tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:35 μμ Καλησπέρα Όπως λέει και ο τίτλος συνέβει αυτό πριν λίγο Πήγα να κάνω αγορά μέσω skroutz (η κάρτα δεν ήταν αποθηκευμένη) και μου έβγαλε μήνυμα ότι απορρίφθηκε από την τράπεζα δοκίμασα άλλες 2-3 φορές,είπα μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα τα ίδια Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα (eurobank ) να δω τι έγινε μου είπαν ότι το σύστημα μπλόκαρε αυτόματα την κάρτα χωρίς παραπάνω λεπτομέρειες και σε αναμονή για να την ξεμπλοκαρει Μετά με σύνδεσε με έναν κύριο σε ασφαλή γραμμή από ότι μου είπε και με ενημέρωσε ότι την στιγμή που πήγε να γίνει η αγορά το σύστημα εντόπισε διαρροή των στοιχείων της κάρτας με αποτέλεσμα να την κλειδώσει αυτόματα,τον ρώτησα και επέμεινα σε αυτό εαν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος του συστήματος και μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Μου ακύρωσε την κάρτα και θα μου στείλουν καινούργια Το πρόβλημα είναι τώρα στο skroutz δηλαδή,τους έχουν χακαρει δεν έχουν πάρει πρέφα? Πολύ περίεργο ότι έχει γίνει,παροιμία εμπειρία κάποιος άλλος ? 1 2
Bourdoulas Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:43 μμ Εντόπισε διαρροή των στοιχείων της καρτα με ποιον μαγικό τρόπο ; Ο Τσάκωνας έφτιαξε αυτό το σύστημα; 6 11
gizaxgiza Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ πολυ περιεργο, ισως λενε ψεματα και την ακυρωσαν ωστε να σου φανε 6 ευρω για εκδοση νεας καρτας. αν εγινε καποια συναλλαγη και κριθηκε ως υποπτη αλλα την εκανες εσυ δεν βλεπω τον λογο να ακυρωσουν την καρτα. αν ομως εγινε η προσπαθησε να γινει καποια συναλλαγη που δεν την εκανες εσυ τοτε ακουγεται λογικο να ακυρωθει η καρτα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 02:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:45 μμ 9 λεπτά πριν, tollisth είπε Καλησπέρα Όπως λέει και ο τίτλος συνέβει αυτό πριν λίγο Πήγα να κάνω αγορά μέσω skroutz (η κάρτα δεν ήταν αποθηκευμένη) και μου έβγαλε μήνυμα ότι απορρίφθηκε από την τράπεζα δοκίμασα άλλες 2-3 φορές,είπα μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα τα ίδια Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα (eurobank ) να δω τι έγινε μου είπαν ότι το σύστημα μπλόκαρε αυτόματα την κάρτα χωρίς παραπάνω λεπτομέρειες και σε αναμονή για να την ξεμπλοκαρει Μετά με σύνδεσε με έναν κύριο σε ασφαλή γραμμή από ότι μου είπε και με ενημέρωσε ότι την στιγμή που πήγε να γίνει η αγορά το σύστημα εντόπισε διαρροή των στοιχείων της κάρτας με αποτέλεσμα να την κλειδώσει αυτόματα,τον ρώτησα και επέμεινα σε αυτό εαν υπάρχει περίπτωση να είναι λάθος του συστήματος και μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση Μου ακύρωσε την κάρτα και θα μου στείλουν καινούργια Το πρόβλημα είναι τώρα στο skroutz δηλαδή,τους έχουν χακαρει δεν έχουν πάρει πρέφα? Πολύ περίεργο ότι έχει γίνει,παροιμία εμπειρία κάποιος άλλος ? Περίεργα τα λες/σου τα είπαν ..Κάτι άλλο έχει παιχτεί. 1
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:48 μμ 3 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε ισως λενε ψεματα και την ακυρωσαν ωστε να σου φανε 6 ευρω για εκδοση νεας καρτας. 😉 1 2
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 02:49 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 02:49 μμ 3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Εντόπισε διαρροή των στοιχείων της καρτα με ποιον μαγικό τρόπο ; Ο Τσάκωνας έφτιαξε αυτό το σύστημα; Αυτό με είπαν 3 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε πολυ περιεργο, ισως λενε ψεματα και την ακυρωσαν ωστε να σου φανε 6 ευρω για εκδοση νεας καρτας. αν εγινε καποια συναλλαγη και κριθηκε ως υποπτη αλλα την εκανες εσυ δεν βλεπω τον λογο να ακυρωσουν την καρτα. αν ομως εγινε η προσπαθησε να γινει καποια συναλλαγη που δεν την εκανες εσυ τοτε ακουγεται λογικο να ακυρωθει η καρτα. Δωρεάν είπαν 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Περίεργα τα λες/σου τα είπαν ..Κάτι άλλο έχει παιχτεί. Έτσι ακριβώς έγιναν όλα και σε εμένα η όλη φάση πολυ περίεργη
gizaxgiza Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ γλιτωσες τα 6 ευρω τουλαχιστον. αλλα αυτο που λες οτι εγινε διαρροη μεσω σκρουτζ, ειναι εικασια σου η στο ειπαν απο την τραπεζα?
clampro Δημοσ. Κυριακή στις 03:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:00 μμ 19 minutes ago, tollisth said: Πήγα να κάνω αγορά μέσω skroutz (η κάρτα δεν ήταν αποθηκευμένη) και μου έβγαλε μήνυμα ότι απορρίφθηκε από την τράπεζα δοκίμασα άλλες 2-3 φορές,είπα μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα τα ίδια Αφού δεν ήταν αποθηκευμένη, πώς μπορεί να έγινε μέσω Σκρουτζ η διαρροή; Αυτό θα σήμαινε ότι όποιος θα ήταν πίσω από κάτι τέτοιο, θα είχε μπει με κάποιον τρόπο ανάμεσα στο Σκρουτζ και την τράπεζα και θα έπαιρνε τα στοιχεία της κάρτας σου live, την ώρα που έκανες την αγορά. Και άντε και έγινε αυτό. Η τράπεζα πώς το πήρε χαμπάρι αμέσως; Αν ήταν ένα γενικό πρόβλημα της Visa πχ ή της τράπεζας, τότε θα είχαν μπλοκάρει πάρα πολλές κάρτες, εκτός αν έτυχε να είσαι ο μόνος που έκανε συναλλαγή εκείνη την ώρα, πράγμα πάλι όχι πολύ πιθανό. Δύο πιθανά σενάρια βλέπω εγώ: 1) Η κάρτα σου είχε χρησιμοποιηθεί και κάπου αλλού και η "διαρροή" έγινε από εκεί 2) Η τράπεζα έκανε μαλακία και μπλόκαρε την κάρτα σου από false positive alert και τώρα για να τα μπαλώσουν σου λένε μπούρδες για διαρροή. Γι' αυτό και δεν σε χρεώνουν για αντικατάσταση μάλλον. 4
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ 3 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε γλιτωσες τα 6 ευρω τουλαχιστον. αλλα αυτο που λες οτι εγινε διαρροη μεσω σκρουτζ, ειναι εικασια σου η στο ειπαν απο την τραπεζα? Μου είπαν ότι έγινε την στιγμή της συναλλαγής και για αυτό δεν ολοκληρώθηκε από την τράπεζα,η συναλλαγη εκείνη την στιγμή ήταν στο skroutz
dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 03:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:07 μμ εγώ δεν βλέπω που φταίει η Σκρουτζ. 2
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:10 μμ 5 λεπτά πριν, clampro είπε 1) Η κάρτα σου είχε χρησιμοποιηθεί και κάπου αλλού και η "διαρροή" έγινε από εκεί 2) Η τράπεζα έκανε μαλακία και μπλόκαρε την κάρτα σου από false positive alert και τώρα για να τα μπαλώσουν σου λένε μπούρδες για διαρροή. Γι' αυτό και δεν σε χρεώνουν για αντικατάσταση μάλλον. 1 Δε έκανα κάποια αγορά online τις τελευταίες ημέρες και προχθές πού την χρησιμοποίησα δεν είχα κάποιο πρόβλημα 2 Αυτό πίστεψα και εγώ από την αρχή γιατί μου φάνηκε πολύ περίεργο όλο αυτό αλλά όπως ανέφερα ποιο πάνω μου είπε αποκλείεται να είναι λάθος συναγερμός τής τράπεζας
clampro Δημοσ. Κυριακή στις 03:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:25 μμ 14 minutes ago, tollisth said: αλλά όπως ανέφερα ποιο πάνω μου είπε αποκλείεται να είναι λάθος συναγερμός τής τράπεζας Ας πούμε ότι έχω πολύ μεγάλη δυσπιστία στο τι λένε οι τράπεζες στους πελάτες τους. Μακάρι να μην έχεις άλλα τρεχάματα. 5
MARIOSNURSE Δημοσ. Κυριακή στις 03:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:34 μμ 49 λεπτά πριν, gizaxgiza είπε πολυ περιεργο, ισως λενε ψεματα και την ακυρωσαν ωστε να σου φανε 6 ευρω για εκδοση νεας καρτας. αν εγινε καποια συναλλαγη και κριθηκε ως υποπτη αλλα την εκανες εσυ δεν βλεπω τον λογο να ακυρωσουν την καρτα. αν ομως εγινε η προσπαθησε να γινει καποια συναλλαγη που δεν την εκανες εσυ τοτε ακουγεται λογικο να ακυρωθει η καρτα. Ολόκληρη τράπεζα με κέρδος δις €, απασχόλησε 2 τηλεφωνητές για να κλέψει 6€. Οκ... 3 6
NikosKallithea Δημοσ. Κυριακή στις 03:34 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:34 μμ Εισαι σιγουρος οτι η συναλλαγή έγινε στο Σκρουτζ, γιατι να φας απόρριψη απο το Σκρουτζ κομμάτι δύσκολο.
tollisth Δημοσ. Κυριακή στις 03:38 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 03:38 μμ 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εισαι σιγουρος οτι η συναλλαγή έγινε στο Σκρουτζ, γιατι να φας απόρριψη απο το Σκρουτζ κομμάτι δύσκολο. Στο skroutz έγινε η συναλλαγή,η απόρριψη ήταν από την τράπεζα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα