Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετική είναι και η UNA, απλώς είναι μακριά, στην Περαία. Αν πάντως βρεθείτε κατά κει, αξίζει 100%.

• Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, phanispal είπε

Αν εννοείς την αλυσίδα Domino’s, φαντάζομαι αστειεύεσαι.

Πρέπει να πω πως η Domino's διαφέρει φοβερά πολυ απο κατάστημα σε κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, ακόμα δεν έχει πει κανείς για τη Leo D' Oro ????
Γίγας μαμούθ 4 τυρια και τα μυαλά στα μπλέντερ!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Razgriz said:

Πρέπει να πω πως η Domino's διαφέρει φοβερά πολυ απο κατάστημα σε κατάστημα.

Την Dominos καλώς ή κακώς πρέπει να την κρίνουμε με κριτήρια αλυσίδας, όχι μεμονωμένης πιτσαρίας.

Δεν το λέω επειδή μπορεί να διαφέρουν όπως γράφεις, αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολο μιας αλυσίδα να έχει τόσο καλή πίτσα.

Βέβαια θα μου πεις γούστα...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Thresh είπε

Την Dominos καλώς ή κακώς πρέπει να την κρίνουμε με κριτήρια αλυσίδας, όχι μεμονωμένης πιτσαρίας.

Δεν το λέω επειδή μπορεί να διαφέρουν όπως γράφεις, αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολο μιας αλυσίδα να έχει τόσο καλή πίτσα.

Βέβαια θα μου πεις γούστα...

Θα πω για Αθήνα και εποχή όπου έπαιρνα 1-2 φορές το μήνα ειδικά σε προσφορές. 

Ήταν value for money. Πάντα απο το ίδιο κατάστημα. 

Σε φιλικό σπίτι πήραμε απο αλλο κατάστημα και ήταν χειρότερες απο κατεψυγμένη πίτσα. 

Και εμενα αν μου το λεγανε δεν θα το πίστευα. 

• Super Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, Razgriz said:

Θα πω για Αθήνα και εποχή όπου έπαιρνα 1-2 φορές το μήνα ειδικά σε προσφορές. 

Ήταν value for money. Πάντα απο το ίδιο κατάστημα. 

Σε φιλικό σπίτι πήραμε απο αλλο κατάστημα και ήταν χειρότερες απο κατεψυγμένη πίτσα. 

Και εμενα αν μου το λεγανε δεν θα το πίστευα. 

Δεν διαφωνώ, αλλά η καλύτερη τους σε σύγκριση με καλές πιτσαρίες γενικότερα είναι μέτρια.

• Like 2
Δημοσ.
On 22/05/2025 at 18:07, fidepab982 said:

Ολα αυτό που είπες , συν Pizza hood που ξέχασες . Μιλάμε για πίτσες τύπου Ναπολιτάνα, λεπτές και ακριβές σε τιμή, κατω από 10 η μία δεν έχει.

Μην πάει κανείς εκεί και περιμένει ελληνικές μερίδες και γεύσεις ή προσφορές 1+1

Pizza hood δεν έχω πάει δυστυχώς, πρώτη φορά το είδα τώρα εδώ στο θέμα. Θα το τιμήσω όμως σίγουρα 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους.

Σε επισκεψη προσφατη σε πιτσαρια με καλο ονομα στην δελφων θεσσαλονικη, πηγα να παρω πιτσα. Παραγγελνω σε μια κοπελα για να την παρω πακετο, βλεπω τον τυπο εκει με γυμνα χερια ουτε γαντια ουτε τιποτα, πιανει αρχιζει φτιαχνει την πιτσα, πιανει το τηλεφωνο του ενδιαμεσα, μιλαει στο τηλεφωνο, ξαναπιανει τα υλικα της πιτσας, πιανει αλλα αντικειμενα εκει τριγυρω διαφορα, ξανασυνεχιζει να φτιαχνει την πιτσα... λεω στην κοπελα, κατι προεκυψε πρεπει να φυγω. Αυτο το κανουν και σε αλλες πιτσαριες οπου δεν προσεχουν καθολου τους κανονες υγιεινης. Γνωριζει καποιος να προτεινει καποια πιτσαρια στην ανατολικη θεσσαλονικη (καλαμαρια κυριως, αλλα και τις υπολοιπες περιοχες) που να προσεχουν την καθαριοτητα και τους κανονες υγιεινης στην παρασκευη της πιτσας ; Ευχαριστω.

• Haha 1
Δημοσ.

Casa Bianca πηγες? ο παπους ηταν εκει?

πιτσαριες εχουμε καλες και ναπολιτανικες,αλλα τωρα για τα γυμνα χερια,καλυτερα κλεισε τα ματια,δυσκολα να βρεις ..δεν το παρατηρω πλεον οποτε..

επειδη ψηνεται μετα σκοτωνει τα οποια μικροβια😂

• Haha 1
Δημοσ.

Για το θέμα υγιεινής που αναφέρεις, ξες πόσες φορές έχω δει να φοράνε γάντια και χωρίς να αλλάξουν να δίνουν ρέστα να πιάνουν το οτιδήποτε ακόμα και σκουπίδια να πετάνε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, George10001 said:

Καλησπέρα σε ολους.

Σε επισκεψη προσφατη σε πιτσαρια με καλο ονομα στην δελφων θεσσαλονικη, πηγα να παρω πιτσα. Παραγγελνω σε μια κοπελα για να την παρω πακετο, βλεπω τον τυπο εκει με γυμνα χερια ουτε γαντια ουτε τιποτα, πιανει αρχιζει φτιαχνει την πιτσα, πιανει το τηλεφωνο του ενδιαμεσα, μιλαει στο τηλεφωνο, ξαναπιανει τα υλικα της πιτσας, πιανει αλλα αντικειμενα εκει τριγυρω διαφορα, ξανασυνεχιζει να φτιαχνει την πιτσα... λεω στην κοπελα, κατι προεκυψε πρεπει να φυγω. Αυτο το κανουν και σε αλλες πιτσαριες οπου δεν προσεχουν καθολου τους κανονες υγιεινης. Γνωριζει καποιος να προτεινει καποια πιτσαρια στην ανατολικη θεσσαλονικη (καλαμαρια κυριως, αλλα και τις υπολοιπες περιοχες) που να προσεχουν την καθαριοτητα και τους κανονες υγιεινης στην παρασκευη της πιτσας ; Ευχαριστω.

Ενω το να φοράει γάντια και να πιάνει όλα αυτά που αναφέρεις το κάνει μια χαρά; 

Θεωρώ πως η θερμοκρασία  σκοτώνει ότι θα μπορούσε να υπάρχει.

Πιο πολύ κινδυνεύεις απο τα Αλλαντικά που είναι έξω με τις ώρες 

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.

Έχουμε γίνει πολύ μυγιάγγιχτοι τα τελευταία χρόνια. Διαβάζεις κάτι τρομερές κριτικές στο Google όπου κάποιοι κάνουν χαμό για μη χρήση γαντιού.

Εν τω μεταξύ στην πραγματικότητα η φάση είναι «αρκεί να μην πέσει στην υπόληψή μου», γιατί κι εκεί που σου φαίνεται ότι τηρούν κανόνες υγιεινής, το τι έχει γίνει σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι να πας εσύ στο πεντακάθαρο μαγαζί, αν τα γνώριζες θα έκανες χαρακίρι.

Αλλά δεν πειράζει, αρκεί να νομίζω ότι όλα είναι όπως τα θέλω. Χαχαχαχαχα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, phanispal είπε

Έχουμε γίνει πολύ μυγιάγγιχτοι τα τελευταία χρόνια. Διαβάζεις κάτι τρομερές κριτικές στο Google όπου κάποιοι κάνουν χαμό για μη χρήση γαντιού.

Εν τω μεταξύ στην πραγματικότητα η φάση είναι «αρκεί να μην πέσει στην υπόληψή μου», γιατί κι εκεί που σου φαίνεται ότι τηρούν κανόνες υγιεινής, το τι έχει γίνει σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι να πας εσύ στο πεντακάθαρο μαγαζί, αν τα γνώριζες θα έκανες χαρακίρι.

Αλλά δεν πειράζει, αρκεί να νομίζω ότι όλα είναι όπως τα θέλω. Χαχαχαχαχα.

Από τη στιγμή που πληρώνεις απαιτείς. Το ότι είδε αυτό το στάδιο και όχι ένα στάδιο πίσω δεν λέει κάτι.  Το μοναδικό λάθος του φίλου είναι ότι απλά έφυγε και δεν είπε τον λόγο που έφυγε. Αν τσακωνόταν και είχε κόσμο το μαγαζί να δεις πως θα το σκεφτόταν την επόμενη φορά να κάνει το ίδιο. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...