spykapo21 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 19 hours ago, fidepab982 said: ρε φιλε τι συγκρινεις, το ενα ειναι wifi 7 το αλλο ειναι 6... αυτο υποκειμενικο αδερφε π.χ εγω δεν εχω αναγκη καλυψης και ταχυτητας μεσω wifi , εννοω αν αξιζει σε performance π.χ καλυπτει καλυτερη τη φαση του bufferbloat δλδ την εκμηδενιζει ? απο οτι αντιλαμβανομαι η διαφορα με το 5590 ειναι αυτη , το wifi. σωστα ?
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου On 28/07/2025 at 13:44, spykapo21 said: πολυ δυνατη εταιρια, αλλα δεν αξιζουν τα 100 + που προσφερει πανω απο το φθηνοτερο 5590 που ειναι κτηνος. μιλαμε για ενα μικρο Update σε wifi αλλα ενα μεγαλυτερο drawback οτι ειναι γουρουνι σε μεγεθος και καταναλωνει παραπανω ενεργεια τι πιστευετε οι γνώστες του αθληματος εδω μεσα ? διαφωνείτε ? το αν αξιζει ή οχι τα 100 παραπανω εχει να κανει με τις αναγκες του καθενος. καποιοι θελουν πιο καλο wifi.το μεγεθος και η παραπανω καταναλωση για τους περισσοτερους δεν ειναι καν προβλημα. On 28/07/2025 at 23:48, fidepab982 said: ρε φιλε τι συγκρινεις, το ενα ειναι wifi 7 το αλλο ειναι 6... και αλλες διαφορες οπως οτι ειναι adsl,vdsl,fiber. On 29/07/2025 at 19:29, spykapo21 said: αυτο υποκειμενικο αδερφε π.χ εγω δεν εχω αναγκη καλυψης και ταχυτητας μεσω wifi , εννοω αν αξιζει σε performance π.χ καλυπτει καλυτερη τη φαση του bufferbloat δλδ την εκμηδενιζει ? απο οτι αντιλαμβανομαι η διαφορα με το 5590 ειναι αυτη , το wifi. σωστα ? ολα ειναι υποκειμενικα.ενας μπορει να εχει και router των 10 ευρω και να παιζει μια χαρα. ειναι updated συγκριτικα με τα αλλα μοντελα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι για ολους απαραιτητο. 1
BoullyBoy Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Καλησπέρα σας. Εχω FTTH Gigabit στην Cosmote και μου έχουν δώσει το 5530 ροθτερ χωρίς το OLT που πάει κατευθείαν στο τοιχο. Με ενδιαφέρει να πάρψ τον 5690 PRo μιας και θέλω να περάσω όλο το δίκτυο μέσω Wireguard και πρέπει να είναι κάτι δυνατό. Αμα κάνω την αγορά απο το Amazon γερμανίας θα δουλεψει; πρέπει να πάρω κωδικούς απο την Cosmote ; θα μου τα δώσει; Σε VDSL 200άρι που είχα αγορασμένο απο Γερμανία και πάλι δουλεψε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να βάλω κάτι στις ρυθμήσεις.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου On 23/08/2025 at 23:47, BoullyBoy said: Καλησπέρα σας. Εχω FTTH Gigabit στην Cosmote και μου έχουν δώσει το 5530 ροθτερ χωρίς το OLT που πάει κατευθείαν στο τοιχο. Με ενδιαφέρει να πάρψ τον 5690 PRo μιας και θέλω να περάσω όλο το δίκτυο μέσω Wireguard και πρέπει να είναι κάτι δυνατό. Αμα κάνω την αγορά απο το Amazon γερμανίας θα δουλεψει; πρέπει να πάρω κωδικούς απο την Cosmote ; θα μου τα δώσει; Σε VDSL 200άρι που είχα αγορασμένο απο Γερμανία και πάλι δουλεψε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να βάλω κάτι στις ρυθμήσεις. ή θα πρεπει η cosmote να δηλωσει το Modem id του 5690Pro για να παιξει (σχετικο αν θα το δεχτει ο τεχνικος) ή θα πρεπει να παιξεις με ont (olt ειναι το μηχανημα του παροχου) ή θα πρεπει να κανεις spoofing to Ιδ. τηλεφωνια αν για καποιο λογο δεν την τραβηξει αυτοματα μετα μπορεις να μιλησεις ειτε για να στην σεταρουν ειτε για να σου δωσουν κωδικους. στο vdsl δεν υπαρχει Modem id οποτε δεν εχεις θεμα να παιξει οτιδηποτε 2
Dimi00 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 23/8/2025 στις 11:47 ΜΜ, BoullyBoy είπε Καλησπέρα σας. Εχω FTTH Gigabit στην Cosmote και μου έχουν δώσει το 5530 ροθτερ χωρίς το OLT που πάει κατευθείαν στο τοιχο. Με ενδιαφέρει να πάρψ τον 5690 PRo μιας και θέλω να περάσω όλο το δίκτυο μέσω Wireguard και πρέπει να είναι κάτι δυνατό. Αμα κάνω την αγορά απο το Amazon γερμανίας θα δουλεψει; πρέπει να πάρω κωδικούς απο την Cosmote ; θα μου τα δώσει; Σε VDSL 200άρι που είχα αγορασμένο απο Γερμανία και πάλι δουλεψε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να βάλω κάτι στις ρυθμήσεις. To δικο μου το αγορασα απο αμαζον de. Λειτουργησε μια χαρα, παιδευτηκα αρκετα με το περασμα της τηλεφωνιας.αιτηθηκα αρκετους κωδικους voip και εν τελει τα κατάφεραν αυτοι (οι κοσμοταδες)με καποιο "magic trick" εξ αποστασεως που ποτε δεν μου ειπαν. Επεξ/σία 26 Αυγούστου από Dimi00 1
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου On 26/08/2025 at 14:29, Dimi00 said: To δικο μου το αγορασα απο αμαζον de. Λειτουργησε μια χαρα, παιδευτηκα αρκετα με το περασμα της τηλεφωνιας.αιτηθηκα αρκετους κωδικους voip και εν τελει τα κατάφεραν αυτοι (οι κοσμοταδες)με καποιο "magic trick" εξ αποστασεως που ποτε δεν μου ειπαν. Οπως λενε καλο ειναι οταν παρεις τους κωδικους να σεταρεις την τηλεφωνια για δοκιμη στο router του οτε και μετα να πας στο fritz. αλλα αφου στο εφτιαξαν remote even better 1
tjetri Δημοσ. Τετάρτη στις 08:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:02 μμ Καλησπέρα σας! Με 1Gb/1Gb download/upload (Inalan) θα πρεπει να γηνει bridge connection με καποιο ont η απευθείας με την οπτική ίνα πάνω στο FRITZ!Box? thanks
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 09:53 μμ 1 hour ago, tjetri said: Καλησπέρα σας! Με 1Gb/1Gb download/upload (Inalan) θα πρεπει να γηνει bridge connection με καποιο ont η απευθείας με την οπτική ίνα πάνω στο FRITZ!Box? thanks για να παιξεις με ινα πανω στο fritz ή θα πρεπει να σου περασουν(inalan) το modem id( δυσκολο) ή να κανεις spoofing το id του ont (ή του modem,router)της inalan στο fritz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα