Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 hours ago, AkisLeoforia said:

ενημερωτικά .... πήγα στο τμήμα με της πινακίδες και Προσωρινό δίπλωμα οδηγησεις ( να σημιώσω  ότι πριν με γράψουν δεν είχα το δίπλωμα μαζί μου . και λογικά κάπου το έχασα ...)

1) η  τροχαία  δεν δέχτηκε το προσωρινό δίπλωμα οδήγησης  που έβγαλα επίσημα από το site  gov.gr  .....Είπε ότι δεν το δέχεται  ωσ επίσημο αρχείο  ... ΑΠΛΆ ΚΛΑΊΩ  ...

2) κράτησε πινακίδες κανονικά ... και μου είπε παρόλο που δεν λέει να προσκομίσεις το δίπλωμα .. είσαι υποχρεωμένος .... και ας μην στο γράφει στην κλήση ....(έπρεπε να μυρίσω τα νύχια μου )

3)Μου έδωσε διορία  5 μέρες να της πάω αίτηση απώλειας ...αλλιώς θα φάω διοικητικό  πρόστιμο ....  ότι νάναι ....

4)της άδεια και πινακίδες θα τα πάρω πίσω σε 60 μέρες ....

5) το δίπλωμα ακόμα δεν μου το πήραν .. και τώρα το κορυφαίο !!!
θα μου το κρατήσουν όταν  βγει το νέο δίπλωμα ...

6)οπα της λέω εγώ έχω μόνο ένα όχημα ... οκ θα μου το κρατήσεις άδεια  και πινακίδες  60 μέρες .. το δέχομαι ... ούτε ενστάσεις έκανα τίποτα ... αλλά τη φταίω εγώ που το δίπλωμα θα βγει σε 40-60μέρες ...? Δηλαδή δεν θα μπορώ να οδηγάω 60 μέρες + μέχρι να πάρω το δίπλωμα ? που σύνολο θα φτασεη στις 100 + μέρες ? 

7) μίλησα με τον υπεύθυνο ... και μου είπε έτσι είναι εάν μου αρέσει ..!!

Ας τα δούμε ένα ενα

1) ναι, δεν υπήρχε περίπτωση να το δεχτούν. Δεν ξέρω πόσο νόμιμο είναι, αλλά λογικό είναι.

2) Εδώ αξίζει να ρωτήσεις τον δικηγόρο ή ακόμα και να βάλεις τη νομική προστασία (καλύπτει τέτοια). Ως μη νομικός, το σωστό θεωρώ πως θα ήταν να μπει σε αναστολή ολόκληρη η ποινή μέχρι να πάρεις το δίπλωμα. Δεν ξέρω όμως τι ισχύει.

3) καλά έκανε.

4) οκευ με τον αστερίσκο στο 2.

5) ναι, δίκιο έχεις, σου διπλασιάζουν σχεδόν την ποινή, αποκλείεται να προβλέπεται αυτό.

7) σώθηκες τώρα

Δημοσ.

Δεν ήθελα να ανοίξω θέμα αλλά μιας και το ξεκίνησε κάποιος.

Πρόστιμο για αλκοτέστ. Λάθος ψηφίο στην ταυτότητα, Λάθος έτος γέννησης για μία χρονιά, λάθος το τελευταίο ψηφίο στην πινακίδα και ένα γράμμα. Έχουν γράψει το ένα επίθετο από τα 2 που έχω.

Ασχολούμε με ένσταση? Το ξεχνάω απλά? Πληρώνω μιάς και έδωσα ταυτότητα-δίπλωμα για παραλαβή οχήματος?

ΥΓ Το δίπλωμα-ταυτότητα δέν τα είχα πάνω μου, σε εμένα ήταν 5ευρό έξτρα αυτό.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Πρόστιμο για αλκοτέστ. Λάθος ψηφίο στην ταυτότητα, Λάθος έτος γέννησης για μία χρονιά, λάθος το τελευταίο ψηφίο στην πινακίδα και ένα γράμμα. Έχουν γράψει το ένα επίθετο από τα 2 που έχω

Εσυ ησουν πιωμενος ή ο τροχονομος ?? Εγραψε κατι σωστα? 

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
Στις 28/5/2025 στις 2:20 ΜΜ, AkisLeoforia είπε

ΑΠΛΆ ΚΛΑΊΩ  ...

Εγω παντως απο τα γραπτα σου γενικα και ειδικα, διακρινω ενα μοτιβο.
Απο ολα αυτα,σου εμεινε τιποτα;
Η απλα θα κατηγορεις την αστυνομια,οτι δεν ξερει τι της γινεται;

4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Φυσικά και ναι

Γραφει προστιμο για αλκοτεστ και του δινεις και συμβουλες;

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, 2MM είπε

Εσυ ησουν πιωμενος ή ο τροχονομος ?? Εγραψε κατι σωστα? 

Εγώ ήμουν, και επειδή ήμουν, είχα την ιδέα μέσα στον ενθουσιασμό μου, μιας και μου ζήτησε ο δόκιμος να υπαγορέψω τα στοιχεία μου, να "χάνω" ψηφία. Αλλά προφανώς το πρωί κατάλαβα πώς μπορεί να μπλέξω και έκανα την πάπια όταν πήγα να πάρω το χαρτί γιά να παραλάβω.

4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Φυσικά και ναι

Πάνε 2 εβδομάδες τώρα νομίζω δεν έχω δικαίωμα για ένσταση άν διαβάζω καλά....

Επεξ/σία από Ace Of Spades
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Μην βιάζεσαι όταν απαντάς. Δεν έγραψα καμιά συμβουλή. Ας έκανε σωστά τη δουλειά του ο αστυνομικός.

21 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε

Πάνε 2 εβδομάδες τώρα νομίζω δεν έχω δικαίωμα για ένσταση άν διαβάζω καλά...

Νωρίς το σκέφτηκες. Πλήρωνε τώρα και μην ξαναοδηγήσεις ντίρλα 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αναρωτιεμαι, αφου ειναι ολα λαθος, αν δεν πληρωσεις, με ποιο τροπο θα σε ταυτοποιησουν μετα για να σου ζητησουν τα ρεστα. 

(οσο για το μπατσο που εκοψε την κληση, δε χρειαζεται να σχολιασω κατι, το πραμα μιλαει απο μονο του)

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Εγω παντως απο τα γραπτα σου γενικα και ειδικα, διακρινω ενα μοτιβο.
Απο ολα αυτα,σου εμεινε τιποτα;
Η απλα θα κατηγορεις την αστυνομια,οτι δεν ξερει τι της γινεται;

εσύ κατάλαβες μόνο  ότι κατηγορώ την αστυνομία ότι δεν ξέρει τι  της γίνεται ... ?

Δηλαδή  από όσα διάβασες εσένα σου φαίνετε νορμάλ ?
αλλά να λέει η κλήση αλλά να λέει ο διοικητής ...
αλλα έγραφα να λέεί να καταθέσω
αλλά να μου ζητάνε
και με τραμπουκισμό  διοικητικό πρόστιμο να με απειλούν εντός 5 μερών ?

δηλαδή να περνάνε οι μέρες (60) και να περιμένω εγώ το δίπλωμα άλλες 50 μέρες να βγει .... για να μου κρατήσουν  τοδιπλωμα άλλες 60 μέρες .....δηαλδή μέσω όρο 100 μέρες χωρίς δίπλωμα ... για ένα κράνος ? σου φαίνεται νορμάλ ?

Να μην δέχοντε το δίπλωμα από το gov και να μου κόβει κλήση 10 ευρώ  ?

δηλαδή εσένα σου φαίνοντε νορμάλ όλα αυτά ?

Δηλαδή τι  έπρεπε να πω.... ευχαριστώ πολύ?

δεν έχω θέμα με τους αστυνομικούς πρώην στρατιωτικός ημουν και μάλιστα από σχολή  ... αλλά ότι  δουλεύουν ακόμα όπως δούλευαν το 1990 με ξεπερνάει ....

τέτοια υπεράσπιση  ούτε ο αδερφός μου που είναι στο σώμα δεν έκανε ...αντιθέτως μάλιστα ...

ειλικρινά θα ήθελα να μου απαντήσεις αν σου φαίνονται νορμάλ ... και τί  σου φαίνετε παράλογο από αυτα που λέω 

47 λεπτά πριν, lector είπε

Εγω αναρωτιεμαι, αφου ειναι ολα λαθος, αν δεν πληρωσεις, με ποιο τροπο θα σε ταυτοποιησουν μετα για να σου ζητησουν τα ρεστα. 

(οσο για το μπατσο που εκοψε την κληση, δε χρειαζεται να σχολιασω κατι, το πραμα μιλαει απο μονο του)

μην σου φαίνεται περίεργο ... διάβασε και την δική μου περίπτωση ... ξέχασε να γράψει τα μισά  από αυτά που έπρεπε να καταθέσω ... και αντί να βρει αυτός τον μπελά του  (που λέει ο λόγος ) τον βρήκα εγώ με τραμπουκισμό .... πάω ότι   μου ζήτησε ... και μετά με τσαμπουκά να τους πάω εντός 5 ημερών αυτά που δεν μου έγραψε ποτέ ο αστυνόμος ... 

αντίγραφο από το υπουργιο μεταφάρων θέλει να της πάω που να αποδυκνείουν  ότι έχω δήλωση  απώλεια .. πάω από κοντά σήμερα στο υπουργιο  μεταφορών ... λέω θέλω ένα αντίγραφο με σφραγίδα   μέχρι την τετάρτη  για να το πάω  τροχαία  ...
η απάντηση ήταν εμείς εδώ δεν είμαστε ούτε τροχαία ούτε αστυνομία .. σε 10 μέρες εργάσιμες μέρες θα έχεις τα αντιγραφα ...
άντε πες μου εγώ τώρα τη να κάνω ???

Από φίλους ... πηγενε σε διαικπερεώτη  να δόσεις 30-40$  να στο βγάλει μπαμ μπαμ ....

η παράνοια  

Επεξ/σία από AkisLeoforia
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Με τέτοια ορθογραφία αμφιβάλλω. 

μάλλον έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τα σώματα ασφαλείας γιαυτό αμφιβάλεις ... δεν ειναι κάτι  θα το συνηθίσεις  .... που να δεις σε 20 χρόνια από τώρα που μπήκαν ευελπίδων  αξιωματικοί  με 11.000 μόρια ....εκεί να δεις τι  έχει να γίνει ...

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...