Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

μόλις μου βεβαιώθηκε  κλήση από την αστυνομία για κράνος ... έγινε επιτόπου αφαίρεση  άδειας κυκλοφορίας .. αλλά το δίπλωμα δεν το είχα μαζί ... στις κουκίδες στην κλήση σημιώσε μόνο την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ... και στα σχόλια έγραψε ότι εντός 5  ημερών να παρουσιαστώ στο τμήμα τροχαια ιωαννινων  να προσκομίσω της πινακίδες ...

λοιπόν έχουμε και λέμε ... μίλησα και  με έναν φίλο δικηγόρο ,
αλλα μου είπε για αρχή να πάω ότι ζητάει η  κληση ... δλδ  μόνο της πινακίδες .. δεν είμαι υποχρεωμένος να πάω τίποτα παραπάνω από ότι λέει γραπτώς το εγράφο που  υπέγραψα ....

Ακόμα και εάν μου ζητήσουν να παραδώσω το δίπλωμα 
να πω ακριβώς  = “Στην κλήση που μου δώσατε, δεν αναφέρεται τίποτα για κατάθεση διπλώματος. Αν υπάρχει επίσημη εντολή, παρακαλώ να μου τη δώσετε εγγράφως.”

είπε πιθανόν από το μπουρδέλο που επικρατεί να μην ασχοληθεί κανείς ... και να γίνει μόνο κράτηση   της άδειας και της πινακίδας για 60 ημέρες όπως λέει κατά γράμμα το χαρτί τισ κλήσης ..
και ότι αυτό είναι κάτι που γίνετε συχνά ... αρκεί να μην έχουν ορέξεις και οι άλλοι στην τροχαία να ασχοληθούν ....

σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ??
λέτε να την βγάλω λάδι  μόνο με την άδεια  κυκλοφορίας και τισ πινακίδες ?

και για να προλάβω τους καλό προαίρετούς 
η κλήση  κόπηκε ακριβώς έξω από μια αλλανα .. έξω από το συνεργείο  που έφτιαχνα το μηχανάκι ... και δοκιμάζαμε στο μηχανάκι  της νέες  αναρτήσεις ... που ήταν μαλάκες και βρίσκανε τα πλαστικά στο προστατευτικό της ρόδας από το χαμήλωμα ..
μια αλλανα που ίσως όλη μέρα να περάσouν  2-3 αυτοκίνητα .. ίσως πιθανόν να κάλεσε και καποιος την αστυνομία στοχευμένα 

• Haha 4
Δημοσ.

Έχει κενά η Παρασκευιάτικη ιστορία σου. Για το παρακάτω δεν είχε κλήση?

12 λεπτά πριν, AkisLeoforia είπε

αλλά το δίπλωμα δεν το είχα μαζί

• Haha 2
Δημοσ.

όχι δεν είχε για το λόγω ότι το δίπλωμα δεν το είχα μαζί μου ... μου έκοψε κλήση 10$ για αυτό |

μου έχουν ξανά πάρει δίπλωμα ... και στο περνούν κατευθίαν μαζί με όλα τα υπολίπα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Nabuko said:

δυσκολο να σου κοψουν κληση επειδη δεν εχειςτο διπλωμα ή πχ την ασφαλεια μαζι.ο λογος ειναι οτι πλεον τα βλεπουν online .τωρα αν ο αλλος θελει να σου κοψει κληση θα στην κοψει

τελικα του εκοψαν.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ειναι γνωστο τρολ.

34 λεπτά πριν, poulinos είπε

δυσκολο να σου κοψουν κληση επειδη δεν εχειςτο διπλωμα ή πχ την ασφαλεια μαζι

Σε γραφουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι κληση ειναι αυτη βρε παιδια μονο 10 ευρω για κρανος?. Εκπτώσεις κανουν εκει στα Ιωαννινα?

Αναφορά σε κείμενο

Μη χρήση κράνους: €200 πρόστιμο και 3-6 βαθμοι ποινής Σε περίπτωση επανάληψης του αδικήματος εντός 3 χρόνων η ποινή διπλασιάζεται

1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε

?

Αναφορά σε κείμενο
Περιγραφή παράβασης
Πρόστιμο σε €
Αφαίρεση
Βαθμοί point system
Παρατηρήσεις
Διπλώματος
Στοιχεία Κυκλοφ.
Ζώνη - Κράνος (οδηγός) (ν.2696/1999 αρθ.12 παρ.5 και 6)
350,00
10 ημέρες
.
5
.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν καταλαβαίνω ως προς τι  τα γέλια ... 
μου κόπηκε μια κλήση εντελώς  ότι νάνε ... μια κλήση  που δεν έχει καμία σχέση με  αυτά που λέει ο κοκ ... με αυτά που μου έγραψε ο αστυνομικός ...

που είναι το περίεργο να ρωτήσω ?

Επεξ/σία από AkisLeoforia
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, AkisLeoforia είπε

μου κόπηκε μια κλήση εντελώς  ότι νάνε .

Οποτε δεν σε εγραψε για κρανος.

8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το δεκαρικο ειναι για την μη επιδειξη φυσικου εγγραφου. 

Αλλα για αυτο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Οποτε δεν σε εγραψε για κρανος.

Αλλα για αυτο

η κλήση όμως λέει  για μη χρήση  προστατευτικού κράνους .... και να γίνει εντός 5 ημερών παράδοση πινακίδας .... 
που κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τη μη εμφάνιση  διπλώματος 

Δημοσ.

Οταν θα πας με την κλήση να δώσεις τις πινακίδες θα πρέπει να δείξεις και το δίπλωμα,για να αποδείξεις ότι έχεις δίπλωμα.Εκεί μπορεί να στο κρατήσουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

δυσκολο να σου κοψουν κληση επειδη δεν εχειςτο διπλωμα ή πχ την ασφαλεια μαζι.ο λογος ειναι οτι πλεον τα βλεπουν online .τωρα αν ο αλλος θελει να σου κοψει κληση θα στην κοψει

τελικα του εκοψαν.

Μια φορά που δεν είχα το δίπλωμα μαζί δεν μου έκοψαν πάντως. Το κοίταξαν στο σύστημα και είδαν ότι είμαι οκ. Ούτε για την ασφάλεια που δεν είχα εκτυπωμένη. 

Εάν κάποιους τους γράφουν για αυτά τότε κάτι άλλο φταίει πχ θα είναι σε κανένα στροφγυλοφαναρο και θα κάνουν τσαμπουκα. Ή είναι γνώριμοι των αρχών. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efib είπε

Μια φορά που δεν είχα το δίπλωμα μαζί δεν μου έκοψαν πάντως. Το κοίταξαν στο σύστημα και είδαν ότι είμαι οκ. Ούτε για την ασφάλεια που δεν είχα εκτυπωμένη. 

Εάν κάποιους τους γράφουν για αυτά τότε κάτι άλλο φταίει πχ θα είναι σε κανένα στροφγυλοφαναρο και θα κάνουν τσαμπουκα. Ή είναι γνώριμοι των αρχών. 

σιγά μην είμαι και ο Escobar .......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...