mountains1 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 πμ 3 λεπτά πριν, great είπε γιατι; το paypal ειναι αρχαια κατασκευη που ηρθε μαζι με το ebay, το ebay εχει ψοφησει το paypal δεν σου προσφερει κατι πλεον παραπανω απο πολλες αλλες υπηρεσιες που εχουν φυτρώσει. Για το ebay θα συμφωνησω....για το paypal ομως εχω ενστασεις.... Δηλαδη πχ με gpay, κανω dispute αν εχω καποιο προβλημα σε συναλλαγη, οπως μπορω να κανω με το paypal, και να βρω το δικιο μου;
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:09 πμ 8 λεπτά πριν, mountains1 είπε Για το ebay θα συμφωνησω....για το paypal ομως εχω ενστασεις.... Δηλαδη πχ με gpay, κανω dispute αν εχω καποιο προβλημα σε συναλλαγη, οπως μπορω να κανω με το paypal, και να βρω το δικιο μου; Με gpay κάνεις στην τράπεζα σου ότι κίνηση αμφισβήτησης θες.Δεν έχει καμιά δουλειά η google/apple. Eίναι τελειώς διαφορετικές υπηρεσίες. 1
mountains1 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:17 πμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Με gpay κάνεις στην τράπεζα σου ότι κίνηση αμφισβήτησης θες.Δεν έχει καμιά δουλειά η google/apple. Eίναι τελειώς διαφορετικές υπηρεσίες. Ευχαριστω για τη διευκρινηση. Αρα gpay = οταν ειναι να μας χρησιμοποιησεις (google) ολα καλα, αλλα για προβλημα 'ποντιος πιλατος - τρεχα στην τραπεζα'. Ωραιοι. Τρεχα στην τραπεζα. Οτι ισχυε πχ, και πριν 20 χρονια. Καμια εξελιξη. $^&%$%& Paypal μεχρι να σβησει ο ήλιος. Επεξ/σία Τετάρτη στις 10:17 πμ από mountains1 1
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 10:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:22 πμ 4 λεπτά πριν, mountains1 είπε Ευχαριστω για τη διευκρινηση. Αρα gpay = οταν ειναι να μας χρησιμοποιησεις (google) ολα καλα, αλλα για προβλημα 'ποντιος πιλατος - τρεχα στην τραπεζα'. Ωραιοι. Τρεχα στην τραπεζα. Οτι ισχυε πχ, και πριν 20 χρονια. Καμια εξελιξη. $^&%$%& Paypal μεχρι να σβησει ο ήλιος. Μάλλον γράφω στον βρόντο. 4
mountains1 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 πμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μάλλον γράφω στον βρόντο. Οχι, ευχαριστω για τις διευκρινησεις. Μπορει να διαφωνουμε αλλα οσα γραφεις ειναι χρησιμα. Μαθαινεις και απο τα contradictions. 1
Kostasspil Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:47 πμ (επεξεργασμένο) Σήμερα πήγα να πληρώσω με Eurobank τη δόση της εφορίας και μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες επικοινωνώ με την εξυπηρέτηση. Μου είπαν ότι λόγω υποψίας διαρροής, απενεργοποιήθηκε η κάρτα και θα γίνει δωρεάν αντικατάσταση. Άρα ήταν θέμα του skroutz η διαρροή ή της Eurobank; ΥΓ1 Μου έκανε εντύπωση γιατί πριν 1 εβδομάδα έκανα κανονικά πληρωμή και πριν 3-4 μέρες έκανα και ανάληψη. ΥΓ2 Εκτός αυτού πάντα πληρώνω μέσω GPay όχι απευθείας με την κάρτα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο από θέμα ασφάλειας ΥΓ3 θα ενημερώσω όταν μου έρθει η κάρτα, αν υπήρξε εν τέλει κάποια χρέωση (7-10 εργάσιμες μου είπαν) Edit: Διάβασα όλα τα μηνύματα, άρα σχεδόν σίγουρα είναι false positive από τη μεριά της τράπεζας Επεξ/σία Τετάρτη στις 11:02 πμ από Kostasspil 2
great Δημοσ. Τετάρτη στις 02:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:47 μμ 4 hours ago, mountains1 said: Για το ebay θα συμφωνησω....για το paypal ομως εχω ενστασεις.... Δηλαδη πχ με gpay, κανω dispute αν εχω καποιο προβλημα σε συναλλαγη, οπως μπορω να κανω με το paypal, και να βρω το δικιο μου; paypal Παλιά, πλεον εχω εγω ενστάσεις. Πότε εκανες τελευταια φορά dispute; μια χαρα ηταν τωρα που προσπαθησα (στο 2024) για ενα software το οποιο δεν εκανε αυτο που ελεγε, δεν υπηρχε καν επιλογη οπως παλια που ελεγε κατι του στυλ δεν δουλευει, ειχε κατι παλαβες επιλογες, και τελικα εστειλα μαιλ και απαντηση δεν πηρα ποτε και απλα καναν decline. Και οταν λεω δεν δουλευε εννοω ελεγε οτι κανει unlock bitlocer δισκους στo MAC και δεν δουλεψε ποτέ, μαλιστα ειχα στειλει και attach ανταλλαγη με το support που ελεγε οτι δεν δουλευει.
tollisth Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 04:10 μμ Έγινε αλλαγή του τίτλου γιατί μάλλον κάτι παίζει με eurobank από ότι φαίνεται πλέον πολλά τα false positives από μεριά τους 2
mountains1 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:05 μμ 5 ώρες πριν, great είπε paypal Παλιά, πλεον εχω εγω ενστάσεις. Πότε εκανες τελευταια φορά dispute; μια χαρα ηταν τωρα που προσπαθησα (στο 2024) για ενα software το οποιο δεν εκανε αυτο που ελεγε, δεν υπηρχε καν επιλογη οπως παλια που ελεγε κατι του στυλ δεν δουλευει, ειχε κατι παλαβες επιλογες, και τελικα εστειλα μαιλ και απαντηση δεν πηρα ποτε και απλα καναν decline. Και οταν λεω δεν δουλευε εννοω ελεγε οτι κανει unlock bitlocer δισκους στo MAC και δεν δουλεψε ποτέ, μαλιστα ειχα στειλει και attach ανταλλαγη με το support που ελεγε οτι δεν δουλευει. Ok, τελευταια φορα για μενα ηταν οντως πριν πολλα χρονια. Αν οντως, πλεον, ειναι δυσκολο το dispute και εντος paypal, αυτο ειναι πολυ μειον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα