Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε ρε παιδια, πού έχετε φάει την καλύτερη πίτσα στη θεσσαλονίκη? Εγώ που μένω κέντρο παραγγέλνω από dominos και την θεωρώ από τις πολύ δυνατές. 

• Sad 1
  • Haha 2
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, milos_ είπε

Για πείτε ρε παιδια, πού έχετε φάει την καλύτερη πίτσα στη θεσσαλονίκη? Εγώ που μένω κέντρο παραγγέλνω από dominos και την θεωρώ από τις πολύ δυνατές. 

salento, pizza hood, last slice ειναι δυνατη τριάδα του κέντρου. Σίγουρα έχει και στις αλλες περιοχες κατι αξιολογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποτε τιμούσα τη Roma, αλλά με έχει χάσει πλέον. Dominos δεν μου αρέσουν καθόλου, όποτε δεν θα χούμε τα ίδια γούστα.

Τελευταια δοκίμασα από Dante di Verona στην Καλαμαριά κι ήταν εξαιρετικές. Ψάχνω κι εγώ κάτι πιο κεντρικό.

Επεξ/σία από animor
Δημοσ.
1 ώρα πριν, milos_ είπε

Dominos με διαφορά ότι χειρότερο εχω φάει. Κυριολεκτικά σαν κατεψυγμενη πιτσα απο το super market ηταν.

Δυνατή ήταν η Πίτσα Σάκης στην Λ. Στρατού αλλα δεν ξερω αν υπάρχει ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Salento στο κέντρο, pizza plain στη Χαριλάου, tonino Καλαμαριά και πλέον Θέρμη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Demis είπε

Salento στο κέντρο, pizza plain στη Χαριλάου, tonino Καλαμαριά και πλέον Θέρμη. 

Ολα αυτό που είπες , συν Pizza hood που ξέχασες . Μιλάμε για πίτσες τύπου Ναπολιτάνα, λεπτές και ακριβές σε τιμή, κατω από 10 η μία δεν έχει.

Μην πάει κανείς εκεί και περιμένει ελληνικές μερίδες και γεύσεις ή προσφορές 1+1

Επεξ/σία από fidepab982
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι μία η καλύτερη πίτσα αλλά δύο. 

Pizza Chris & Golden pizza. 

Spoiler

Κάνω πλάκα προφανώς, οποίος ξέρει από Θεσσαλονίκη θα καταλάβει. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Haha 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, phanispal είπε

Αν εννοείς την αλυσίδα Domino’s, φαντάζομαι αστειεύεσαι.

όχι δεν αστειεύομαι

15 ώρες πριν, vdeseris είπε

Dominos με διαφορά ότι χειρότερο εχω φάει. Κυριολεκτικά σαν κατεψυγμενη πιτσα απο το super market ηταν.

Δυνατή ήταν η Πίτσα Σάκης στην Λ. Στρατού αλλα δεν ξερω αν υπάρχει ακομα

υπάρχει αλλά είναι πίτσα με το κομμάτι και η σάλτσα του τίγκα στη ζάχαρη

6 ώρες πριν, djcat είπε

πίτσα funghi ό,τι καλύτερο 

έχω φάει ουκ ολίγες φορές. είναι τίμια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...