Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλο το αγαπημένο forum! 

Όπως βλέπετε και στον τίτλο μου, το ερώτημα μου έχει να κάνει με μια σχετικά παλιά συσκευή μου ( συγκεκριμένα πρόκειται για το Samsung A9 2018 με SDRAGON 660 - 6GB RAM - 128GB ROM έκδοση ). Πρόκειται να την έχω από δεύτερη έως και πρώτη συσκευή, καθώς το τωρινό μου τηλέφωνο ( και αυτό παλιό μοντέλο βέβαια ) έχει σοβαρό θέμα με την αυτονομία της μπαταρίας. Σε επίπεδο χρήσης/επίδοσης είναι αξιοπρεπές το Α9 για εμένα, καθώς μιλάμε για απλή χρήση. Το 'πρόβλημα' μου είναι το γεγονός ότι τρέχει μέχρι και Android 10 και αναρωτιέμαι τι λύσεις θα μπορούσαν να δοθούν σε μια τέτοια περίπτωση, καθαρά σε επίπεδο ασφαλείας; Προφανώς πολύς κόσμος χρησιμοποιεί ακόμη παλαιότερες γενιές λειτουργικών χωρίς κανένα θέμα, ωστόσο μου προκύπτουν 2 σκέψεις που θα ήθελα τη γνώμη σας. Προφανώς και έχω κάνει κάποιες αναζητήσεις με διφορούμενες απόψεις από τον κόσμο πάνω σε αυτό. Επίσης, τα παρακάτω ερωτήματα αφορούν απλή χρήση, κυρίως social-multimedia-browsing. 

1) Μπορεί κάποιος, μέσω αυτού του λειτουργικού και αυτής της έκδοσης ( υποθετικά ότι οι εφαρμογές υποστηρίζονται κτλ. ) να είναι ασφαλής; Ή να είναι ασφαλής μέσω ( και ) κάποιας προσθήκης έξτρα λογισμικού προστασίας; Καλύπτει κάποια 'κενά';

2) Επίσης, η άλλη λύση θα μπορούσε να ήταν κάποια custom rom έτσι ώστε να πας σε νεότερη έκδοση Android για να είσαι πιο safe; 

Οποιαδήποτε άλλη άποψη και ιδέα εννοείται καλοδεχούμενη! 😊

Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Giannismarianna είπε

GSI Pixel Experience Rom

GSI σημαίνει ότι δεν είναι φτιαγμένο για τη συγκεκριμένη συσκευή και κάποια πράγματα δε θα λειτουργούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...