zacharis1955 Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:06 πμ (επεξεργασμένο) LCD LED 1000 ANSI lumens: https://tinyurl.com/yy4y3ykn Native 1920 x 1080 Pixels Auto Focus Water Cooling: Kρατάει την θερμοκρασία ιου προβολέα κάτω απο τους 40°C παράγοντας θόρυβο μόλις 36db max. https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-V9-LED-1080P-Projector-1000-ANSI-Lumens-High-Brightless-Water-Cooling-AutoFocus-FuIl-Frequency-Speaker-Bluetooth-5_0-WIFI6-Home-Theater-p-2028243.html?cur_warehouse=CZ 153 € με τον κωδικό BG7a724a + τσεκάροντας το κουπόνι Allowance $ 10 από εδώ: https://t.ly/ILxP8 και ξετσεκάροντας το εντελώς άχρηστο shipping insurance, αποστολή από Τσεχία. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:26 μμ από zacharis1955 1
exitpc Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:23 πμ (επεξεργασμένο) Εχω προηγουμενο μοντελο.Πολυ καλος αλλα και θορυβωδης ειδικα σε εσωτερικο χωρο που το εχω.Work noise 40db ο δικος μου.42 ο συγκεκριμενος του post.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αθορυβος στα λεφτα που ψαχνουμε (150-220 ευρω) η αν αλλαζει ο ανεμιστηρας του με κατι ποιο αθορυβο Επεξ/σία Κυριακή στις 09:24 πμ από exitpc
madnifestah Δημοσ. Κυριακή στις 09:34 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:34 πμ 7 minutes ago, exitpc said: Εχω προηγουμενο μοντελο.Πολυ καλος αλλα και θορυβωδης ειδικα σε εσωτερικο χωρο που το εχω.Work noise 40db ο δικος μου.42 ο συγκεκριμενος του post.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αθορυβος στα λεφτα που ψαχνουμε (150-220 ευρω) η αν αλλαζει ο ανεμιστηρας του με κατι ποιο αθορυβο στα χαρακτηριστικά λέει 42. κάτω στην περιγραφή λέει <36db.. λογικά υσχύει το δεύτερο μιας και είναι watercooled
zacharis1955 Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 12:37 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, exitpc είπε Εχω προηγουμενο μοντελο.Πολυ καλος αλλα και θορυβωδης ειδικα σε εσωτερικο χωρο που το εχω.Work noise 40db ο δικος μου.42 ο συγκεκριμενος του post.Αναρωτιεμαι αν υπαρχει αθορυβος στα λεφτα που ψαχνουμε (150-220 ευρω) η αν αλλαζει ο ανεμιστηρας του με κατι ποιο αθορυβο 3 ώρες πριν, madnifestah είπε στα χαρακτηριστικά λέει 42. κάτω στην περιγραφή λέει <36db.. λογικά υσχύει το δεύτερο μιας και είναι watercooled Το σύστημα υδρόψυξης (Water Cooling) του BlitzWolf BW-V9 κρατάει την θερμοκρασία ιου προβολέα κάτω απο τους 40°C παράγοντας θόρυβο μόλις 36db max. Επεξ/σία Κυριακή στις 01:05 μμ από zacharis1955
Moderators matrixxx Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ Προσεξτε οσοι ενδιαφερεστε να καταλαβετε τι σημαινει ANSI LUMENS ωστε να μην πεσετε θυματα γενικα απο φτηνους προβολεις και το πως αναφερουν την φωτεινοτητα τους. Στην σελιδα του προιοντος αν πατε στο πινακακι με τα τεχνικα χαρακτηριστικα γραφει εκει ξεκαθαρα για οποιον το δει, οτι τα 1000 ειναι το luminance της λαμπας Η αριστερη ειναι 1000 ansi lumens στην οθονη, οχι της λαμπας, απο εναν κατασκευαστη "επωνυμο", προτζεκτορες οπως τους ξερουμε απο τις γνωστες εταιριες. Οχι του θεματος βεβαιως. Οποιος θελει να μαθει για να μην κινδυνευει να πεσει θυμα, διαβαζει οποιαδηποτε σχετικη με το θεμα πηγη, οπως αυτη (απο την οποια ειναι και οι 2 φωτο που εχω παραπανω) https://www.benq.com/en-us/knowledge-center/knowledge/ansi-light-source-and-led-lumens-how-led-projectors-with-3000-lumens-are-a-marketing-ploy.html 5 2
agnostos99 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:04 πμ Οπότε τελικά ο προτζέκτορας έχει ANSI ή source 1000? Γιατί στη σελίδα λέει μέν για bulb αλλά από την άλλη τα λέει ANSI που είναι στην πραγματική οθόνη βάσει των οδηγών που παραθέσατε. Οπότε καταλαβαινω ή δεν είναι Bulb ή δεν είναι ANSI ε?
zacharis1955 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 πμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:41 πμ 36 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Οπότε τελικά ο προτζέκτορας έχει ANSI ή source 1000? Γιατί στη σελίδα λέει μέν για bulb αλλά από την άλλη τα λέει ANSI που είναι στην πραγματική οθόνη βάσει των οδηγών που παραθέσατε. Οπότε καταλαβαινω ή δεν είναι Bulb ή δεν είναι ANSI ε? ?????
Moderators matrixxx Δημοσ. Δευτέρα στις 01:36 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 01:36 μμ 12 ώρες πριν, agnostos99 είπε Οπότε τελικά ο προτζέκτορας έχει ANSI ή source 1000? Γιατί στη σελίδα λέει μέν για bulb αλλά από την άλλη τα λέει ANSI που είναι στην πραγματική οθόνη βάσει των οδηγών που παραθέσατε. Οπότε καταλαβαινω ή δεν είναι Bulb ή δεν είναι ANSI ε? Σωστα. 1
john_dr Δημοσ. Δευτέρα στις 06:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:04 μμ Στις 25/5/2025 στις 1:04 ΜΜ, matrixxx είπε Η αριστερη ειναι 1000 ansi lumens στην οθονη, οχι της λαμπας, απο εναν κατασκευαστη "επωνυμο", προτζεκτορες οπως τους ξερουμε απο τις γνωστες εταιριες. Οχι του θεματος βεβαιως. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη εξήγηση που έχω διαβάσει - εφόσον το καταλαβαίνω σωστά - όσον αφορά προτζέκτορες(συγκεκριμένα Wanbo) με 800-1000 ANSI lumens που τελικά στις μετρήσεις βγαίνουν να έχουν πραγματικά το 40% αυτών των 800-1000 ANSI lumens.
agnostos99 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:38 μμ 21 hours ago, zacharis1955 said: ????? Βασει του σχολιου και του λινκ του Ματριξ η λεξη ANSI στα lumens είναι μονο για φωτεινότητα πάνω στην επιφάνεια προβολής, ενώ έδωσε στο screenshot να λεει στο προιόν ότι είναι Bulb luminance ta 1000. Οπότε λέω είτε αν όντως είναι φωτεινότητα πηγής 1000 δεν πρεπει να εχει τον όρο ANSI είτε είναι όντως ANSI δηλ επιφανεια προβολής οπότε είναι λάθος που λέει Bulb.
Sotosgl Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Παιδια καλως ή κακως επειδη κανενας δεν ασχολειται να μετρησει σωστα και να κανει "expose" τα κινεζοlumens και χασει πωλησεις μιας και το 1000 LUMENS χτυπαει ωραια στο ματι σε αντιθεση με το 159 και πρεπει να σπρωξει και τα 200 διαφορετικα μοντελα που βγαζουν καθε μηνα για να μην τα φαει ο κινεζος αρχοντας τους,για τετοια προιοντα ο Jayce με το best projector list του ειναι ψιλομονοδρομος για να μην την φας απο καθε σπρωχτη (οχι οτι συμφωνω σε ολα που λεει (ειδικα τελευταια) αλλα μεχρι καποιος να ασχοληθει αποκλειστικα με προτζεκτορες και αφιερωσει τοσο χρονο στις δοκιμες τον εμπιστευομαι) Σε αυτο το βιντεο σου δειχνει την μεθοδολογια του συμφωνα με το American National Standards Institute που ακολουθει και ενημερωνει την λιστα του https://docs.google.com/spreadsheets/d/1H_8ZMK4KdzH_vIBEWBf9wvpaIKjIUMJ0Xc0e7ayxnCs/edit?gid=0#gid=0 Τωρα για τα κινεζοlumens αν ισχυει ενα νουμερο των μετρημενων στο ~50 με 60% των διαφημιζομενων "ANSI" τυχερος πρεπει να νιωθεις Εταιρειες οπως η wanbo ειναι πιο κοντα στο 50% και οσο γινονται no name παμε μεχρι και 75% κατω των διαφημιζομενων Αυτα 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα