Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tonyz21 είπε

Επειδή πέρυσι το καλοκαίρι έπεσα σε μέγα μαλ@κα, νομίζω πιο μεγάλη σημασία έχει σε ποιόν θα πέσεις και πως θα έχει ξυπνήσει. Άμα έχει βγει να γράψει, και ο θεός να κατέβει να του πει όχι, δεν τη γλυτώνεις

Εχω πεσει και εγω σε τεραστιο αποτετοιον,πριν καμια 15ρια χρονια,πιτσιρικας,με μηχανη με ελευθερη.
Κοντεψαμε να γινουμε κολλητοι,του ειπα να γραψει,αλλα οσο μπορει να μη με σκισει.

Στο τελος μου λεει :
Παρτη και ευχομαι να μη χρειαστει να σε σταματησω ξανα.
Τον ευχαριστησα και γυρισα πλατη,να παω στη μηχανη.
Κοιταζω και ελεγε 900 ευρω το χαρτακι.
Δε γυρισα να του μιλησω,γιατι θα με πηγαιναν μεσα.

Ειναι και καποιοι που οποιαδηποτε προσεγγιση αποτυγχανει,εχουν βγει για να γραψουν.

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Εν κατακλείδι, Ελλάς 2025.

Διαβασες τιποτα απο οσα γραφουμε πιο πανω;

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν σου βρει παράβαση τι θα γράψει;

Μονο τοτε δε θα σε γραψουν αυτοι που λεμε παραπανω.
Αλλα δε λεμε αυτο.
Λεμε οταν εχεις κατι να σε γραψει και υπαρχει περιπτωση να τη γλυτωσεις αμα  μιλησεις σωστα.

• Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

αμα  μιλησεις σωστα.

Δλδ πως ειναι το "σωστα"?  Τι τους λες μπας και γλυτωσουμε κι εμεις 

• Haha 1
Δημοσ.

παιζεις θεατρο.τα 2 ακρα.

η πας με τα νερα τους..ναι παιδια εχετε δικιο κ.λ.π. 

τους λες να μην σου παρουν διπλωμα γιατι το εχεις αναγκη για εργασια,εαν ειναι επαγγελματικο ακομα καλυτερα...

η"

εαν εχεις καλο τουπε,τους απειλεις με στοφα ..εχεις θειο δικαστη,δημοσιογραφο,στρατιωτικο κ.λ.π.

το επιθετο μου δεν το γνωριζετε? ειμαι ο ταδε..αλλα πρεπει να το εχεις,ναι εισαι μεγαλο καθικι ,να τους πεισεις

αν εχεις απο πορσε και επανω ..που θελεις μεταθεση???😁

πρεπει να το εχεις γιατι αν σε παρουν πρεφα μετα πας για χειροτερα.

αν τσιμπησουν φευγεις

το πρωτο το εκανα και πιανει

το δευτερο παρολιγο γιατι ημουν σε ταραγμενη φαση αλλα με επιασε η πολιτισμικη μου μορφωση😂 ,τα ηθελε ομως ο πισινος τους,με προκαλουσαν συνεχεια ,επρεπε..

• Like 1
Δημοσ.

ενημερωτικά .... πήγα στο τμήμα με της πινακίδες και Προσωρινό δίπλωμα οδηγησεις ( να σημιώσω  ότι πριν με γράψουν δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου . και λογικά κάπου το έχασα ...)

1) η  τροχαία  δεν δέχτηκε το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης  που έβγαλα επίσημα από το site  gov.gr  .....Είπε ότι δεν το δέχεται  ωσ επίσημο αρχείο  ... ΑΠΛΆ ΚΛΑΊΩ  ...

2) κράτησε πινακίδες κανονικά ... και μου είπε παρόλο που δεν λέει να προσκομίσεις το δίπλωμα .. είσαι υποχρεωμένος .... και ας μην στο γράφει στην κλήση ....(έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου )

3)Μου έδωσε διορία  5 μέρες να της πάω αίτηση απώλειας ...αλλιώς θα φάω διοικητικό  πρόστιμο ....  ότι νάναι ....

4)της άδεια και πινακίδες θα τα πάρω πίσω σε 60 μέρες ....

5) το δίπλωμα ακόμα δεν μου το πήραν .. και τώρα το κορυφαίο !!!
θα μου το κρατήσουν όταν  βγει το νέο δίπλωμα ...

6)οπα της λέω εγώ έχω μόνο ένα όχημα ... οκ θα μου το κρατήσεις άδεια  και πινακίδες  60 μέρες .. το δέχομαι ... ούτε ενστάσεις έκανα τίποτα ... αλλά τη φταίω εγώ που το δίπλωμα θα βγει σε 40-60μέρες ...? Δηλαδή δεν θα μπορώ να οδηγάω 60 μέρες + μέχρι να πάρω το δίπλωμα ? που σύνολο θα φτασεη στις 100 + μέρες ? 

7) μίλησα με τον υπεύθυνο ... και μου είπε έτσι είναι εάν μου αρέσει ..!!

Δημοσ.

Από τα λεγόμενα, σου καλά πήγε, εσύ καλά καλά δεν έχεις ιδέα που έχασες το δίπλωμα, ούτε έχεις κάνει τα προβλεπόμενα,

περαστικά οι μαγκιές πληρώνονται όπως το λες, έστω και καθυστερημένα..

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, AkisLeoforia είπε

η  τροχαία  δεν δέχτηκε το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης  που έβγαλα επίσημα από το site  gov.gr  .....Είπε ότι δεν το δέχεται  ωσ επίσημο αρχείο

ειναι επισημο αρχειο.-

κράτησε πινακίδες κανονικά ... και μου είπε παρόλο που δεν λέει να προσκομίσεις το δίπλωμα .. είσαι υποχρεωμένος .... και ας μην στο γράφει στην κλήση ....(έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου )

που οριζεται αυτο? σοβαρα ρωταω, η ειναι επισημο εγγραφο η κληση ή  δεν ειναι σχεψου να υπογραψεις ενα συμβολαιο και μετα να σου λενε νταξ αυτο δεν το λεει αλλα ειναι υποχρεωτικο και ας μην αναγραφεται

Μου έδωσε διορία  5 μέρες να της πάω αίτηση απώλειας ...αλλιώς θα φάω διοικητικό  πρόστιμο ....  ότι νάναι ....

τι ειδους προστιμο δηλαδη?

το δίπλωμα ακόμα δεν μου το πήραν .. και τώρα το κορυφαίο !!!
θα μου το κρατήσουν όταν  βγει το νέο δίπλωμα ...

αυτο εχει ξαναγινει

αλλά τη φταίω εγώ που το δίπλωμα θα βγει σε 40-60μέρες ...? Δηλαδή δεν θα μπορώ να οδηγάω 60 μέρες + μέχρι να πάρω το δίπλωμα ? που σύνολο θα φτασεη στις 100 + μέρες ? 

οδηγεις 60 ημερες μεχρι να βγει το καινουργιο, ειδαλλως ρωτα πολυ απλα τωρα που εχω ακομα διπλωμα μπορω να οδηγω? Αν σου που οχι τοτε σημαινει πως η ποινη σου μετραει απο τωρα και οχι απο οταν θα πας το καινουργιο.

μίλησα με τον υπεύθυνο ... και μου είπε έτσι είναι εάν μου αρέσει

Ν Ο Μ Ι Κ Η

• Like 1
Δημοσ.

Στις 23/5/2025 στις 11:25 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Οταν θα πας με την κλήση να δώσεις τις πινακίδες θα πρέπει να δείξεις και το δίπλωμα,για να αποδείξεις ότι έχεις δίπλωμα.Εκεί μπορεί να στο κρατήσουν.

το είχα γράψει 

• Like 3
Δημοσ.

θα κάνεις απωλεια, θα περιμενεις να βγει το διπλωμα και θα το παραδοσεις. οσο δεν εχεις διπλωμα λογω απωλειας οδηγας, οταν το δωσεις στην τροχαια και για 60 μερες δεν οδηγας. δεν αλλαζει το συνολο, παλι 60 ειναι. 

Δημοσ.

https://www.opengov.gr/yme/?p=4251

Συμφώνα με την πηγή πάντως, φαίνεται ότι δεν πρέπει να πας για 60+ μέρες, αλλά καλό είναι να το διευκρινίσεις. Ίσως με μια έγγραφη ένσταση στην οποία θα σου πει ο φίλος ο δικηγόρος να βγάλεις άκρη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

αν ειναι το μονο οχημα που εχεις εγω τις βγαζω 120

σωστα αν αυτο εννοει ναι δεν εχει κατι να οδηγησει για 120. δεν νομιζω οτι η απωλεια κανει τοσο καιρο ομως.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

σωστα αν αυτο εννοει ναι δεν εχει κατι να οδηγησει για 120. δεν νομιζω οτι η απωλεια κανει τοσο καιρο ομως.

Ο μέγιστος χρόνος εξυπηρέτησης είναι 50 ημέρες . Ο αναμενόμενος χρόνος εξυπηρέτησης είναι 30 ημέρες. <--αυτό μου το έγραψε στην ηλεκτρονική αίτηση 

μετά από επικοινωνία  που είχα με το μεταφορών  .... μου είπε να υπολογίζω μέσω όρο 40 μέρες 

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
  • Το θέμα έχει ενεργοποιηθεί και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...