slaughter Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ έτσι όπως πάει δεν βλέπω να προλαβαίνουμε τίποτα αύριο. Η μόνη ελπίδα να βάλουν και δεύτερη μέρα. 1
tliako Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:32 μμ (επεξεργασμένο) 4 hours ago, polakis21 said: Τελειωσαν τα εισητηρια. Περιμενα δυο ωρες απο τις 10.20 και οταν μπηκα ηταν εξαντλημενα. Γελαει ο κοσμος. Απο τι ωρα πρεπει να μπουμε δηλαδη; Είναι λαχείο, μπήκαμε σχεδόν μαζί με φίλο στην ουρά εγω γύρω στις 9:10 και αυτος 5' μετά. Εμένα με έβαλε μέσα 10:15 , τον φίλο μου 10:50. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:35 μμ από tliako
yiannis72 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:57 μμ 4 ώρες πριν, james9tito είπε Εγω μπηκα και βρηκα καποια με 109 ευρω αλλα διστασα 1ον γιατι δεν μου αρεσε που ηταν σχεδον πεταλο , 2ον γιατι ειδα το setlist τους και απορησα που εχουν 5-6 μονο απο την καλη εποχη τους. Οκ θα μου πεις υποκειμενικο απλα σκεφτομαι φωναχτα. Θα ειναι ωραιο παρολαυτα σαν εμπειρια ισως αυριο ξαναμπω και παρω εισιτηριο Το average setlist της-μέχρι τώρα- περιοδείας πάντως,έχει 11 τραγούδια από τα 5 πρώτα άλμπουμ.
Saizo13 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:16 μμ 8 ώρες πριν, james9tito είπε Στην 34 θα βλεπουμε τιποτα ή μόνο με κυάλια? Το ιδιο εψαχνα και γω, εκει πηρα. Πιστευω μια χαρα θα ειμαστε
AlexanderTheGr Δημοσ. Πέμπτη στις 08:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:54 μμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, james9tito είπε Στην 34 θα βλεπουμε τιποτα ή μόνο με κυάλια? Ομοίως απο την απέναντι στην 20 που θα ειμαστε εμεις πιστεύω οτι θα ειναι πολυ καλά. Το καλό ειναι οτι το stage επειδη θα ειναι το κέντρο βελτιώνει την κατάσταση. Χώρια που θα δούμε το όλο φαντασμαγορικό show που θα ετοιμάσουν πιάτο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:55 μμ από AlexanderTheGr
Damned7 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:45 μμ Μια συμβουλή για αύριο τελευταία ημέρα. Να μπείτε μια ωρα νωρίτερα και μετα refresh μέχρι να πάρετε θέση στην ουρά.
james01gr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 μμ Στις 28/5/2025 στις 7:09 ΠΜ, polakis21 είπε Θεωρω αδυνατο να εχουν τελειωσει ολα τα καλα εισιτηρια πριν ακομα ανοιξουν στις 30/5 για τους υπολοιπους. Δηλαδη ολοι θα παρουν στις 30/5 μονο κατι λιγα στο πεταλο; Δουλευομαστε; Εχουν εξαντληθει ολα κεντρο, αρενα και διαγωνια εξεδρες. Απιστευτο ενα χρονο πριν!!!! Τι γινεται ρε παιδια; Θα παμε και για 2η ημερομηνια λετε; Φιλε που το διαβασες; Εχεις κανα λινκ; Ήταν πολύ απλό να γραφτείς fifth member και να μην περιμένεις την τελευταία ημέρα πάντως.
Damned7 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 μμ 1 minute ago, james01gr said: Ήταν πολύ απλό να γραφτείς fifth member και να μην περιμένεις την τελευταία ημέρα πάντως. Ναι και εγώ εγινα fifth member και έπεσε το σύστημα μετα από τέσσερις ωρες στην ουρά και πηρα τα @@ μου. Σήμερα βρήκα εισιτήριο.
polakis21 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:38 μμ (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, james01gr είπε Ήταν πολύ απλό να γραφτείς fifth member και να μην περιμένεις την τελευταία ημέρα πάντως. Φιλε εγω εχω κλεισει ως fifth member στα 109€. Χθες μπηκα για εναν φιλο μου και ειχα αναμονη δυο ωρες και δεν με εβαλε τελικα και εξαντληθηκαν. Θα ξαναμπω αυριο απο τις 8 το πρωι… Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:39 μμ από polakis21
james01gr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:40 μμ Για να μην ξεχνάμε υπάρχει και αυτό 2 λεπτά πριν, polakis21 είπε Φιλε εγω εχω κλεισει ως fifth member στα 109€ πενω διαζωμα. Χθες μπηκα για εναν φιλο μου και ειχα αναμονη δυο ωρες και δεν με εβαλε τελικα και εξαντληθηκαν. Θα ξαναμπω αυριο απο τις 8 το πρωι… Μπήκα την πρώτη ημέρα ως fifth member, είχα κάνα εικοσαλεπτο αναμονή και όλα οκ. Απλά μου έκανε εντύπωση πως είχαν πολλά κλειστά. Τελικά έκλεισα πάνω διάζωμα όπως και εσύ στα 109. 2
polakis21 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 πμ Για γέλια η κατάσταση. Είμαι με refresh απο τις 8 το πρωι και ξαφνικα στις 9.15 εβγαλαν αντιστροφη μετρηση για τις 10.00 για να παρουμε λεει τυχαια σειρα. Και μολις πηγε 10.00 βγηκε η κλασικη μπαρα αναμονης η οποια εδω και 7 λεπτα δεν προχωραει καθολου. Κλασικα μεχρι να παρουμε σειρα θα εχουν εξαντληθει. Ελλας το μεγαλειο σου... 2
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 πμ Περιμένω απο τις 9 το πρωι Μας δουλεύουνε μου φαίνεται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα