Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα τη βοήθεια σας για κάτι που παρατήρησα σήμερα και με απασχολεί σε έντονο βαθμό.Εχω μια σελίδα στο youtube που είχα φτιάξει εδώ και χρόνια.Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα όλο αυτό το καιρό.Συνιλικα πρέπει να έχω καμιά δεκαριά videos .Τα περισσότερα απ' αυτά έχουν καμία 80αρια views.Ομως υπάρχει ένα (το πιο παλιό) που έχει 952 χιλιάδες προβολές και κάποιο άλλο γύρω στις 4 χιλιάδες.Οταν λοιπόν ανοίγω αυτό με τα περισσότερα views παίζει μια διαφήμιση πριν το video .Και επειδή είμαι πολύ περίεργος θέλω να μάθω τι σημαίνει αυτό;Δεν ισχύει ότι το youtube σε αμοιβει για να βάλει διαφημίσεις στα βίντεο σου;Βέβαια αν με ρωτήσετε για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις στο λογαριασμό μου δε ξέρω να σας απαντήσω.Δεν τα έχω δει προσεκτικα.Και τέλος να σας πω ότι στη σελίδα μου έχουν κάνει εγγραφή 315 άνθρωποι.Αυτα.Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Δημοσ.

Διαφημίσεις βάζει έτσι κι αλλιώς, είτε σε αμοίβει είτε όχι.

Για να αμοιφθείς, πρέπει να καλύπτεις συγκεκριμένα κριτήρια, που αυτή τη στιγμή εσύ δεν τα πιάνεις.

Δημοσ.
Στις 21/5/2025 στις 9:02 ΜΜ, vagelis81 είπε

Δεν ισχύει ότι το youtube σε αμοιβει για να βάλει διαφημίσεις στα βίντεο σου;

Iσχύει αλλά για να γίνει monetized το κανάλι σου θα χρειαστεί να έχεις

• 500 συνδρομητές
  • Να έχεις ανεβάσει 3 βίντεο τις τελευταίες 90 ημέρες
  • Να έχεις 3000 έγκυρες ώρες παρακολούθησης δημόσιων βίντεο τις τελευταίες 365 ημέρες ή 3 εκατομμύρια προβολές στα shorts σου τις τελευταίες 90 ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...