Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

-Αμα πάρεις μια σοβαρή ταμπλετα android με oled μεγάλη οθόνη όπως πχ Galaxy tab 8 εως 10, σχεδόν 15 ιντσες για κατανάλωση περιεχόμενου, YouTube, ταινιες, Netflix, μουσική, streaming, σερφαρισμα ιντερνετ, arcade gaming (ακομα και Playstation 2-3), διάφορες εφαρμογές πχ video Editing, ai και παααρα πολλές αλλες.

Δε χρειάζεται αλλα για τους ποιο ψαγμένους :Ειδικά αν ασχοληθείς λιγο με total launcher να τον κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως σε βολεύει, δημιουργείς οποίο περιβάλλον εργασίας θες εσυ. Συν tasker να κάνεις οτιδήποτε φανταστείς στο λειτουργικό. Συν και εγκατάσταση Λίνουξ εκει, αν το ρουταρεις κιολας.. 

-Έχεις και ενα xbox ή playstation για παιχνίδια, αν παίζεις. 

- ξέρεις πόσο θα ανοίγεις pc μετα?  Καμια φορά την εβδομάδα ή θα τρέχεις εκει 1-2 επαγγελματίκες εφαρμογές... Οπότε δε θα ασχολήσαι τι κανει στα Windows η microsoft. Και καλύτερα μια ltsc έκδοση windows 10.

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Microsoft εισάγει νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στο Notepad των Windows 11

Για να μην βάλουμε φυσική νοημοσύνη να το γράψει από την αρχή και ξοδευτούμε.

Θα είναι γι’ αυτούς που έχουν μόνο φυσική ή και γι’ αυτούς που έχουν τεχνητή.

Δεν μιλάμε γι’ αυτούς που έχουν υβριδική μιξαρισμένη φυσική με τεχνητή και λίγο χημική για να πιάσει το μπόλι αυτοί τα χρησιμοποιούν όλα.

Σημείωση :

My Only House Plants are Mini House Nuclear Plants.

Can you authorize me to build another one.

*Beware Nuclear Plants Can Reduce Living Time to this Planet.

image.webp

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

προσωπικά έχω μείνει σε windows 10 LTSC αλλά με το χάλι που βλέπω στα 11 (προφανώς σε ξένα PC, όχι δικά μου), ούτε απ την απ έξω δεν βλέπω να περνάω. Σταδιακά μετά από χρόνια θα ψαχτώ περισσότερο σε linux.

Μια φορά και εγώ ήμουν πολύ φαν με ότι καινούριο σε windows, με απανωτά format, με ατελείωτο σκάλισμα. Πλέον έχω παραμείνει στα Windows 10, και όταν με το καλό μείνουν εκτός παιχνιδιού, πραγματικά νομίζω πως θα πάω σε linux no matter what. Πλέον δεν υπάρχει σημείο αναφοράς ή κάποιος έλεγχος, σε κάθε νέο update δεν ξέρεις πως θα ξυπνήσει ο υπολογιστής σου...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλέον η μικρομαλάκη αποφεύγει τον όρο "ΑΙ" και το έχει γυρίσει σε "Agents". Κοινώς τσουρέκια όπως έχω πει και σε άλλο ποστ και χαίρομαι απίστευτα που φωνάζει τόσο πολύ. Γιατί για να φωνάζει τόσο πολύ απλά το ΑΙ δεν προχωρΑΙ 🤣

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Haha 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, oldnew είπε

-Αμα πάρεις μια σοβαρή ταμπλετα android με oled μεγάλη οθόνη όπως πχ Galaxy tab 8 εως 10, σχεδόν 15 ιντσες για κατανάλωση περιεχόμενου, YouTube, ταινιες, Netflix, μουσική, streaming, σερφαρισμα ιντερνετ, arcade gaming (ακομα και Playstation 2-3), διάφορες εφαρμογές πχ video Editing, ai και παααρα πολλές αλλες.

Δε χρειάζεται αλλα για τους ποιο ψαγμένους :Ειδικά αν ασχοληθείς λιγο με total launcher να τον κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως σε βολεύει, δημιουργείς οποίο περιβάλλον εργασίας θες εσυ. Συν tasker να κάνεις οτιδήποτε φανταστείς στο λειτουργικό. Συν και εγκατάσταση Λίνουξ εκει, αν το ρουταρεις κιολας.. 

-Έχεις και ενα xbox ή playstation για παιχνίδια, αν παίζεις. 

- ξέρεις πόσο θα ανοίγεις pc μετα?  Καμια φορά την εβδομάδα ή θα τρέχεις εκει 1-2 επαγγελματίκες εφαρμογές... Οπότε δε θα ασχολήσαι τι κανει στα Windows η microsoft. Και καλύτερα μια ltsc έκδοση windows 10.

τα galaxy tablets εχουνε dex, δεν χρειάζεται καν total lancher και ιστοριες

Δημοσ.

Τί να πω, έχω καινούργιο λαπτοπ με 11 μέσα κι ερχόμενος από τα παλιοτερα Windows νιώθω πως έχω πήξει στις μαϊμουδιές μέσα. Έχω ήδη φάει πολλές ώρες μπας και το συμμαζέψω κι ακόμα δεν το νιώθω δικό μου. Θέλει πολύ δουλειά να το «ηρεμήσεις» και να το φέρεις στα μέτρα σου.

Πρώτη εντολή σε ΑΙ του μέλλοντος «κάνε μου debloat το λειτουργικό από αυτά που έχεις καταλαβει πως δε χρησιμοποιώ». Και μετά «μπράβο ΑΙ που το καθάρισες, τώρα άδειασέ μου τη γωνιά κι εσύ».

Δημοσ.
3 hours ago, Giannis_siag said:

τα galaxy tablets εχουνε dex, δεν χρειάζεται καν total lancher και ιστοριες

Το dex είναι μια χαζομάρα και μιση. Εφετζιλικι της πλάκας. Το εκθειάζει όποιος δεν το δουλεύει. Μισές δουλειες. Αυτό που περιγράφω εγω είναι αλλο επίπεδο. Βέβαια λίγοι μπορούν να το φτιάξουν. 

Δημοσ.
Στις 26/5/2025 στις 4:49 ΠΜ, Pokemon640 είπε

προσωπικά έχω μείνει σε windows 10 LTSC αλλά με το χάλι που βλέπω στα 11 (προφανώς σε ξένα PC, όχι δικά μου), ούτε απ την απ έξω δεν βλέπω να περνάω. Σταδιακά μετά από χρόνια θα ψαχτώ περισσότερο σε linux.

Παρόμοια με εσένα είχα μείνει με Windows10 LTSB 2016 μέχρι που τα driver της NVIDIA δεν μπορούσαν να κάνουν install :D 

Στις 26/5/2025 στις 9:22 ΠΜ, YngwieMalmsteen είπε

Είμαι εδώ και αρκετούς μήνες σε Nobara Linux.
Χρήστης Windows από τα Windows 95, εγγεγραμμένος σαν Insider, σε κάθε έκδοση δοκιμές από τη beta, τέτοιο χάλι σε λειτουργικό σαν τα Win11 δεν έχω ξαναματαδεί....

Δεν το γνορίζω το Nobara αλλά γενικά δεν έχω τρέξει περισσότερες διανομές από 3-4, έτσι ξεκίνησα και εγώ συνειδητά με Windows 95 (γράφω συνειδητά γιατί με 3.1 ξεκίνησα αλλά όχι από επιλογή ) μετά τα XP έφυγα σε MacOS όπου και το λάτρεψα μέχρι που άρχισαν οι τρέλες με τους arm, τα nvidia web drivers και μπήκε η ταφόπλακα στα hackintosh, κάπου εκεί γύρισα σε Windows 10 και δεν άντεξα ούτε βδομάδα, είχα καλομάθει με bash και με unix-like σύστημα οπότε ένα linux distro πλέον ήταν μονόδρομος, επέλεξα gnome για shell που ήταν κοντά στα MacOS και έτσι πήγα σε ubuntu.

Δοκιμάστε και τα Windows Server, είναι τα παλιά windows τα ορθόδοξα  :D χωρίς σαχλαμάρες και bloatware.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, άξιο αναφοράς πιστεύω πως είναι

οτι ενώ έχω κλειστά τα windows updates, απενεργοποιημένο τον copilot γενικά και χρησιμοποιώ καθημερινά το notepad,

σήμερα (27/05) παρατήρησα για πρώτη φορά το εμφανέστατο κουμπί του co-pilot και τον co-pilot ενεργό μέσα στο πρόγραμμα.

Άρα, ή η ανακοίνωση για το μέλλον δεν ισχύει, ή δεν έχει σημασία αν έχεις κλειστά τα windows updates.

Ποιο από τα δύο ισχύει;

Δημοσ.
5 hours ago, Cre3p said:

Πάντως, άξιο αναφοράς πιστεύω πως είναι

οτι ενώ έχω κλειστά τα windows updates, απενεργοποιημένο τον copilot γενικά και χρησιμοποιώ καθημερινά το notepad,

σήμερα (27/05) παρατήρησα για πρώτη φορά το εμφανέστατο κουμπί του co-pilot και τον co-pilot ενεργό μέσα στο πρόγραμμα.

Άρα, ή η ανακοίνωση για το μέλλον δεν ισχύει, ή δεν έχει σημασία αν έχεις κλειστά τα windows updates.

Ποιο από τα δύο ισχύει;

παρομοίως, είτε κλειστά είτε ανοιχτά, δεν έχει σημασία, το software (για την περίπτωση των 10 και των 11), δεν σου ανήκει, κάνει η microsoft ότι γουστάρει, όσα debloat και πειράγματα να κάνεις στο πειράζουν απομακρισμένα και ξανάβλέπεις μια μέρα ξαφνικά να είσαι με updates εγκατεστημένα...

θα λέμε, κάποτε είχαμε υπολογιστή, και αποφασίζαμε τι θέλουμε να κάνουμε, και δεν θα μας πιστεύουν!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...