Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλές τιμες σε αρκετά κουτιά στο caseking.de (https://www.caseking.de/en/cases-and-modding?page=1&pmid=Sales&srule=bestseller)

Τα μεταφορικά για Ελλάδα ειναι τσουχτερά (20$) αλλα και παλι εχει μερικες πολυ δυνατες προσφορες.

Ενδεικτικα (οι τιμες  του caseking με μεταφορικα μεσα)

Lian Li SUP01X στα 70, skroutz 120$

PHANTEKS NV Series NV7 στα 120, skroutz 220$ (αντιστοιχη τιμη και στο NV9)

Lian Li Odyssey X 120, σκρουτζ 230

ΣΙγουρα εχει και αλλες ευκαιριες για οποιον θελει να ψαξει (πχ εχουν μεγαλη εκπτωση στα κουτια της Geometric Future αλλα δεν ξερω ποσο καλα ειναι)

Επεξ/σία από crimsonwall
  • Like 14
  • Thanks 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή προσφορά και ίσως να μου ήρθε και πάνω στην ώρα, εφόσον τουλάχιστον ισχύει το 20 € για τα μεταφορικά.

3 hours ago, crimsonwall said:

Τα μεταφορικά για Ελλάδα ειναι τσουχτερά (20$)

Σου φαίνονται πολλά τα μεταφορικά από Γερμανία για Ελλάδα για ένα ολόκληρο κουτί; Εμένα πάλι το αντίθετο, μου φαίνονται πολύ λίγα για να είναι αληθινά.

Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος που έχει αγοράσει κουτί από caseking επειδή από ότι είδα στο site τους είναι πολύ παραπάνω:

https://www.caseking.de/en/shipping_costs/cp_000014.html

Edit

Μόλις τσέκαρα κάνοντας εικονικό checkout και τα μεταφορικά για Ελλάδα ενός κουτιού που με ενδιέφερε είναι στα 50 €. Οπότε περιορίζονται κατά πολύ οι περιπτώσεις των κουτιών που αξίζει να αγοραστούν.

Επεξ/σία από SV1EOD
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, crimsonwall said:

πχ εχουν μεγαλη εκπτωση στα κουτια της Geometric Future αλλα δεν ξερω ποσο καλα ειναι

Geometric Future = Inwin.

2 hours ago, turbat0s said:

Κανά mini case σε καλή προσφορά υπάρχει?

Νομίζω αυτό είχε καλές κριτικές το 2022 που πρωτοεμφανίστηκε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για την ενημερωση.

είμαι ανάμεσα σε NV7 και NV9.

κάποια πρόταση;

Δεν σκέφτομαι για υδρόψυξη. όμως αρκετοί λίγο μεγάλοι ανεμιστήρες για περισσότερη ησυχία είναι κάτι που με ενδιαφέρει

Επεξ/σία από doubleh
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, SV1EOD said:

Edit

Μόλις τσέκαρα κάνοντας εικονικό checkout και τα μεταφορικά για Ελλάδα ενός κουτιού που με ενδιέφερε είναι στα 50 €. Οπότε περιορίζονται κατά πολύ οι περιπτώσεις των κουτιών που αξίζει να αγοραστούν.

Πράγματι, είχα δει μεταφορικά για 2 διαφορετικα κουτιά και ήταν στα 20€ οπότε θεώρησα ότι είναι ψιλό standard, στο nv9 που δοκίμασα τώρα είδα 35€, οπότε σε πολύ μεγάλα κουτιά μάλλον δεν αξίζει

Επεξ/σία από crimsonwall
Δημοσ.
22 minutes ago, crimsonwall said:

οπότε σε πολύ μεγάλα κουτιά μάλλον δεν αξίζει

Εξαρτάται από το πόσο ακριβό είναι και το πόση έκπτωση έχει, πιθανόν και να αξίζει και να αξίζει και αρκετά αν η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με το να το πάρεις από εδώ.

Και σε φθηνά κουτιά ίσως δεν αξίζει ακόμα και αν έχουν 20 €  μεταφορικά. Πρέπει να εξετάζεται case by case και παίζει και ρόλο αν βρίσκεις δωρεάν μεταφορικά από Ελλάδα π.χ. με skroutz plus.

Όπως και να έχει είναι ενδιαφέρουσα προσφορά και κάποιους θα τους βολέψει.

Δημοσ.

Πώς σας φαίνεται το Lian Li PC-V3000WX TG;

199€ στο case king

545€ στο skroutz

10€ μεταφορικά, αν δεν έκανα κάποιο λάθος.

Αξίζει;

Με ενδιαφέρει το εύκολο build, δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο σχεδιασμός.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ekkli said:

199€ στο case king

545€ στο skroutz

Αξίζει;

Σόμπα....
Εκτός αν δώσεις 250€ για κουτί για low-spec PC

Δημοσ.

αυτο με τα μεταφορικά από Γερμανία ποτέ δε το κατάλαβα πως γίνεται. Πακετα από ebay διαστάσεων σα συσκευασία full ATX κουτι με βάρος 20 κιλά και τα στέλνουν με 35 ευρω, με εταιρείες HERMES PACKET και DHL.

Για να στείλεις κάτι αντίστοιχο απο εδω για Γερμανία θες κάνα κατοστάρικο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dchatz είπε

αυτο με τα μεταφορικά από Γερμανία ποτέ δε το κατάλαβα πως γίνεται. Πακετα από ebay διαστάσεων σα συσκευασία full ATX κουτι με βάρος 20 κιλά και τα στέλνουν με 35 ευρω, με εταιρείες HERMES PACKET και DHL.

Για να στείλεις κάτι αντίστοιχο απο εδω για Γερμανία θες κάνα κατοστάρικο.

η χρεωση ειναι διαφορετική αν εισαι ιδιωτης ή εταιρια.Αν εισαι εταιρία κάνεις συμφωνία με μεταφορικές και εξασφαλίζεις καλυτερες τιμές (πχ δες σκρουτζ)μου εχει τυχει να μου στειλουν πακετο απο κρητη 50 κιλα και να πληρώσω 5 ευρω μεταφορικά (απο μαγαζι) και εγω οταν χρειαστηκε να στειλω ενα αντικειμενο 20 γραμμαρια σε αμερική μέσω ΕΛΤΑ πληρωσα κοντά στα 10 ευρω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HatTrick είπε

η χρεωση ειναι διαφορετική αν εισαι ιδιωτης ή εταιρια.Αν εισαι εταιρία κάνεις συμφωνία με μεταφορικές και εξασφαλίζεις καλυτερες τιμές (πχ δες σκρουτζ)μου εχει τυχει να μου στειλουν πακετο απο κρητη 50 κιλα και να πληρώσω 5 ευρω μεταφορικά (απο μαγαζι) και εγω οταν χρειαστηκε να στειλω ενα αντικειμενο 20 γραμμαρια σε αμερική μέσω ΕΛΤΑ πληρωσα κοντά στα 10 ευρω.

δεν ειναι ετσι, από ιδιώτες εχω αγοράσει πράγματα από Γερμανία και ειδικά διαστάσεων συσκευασίας κουτιού full ATX (όχι το ίδιο το κουτί, όλη η συσκευασία του, με φελιζόλ κλπ) και με βάρος 20 κιλα. Και το κόστος ήταν 35 ευρω. Εψαξα να δω από Ελλάδα τι παίζει για να δω αν θα βάλω και εγω μερικά αντικείμενα στο ebay για πούλημα και είναι αδιανόητο το κόστος μεταφορικών από Ελλάδα προς Ευρωπη για μεγάλα και βαριά αντικείμενα (κοντά 100 ευρώ αντί για 35 που θέλει ο Γερμανός).

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως απο Βέλγιο που στέλνουμε δέματα προς Ελλάδα (στην οικογένειά μας, σαν ιδιώτες) με διάφορες μεταφορικές, είναι πάρα πολύ φθηνότερα, από το να μας στείλουν από Ελλάδα προς Βέλγιο.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ekkli είπε

199€ στο case king

545€ στο skroutz

Αξίζει;

Γιατί είναι τόσο ακριβό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...