox? -Το ποιοοο?? 😂 57 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Μακράν ο μεγαλύτερος παραμυθάς που πέρασε από το τμήμα Xbox. - Μιλαμε οταν ο Τσιπρας πηγαινε, αυτος ερχόταν!!! 🤣 52 λεπτά πριν, Votritis είπε ...........με "συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά", θα το κανουν να εχει και gameplay 😛 - Φήμες μιλάνε και για δημιουργία NPC χαρακτήρων!! 1
kgkaudi Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ 1 hour ago, Hugo said: Καλά κάνουν και τα φέρνουν στο playstation αλλά πως ακριβώς θα πείσουν κάποιον να πάρει το επόμενο Xbox? Όταν με playstation 6 θα έχεις και τα παιχνίδια του xbox και του playstation. Η αντίστοιχα με ένα Pc build όλα τα games. Εκτός αν βγάλουν αυτό που συζητιέται, δηλαδή μια κονσόλα όπου θα έχει και microsoft Store αλλά και steam και epic store κτλ. Οπου και πάλι με ένα steam deck 2 τι να το κανεις το xbox. Απλά θα βάλουν Steam, GoG και Epic Store. Μετά θα υπάρχει η ερώτηση γιατί να πάω σε PS6, αν έχω αυτά & Game Pass. Επίσης το Steam Deck είναι για handheld gaming, όχι για console gaming 4
Retromaniac Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 μμ 2 ώρες πριν, Hugo είπε Καλά κάνουν και τα φέρνουν στο playstation αλλά πως ακριβώς θα πείσουν κάποιον να πάρει το επόμενο Xbox? Όταν με playstation 6 θα έχεις και τα παιχνίδια του xbox και του playstation. Η αντίστοιχα με ένα Pc build όλα τα games. Εκτός αν βγάλουν αυτό που συζητιέται, δηλαδή μια κονσόλα όπου θα έχει και microsoft Store αλλά και steam και epic store κτλ. Οπου και πάλι με ένα steam deck 2 τι να το κανεις το xbox. Γιατί το PS6 δεν θα έχει game pass λόγω sony. Το hellblade θα το πληρρωσεις χρυσό ενώ στο gamepass δωρεάν day one. 2
PapStel Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:13 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kgkaudi είπε Απλά θα βάλουν Steam, GoG και Epic Store. Μετά θα υπάρχει η ερώτηση γιατί να πάω σε PS6, αν έχω αυτά & Game Pass. Επίσης το Steam Deck είναι για handheld gaming, όχι για console gaming Γιατί στο PlayStation έχω όλη μου την (ψηφιακή) βιβλιοθήκη εκεί, τα τρόπαιά μου και τους φίλους μου συν ότι θα παίζω και τα multiplatform πέρα από τα exclusives τα δικά μου και του Xbox. Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:14 μμ από PapStel 3
DelsinGR Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:53 μμ Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Μόνο λευκές.
kgkaudi Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ 1 hour ago, PapStel said: Γιατί στο PlayStation έχω όλη μου την (ψηφιακή) βιβλιοθήκη εκεί, τα τρόπαιά μου και τους φίλους μου συν ότι θα παίζω και τα multiplatform πέρα από τα exclusives τα δικά μου και του Xbox. Με 70, συγνώμη 80 ευρώ το παιχνίδι. Την ώρα που ο Xboxας δίνει 20 ευρώ το μήνα να έχει ένα σκασμο παιχνίδια και βάλε και ότι έχουν τα άλλα stores, aka παιχνίδια του PlayStation. Κοινώς, τα ανοιχτά συστήματα είναι το μέλλον μέχρι και η νέα κινέζα CFO της Sony είπε ότι ο στόχος είναι το engagement και το MAU. Ετοιμάσου κοινώς να κάνει το PlayStation ότι ακριβώς κάνει το Xbox. Γιατί οι παίκτες του PlayStation όχι μόνο δεν αυξάνονται, αλλά είναι λιγότεροι κατά περίπου 1 εκ. συγκριτικά 1
Volga Δημοσ. χθες στις 08:45 πμ Δημοσ. χθες στις 08:45 πμ 9 ώρες πριν, PapStel είπε Γιατί στο PlayStation έχω όλη μου την (ψηφιακή) βιβλιοθήκη εκεί, τα τρόπαιά μου και τους φίλους μου συν ότι θα παίζω και τα multiplatform πέρα από τα exclusives τα δικά μου και του Xbox. Ομοίως στο νέο αυτό Xbox(αν ισχύουν οι φήμες) και ο PC Gamer... Θα έχει όλα τα παιχνίδια του Xbox, όλα τα παιχνίδια του στο Steam, όλα τα παιχνίδια του στο Epic Store, μαζί με τα exclusives που δεν βγαίνουν σε καμία κονσόλα κανενός, και τα τροπαιά τους... Α.. και μαζί και τα παιχνίδια της Sony γιατι υπάρχουν σε Epic Store ή Steam.
PapStel Δημοσ. χθες στις 08:52 πμ Δημοσ. χθες στις 08:52 πμ 7 ώρες πριν, kgkaudi είπε Με 70, συγνώμη 80 ευρώ το παιχνίδι. Την ώρα που ο Xboxας δίνει 20 ευρώ το μήνα να έχει ένα σκασμο παιχνίδια και βάλε και ότι έχουν τα άλλα stores, aka παιχνίδια του PlayStation. Κοινώς, τα ανοιχτά συστήματα είναι το μέλλον μέχρι και η νέα κινέζα CFO της Sony είπε ότι ο στόχος είναι το engagement και το MAU. Ετοιμάσου κοινώς να κάνει το PlayStation ότι ακριβώς κάνει το Xbox. Γιατί οι παίκτες του PlayStation όχι μόνο δεν αυξάνονται, αλλά είναι λιγότεροι κατά περίπου 1 εκ. συγκριτικά Τι εννοείς είναι λιγότεροι κατά 1 εκ; Στα πιο πρόσφατα αποτελέσματα τριμήνου οι MAU ήταν ανεβασμένοι. Ένα το κρατούμενο. Και δύο, στα άλλα stores δεν τα πληρώνεις τα παιχνίδια; Μόνο στο PlayStation πληρώνεις; Ναι ξέρουμε τι δίνει το game pass και σε τι τιμές βρίσκεις παιχνίδια στα κλειδαδικα. Ωστόσο αξίζει να παρατήσεις όλα όσα έχεις αποκτήσει ως τώρα και να χτίσεις τα πάντα από την αρχή; Ξεκάθαρα ΟΧΙ. Συν τοις άλλοις, δύο από τα καλύτερα παιχνίδια για φέτος, Split Fiction και Clair Obscur, κοστίζουν 50€, ούτε 70 ούτε 80. Που ακόμα κι εκεί ψηλά να ήταν η τιμή τους, στην τελική γίνονται εκπτώσεις μετά από λίγο καιρό. 7 λεπτά πριν, Volga είπε Ομοίως στο νέο αυτό Xbox(αν ισχύουν οι φήμες) και ο PC Gamer... Θα έχει όλα τα παιχνίδια του Xbox, όλα τα παιχνίδια του στο Steam, όλα τα παιχνίδια του στο Epic Store, μαζί με τα exclusives που δεν βγαίνουν σε καμία κονσόλα κανενός, και τα τροπαιά τους... Α.. και μαζί και τα παιχνίδια της Sony γιατι υπάρχουν σε Epic Store ή Steam. Ακριβώς. Όποιος έχει μια κάποια παρακαταθήκη σε μια πλατφόρμα, εκεί θα μείνει. Πολύ δύσκολα θα αλλάξει εντελώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα