spykapo21 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 19 hours ago, fidepab982 said: ρε φιλε τι συγκρινεις, το ενα ειναι wifi 7 το αλλο ειναι 6... αυτο υποκειμενικο αδερφε π.χ εγω δεν εχω αναγκη καλυψης και ταχυτητας μεσω wifi , εννοω αν αξιζει σε performance π.χ καλυπτει καλυτερη τη φαση του bufferbloat δλδ την εκμηδενιζει ? απο οτι αντιλαμβανομαι η διαφορα με το 5590 ειναι αυτη , το wifi. σωστα ?
poulinos Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 09:54 μμ On 28/07/2025 at 13:44, spykapo21 said: πολυ δυνατη εταιρια, αλλα δεν αξιζουν τα 100 + που προσφερει πανω απο το φθηνοτερο 5590 που ειναι κτηνος. μιλαμε για ενα μικρο Update σε wifi αλλα ενα μεγαλυτερο drawback οτι ειναι γουρουνι σε μεγεθος και καταναλωνει παραπανω ενεργεια τι πιστευετε οι γνώστες του αθληματος εδω μεσα ? διαφωνείτε ? το αν αξιζει ή οχι τα 100 παραπανω εχει να κανει με τις αναγκες του καθενος. καποιοι θελουν πιο καλο wifi.το μεγεθος και η παραπανω καταναλωση για τους περισσοτερους δεν ειναι καν προβλημα. On 28/07/2025 at 23:48, fidepab982 said: ρε φιλε τι συγκρινεις, το ενα ειναι wifi 7 το αλλο ειναι 6... και αλλες διαφορες οπως οτι ειναι adsl,vdsl,fiber. On 29/07/2025 at 19:29, spykapo21 said: αυτο υποκειμενικο αδερφε π.χ εγω δεν εχω αναγκη καλυψης και ταχυτητας μεσω wifi , εννοω αν αξιζει σε performance π.χ καλυπτει καλυτερη τη φαση του bufferbloat δλδ την εκμηδενιζει ? απο οτι αντιλαμβανομαι η διαφορα με το 5590 ειναι αυτη , το wifi. σωστα ? ολα ειναι υποκειμενικα.ενας μπορει να εχει και router των 10 ευρω και να παιζει μια χαρα. ειναι updated συγκριτικα με τα αλλα μοντελα αλλα δεν σημαινει οτι ειναι για ολους απαραιτητο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα