Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακούγεται ότι θα βάλουν και δεύτερη ημερομηνία πάντως. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθει φωτο με τιμες. Ειναι 4 presales για το live απο τα οποια τα 2 εγιναν σημερα.

1. 27/05 - 09:00am Legacy Fan Club (με Presale Code στο mail)

2. 27/05 - 11:00am Official Fan Club (με Presale Code στο mail)

3. 29/05 - 10:00am High Priority Newsletter Subscribers Presale (Οσοι γραφτηκαν εδω μεχρι και 25/5 ελαβαν Presale Code στο mail τους χθες 26/5)

4. 30/05 - 10:00am General Presale

Σημερα το Fan Club Presale ξεκινησε με 15.000 εισιτηρια Arena και μεχρι τις 16:00 περιπου ειχαν εξαντληθει. Υποθετω οτι τα δινουν τμηματικα για να ικανοποιησουν την ζητηση για Presale που ακολουθουν.

Tips για οσους επιχειρησουν να παρουν εισιτηριο τις επομενες ημερες:

1. Τα queues θα ξεκινησουν αρκετη ωρα πριν την ωρα του Presale. Παραδειγμα σημερα για των 11:00 οσοι μπηκαν στο queue μια ωρα πριν τους πηρε 1 με 2μιση ωρες για να μπουν να αγορασουν. Αυτο θα μεγαλωσει πολυ τις επομενες ημερες οποτε μπειτε νωρις.

2. Να ειστε ετοιμοι απο πριν με τους κωδικους Ticketmaster σας μην μπλεξετε εκεινη την στιγμη με Forgot Password και τετοια.

3. Ιδανικα να εχετε ετοιμη στον Ticketmaster λογαριασμο σας αποθηκευμενη καρτα με επαρκες υπολοιπο.

4. Υπολογιστε οτι οταν σας βαλει και ξεκινησετε την διαδικασια να αγορασετε εισιτηρια καλο θα ειναι να την ολοκληρωσετε το συντομοτερο δυνατον. Υποθετικα σας δινει 20 λεπτα αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που εχει συμβει να σας πεταξει εξω και να καταληξετε στο τελος του queue απο την αρχη.

Link: https://shops.ticketmasterpartners.com/metallica

Clickαρεις στο Find Tickets και μπαινεις ουρα.

image.png.4c28da4396df4025f4c2a0345ea93381.png

image.png.a582ab75fb8c9be0fd657992246644aa.png

Επεξ/σία από Noobios
Δημοσ.

εγω είμαι για 29/5

κανονίστε να μη βρουμε, 1 να αγοράζετε 😁

21 λεπτά πριν, adi32 είπε

Στο σχεδιο φαινονται ολες οι θυρες 

Θα εχει και πισω απο τη σκηνη ? 

η σκηνή είναι στο κέντρο 360

Metallica M72 “Seek and Destroy” Live @ MetLife Stadium, NJ 8/4/2023, Giant  Beachballs on stage!

Metallica Bring M72 World Tour to Athens with First-Ever 360° Stage in  Greece

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 23/5/2025 στις 8:43 ΜΜ, vste είπε

Ήταν το μακρινό 1993 όταν οι Metallica είχαν έρθει για συναυλία στο γήπεδο του Πανιωνίου.
Είχα ένα κολλητό στη γειτονιά οπότε είχαμε αράξει απέναντι καθώς γινόταν το soundcheck.
Κάποια στιγμή βλέπουμε το Hetfield να βγαίνει απο το γηπεδο και να ερχεται στο περιπτερο που ειχαμε αραξει. Πηγαινει μπροστα στον περιπτερα και ρωταει "Coca Cola?"
-Ποσες θες ρε φιλε; Του λεει ο περιπτερας.
-ΕΕΕΞΙ LIGHT!!

τελεια συναυλια, με Cult πιο πριν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να έχεις ticketmaster account, κάνεις δουλειά και με το google σου.

Θα χει πολύ γέλιο πάντως η συναυλία καθώς θα ναι η πρώτη metal μου συναυλία χωρίς metal παρέα.

- Εγώ 

- Η γυναίκα μου που ξέρει μόνο το nothing else matters, το Unforgiven και το master of puppets λόγω stranger things 

- Κολλητός που είχε πάρει το 1997 το reload γιατί του άρεσε το memory remains και το οποίο πήρα να αντιγράψω στο plextor μου και δεν επέστρεψα ποτέ. Δεν το ζήτησε κι όλας λολ

- Η γυναίκα του που ναι rockου

Όσοι είστε "παππούδια" σαν και μας βάλτε και ασφάλεια. Μιλάμε για συναυλία σε σχεδόν έναν χρόνο από τώρα.Better safe than sorry!

Τώρα ανυπομονώ να βγάλει αύριο η aegean οικονομικά εισιτήρια  για τα γενέθλια της να πάω Sting στο Μόναχο τον προσεχή Οκτώβρη. Η μαμά άκουγε police οπότε αγαπώ τρελά, σχωρεστε με!!!

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Thechosennone said:

H ticketmaster παντως οτι να ναι. Με πέταξε δυο φορές εκτος κ εχασα την ουρα.

το έπαθα και εγώ αλλά ήμουν από επάνω και έκανα re-queue αμέσως και ευτυχώς προχώρησε πολύ γρήγορα ,μέσα σε 5 λεπτά πήρα session.
Πριν γίνει αυτό ήμουν στο queue 1h30m και κόντευα να φτάσω στο τέλος. Τι βρισίδια πέσανε δεν λέγεται.

Επεξ/σία από spooker
  • Like 1
Δημοσ.

Υπήρχαν και χειρότερα, στην Γερμανία διάβασα αναφορες που πάτησαν για αγορά του εισιτηρίου κι ενώ τα χρήματα δεσμεύτηκαν τα εισιτήρια δεν τους τα κράτησε το σύστημα 

Δημοσ.
4 hours ago, ksessalonikios said:

Υπήρχαν και χειρότερα, στην Γερμανία διάβασα αναφορες που πάτησαν για αγορά του εισιτηρίου κι ενώ τα χρήματα δεσμεύτηκαν τα εισιτήρια δεν τους τα κράτησε το σύστημα 

φαίνεται γίνανε και εδώ αυτά. Μόλις πήρα mail, ευτυχώς δεν είμαι affected

Ticketmaster has updated us on the issues experienced by many during today’s Fifth Member Presale. We have been assured that full refunds have been confirmed for anyone who was charged without their order successfully going through (tickets did not appear in your Ticketmaster account after 90 minutes).

Fifth Member Fan Club Presales have been extended and will continue through until 9 AM local on Friday, 30 May. Tickets are still available across all dates.

If you missed out today, please try again using the same code you were sent originally. If you need assistance, contact Ticketmaster Fan Support for Germany, Poland, or Switzerland, or fill out a Metallica.com Support Ticket.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν θα αναφέρει το νταβατζιλίκι της ticketmaster? 

Θα το αναφέρω εγώ. 

Χρεώνει 6 ευρώ, το εισιτήριο. 

70.000 εισιτήρια, 420.000 €, αέρας κοπανιστός. 

Παλιά, όταν παίρναμε εισιτήρια viva, ντίβα και δεν ξέρω και γω τι άλλο, σε κράταγε ένα δίφραγκο εξτρά, κόστος υπηρεσίας, αλλά μία φορά, ανά συναλλαγή. 4 εισιτήρια, ένα δίφραγκο. 

Τώρα 4 εισιτήρια, 4 φορές το νταβατζιλίκι.

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 8
Δημοσ.
1 hour ago, Rebelos2018 said:

Κανείς δεν θα αναφέρει το νταβατζιλίκι της ticketmaster? 

Θα το αναφέρω εγώ. 

Χρεώνει 6 ευρώ, το εισιτήριο. 

70.000 εισιτήρια, 420.000 €, αέρας κοπανιστός. 

Παλιά, όταν παίρναμε εισιτήρια viva, ντίβα και δεν ξέρω και γω τι άλλο, σε κράταγε ένα δίφραγκο εξτρά, κόστος υπηρεσίας, αλλά μία φορά, ανά συναλλαγή. 4 εισιτήρια, ένα δίφραγκο. 

Τώρα 4 εισιτήρια, 4 φορές το νταβατζιλίκι.

Ακόμα και οι καλλιτέχνες υποτίθεται γκρινιάζουν για την Ticketmaster, αλλά μια χαρά έχουν στήσει κώλο όλοι και συνεργάζονται μαζί της. Οπότε καλά κάνει, εκμεταλλεύεται όσο περισσότερο μπορεί την δεσπόζουσα θέση της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...