Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 06:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:09 μμ 29 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Πότε πρεπει να ενεργοποιησω τη καινουργια? Και τώρα μπορείς. Δεν έχει νόημα να περιμένεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:33 μμ 52 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Κατσε, εγω εχω καρτα που γραφει πανω ληξη 6/25 και τις προαλλες μου ηρθε ταχυδρομικως η νεα που γραφει πανω ληξη 4/28. Πότε πρεπει να ενεργοποιησω τη καινουργια? Η παλια πότε θα απενεργοποιηθει αυτοματως αν δε κανω τιποτα, στις 30/6? μηπως στις 15/7? Τώρα ενεργοποίησε την νέα.Τι περιμένεις;Δεν θα το κάνει απο μόνη της. Η παλιά θα απενεργοποιηθεί τέλος Ιούνη αν δεν κάνεις τίποτα. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Και τώρα μπορείς. Δεν έχει νόημα να περιμένεις Σιγουρα δεν εχει νοημα? μου φαγανε ηδη 2 μηνες, γιατι να μου φανε κι αλλους? μεχρι τερμα θα τη παω. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τώρα ενεργοποίησε την νέα.Τι περιμένεις;Δεν θα το κάνει απο μόνη της. Κερδιζω κατι αν την ενεργοποιησω απο τωρα? αφου εχω καρτα που ληγει τον 6ο, γιατι πρεπει να την αχρηστευσω απο τον 5ο? 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Η παλιά θα απενεργοποιηθεί τέλος Ιούνη αν δεν κάνεις τίποτα. Οι 15 μερες που ειπε ο φιλος δεν ισχυουν δηλαδη? 3 2
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε Σιγουρα δεν εχει νοημα? μου φαγανε ηδη 2 μηνες, γιατι να μου φανε κι αλλους? μεχρι τερμα θα τη παω. Κερδιζω κατι αν την ενεργοποιησω απο τωρα? αφου εχω καρτα που ληγει τον 6ο, γιατι πρεπει να την αχρηστευσω απο τον 5ο? Οι 15 μερες που ειπε ο φιλος δεν ισχυουν δηλαδη? Πως θα κερδίσεις δύο μήνες αφού έχει ήδη ημερομηνία λήξης η νέα κάρτα; Και τι θα κερδίσεις αν δεν την ενεργοποιήσεις;Στο τέλος θα την ψάχνεις και δεν θα την βρίσκεις. Οι κάρτες ισχύουν μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα της λήξης.Δεν ξέρω να ισχύουν μετά την λήξη τους και δεν υπάρχει και λογος να το δοκιμάσω. 2 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:53 μμ 39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως θα κερδίσεις δύο μήνες αφού έχει ήδη ημερομηνία λήξης η νέα κάρτα; Και τι θα κερδίσεις αν δεν την ενεργοποιήσεις;Στο τέλος θα την ψάχνεις και δεν θα την βρίσκεις. Οι κάρτες ισχύουν μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα της λήξης.Δεν ξέρω να ισχύουν μετά την λήξη τους και δεν υπάρχει και λογος να το δοκιμάσω. ειπα οτι θα κερδισω 2 μηνες? Μη φοβασαι δε τη χανω. Τι θα κερδισω αν την ενεργοποιησω προωρα, δε μου πες
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε ειπα οτι θα κερδισω 2 μηνες? Μη φοβασαι δε τη χανω. Τι θα κερδισω αν την ενεργοποιησω προωρα, δε μου πες Και πάλι δεν κερδίζεις κάτι να μένεις με την παλιά αφού έχεις ήδη στα χέρια σου την καινούργια.
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:07 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και πάλι δεν κερδίζεις κάτι να μένεις με την παλιά αφού έχεις ήδη στα χέρια σου την καινούργια. Αν ενεργοποιησω τη καινουργια στις 1/7/25, πόσο "τριετια" ακουγεται το να μου βαλουν ληξη 2/31 στην επομενη? Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:14 μμ από fitsoulas2024
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:12 μμ 1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε Αν ενεργοποισω τη καινουργια στις 1/7/25, πόσο "τριετια" ακουγεται το να μου βαλουν ληξη 2/28 στην επομενη? Αφού η καρτα που σου έχει έρθει είπες ότι λήγει τον 4/28.Πως θα λήξει 2/28?
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφού η καρτα που σου έχει έρθει είπες ότι λήγει τον 4/28.Πως θα λήξει 2/28? η μεθεπομενη, λεω(η επομενη της καινουργιας). 2/31, το διορθωσα Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:15 μμ από fitsoulas2024
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 09:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:25 μμ 1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε η μεθεπομενη, λεω(η επομενηυ της καινουργιας). 2/31, το διορθωσα Δεν βρίσκω κάπου πόση διάρκεια υποχρεούται η τράπεζα να δίνει στις καρτες της. Ας τις άλλαζαν και κάθε χρόνο,η χρέωση ειναι το "παράλογο".
fitsoulas2024 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:33 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:33 μμ 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βρίσκω κάπου πόση διάρκεια υποχρεούται η τράπεζα να δίνει στις καρτες της. Ας τις άλλαζαν και κάθε χρόνο,η χρέωση ειναι το "παράλογο". 6€ ανα τριετια ξερουμε ολοι μας, δεν υπαρχει αυτο επισημα γραμμενο? αν οχι τοτε ok, οριζει οσο χρονο θελει. Ας ορισει και ανα 3μηνο, για μεγαλυτερο κερδος👍 Να δωσουμε κατι παραπανω βρε αδελφε για να βοηθησουμε
mountains1 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 μμ Καπου χαθηκα. Δεν υπαρχει δυνατοτητα μες το ebanking μου, να ακυρωσω την υπαρχουσα και να εκδοσω καινουργια που θα μου αποσταλει; Ετσι, 'προκαλω' να μου στειλουν νεα καρτα. Με τη γνωστη χρεωση 6 ευρου, και την αναμονη με courier της συμφορας.... Αλλα παντως, γινεται, ετσι δεν ειναι;
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 μμ 6 λεπτά πριν, mountains1 είπε Καπου χαθηκα. Δεν υπαρχει δυνατοτητα μες το ebanking μου, να ακυρωσω την υπαρχουσα και να εκδοσω καινουργια που θα μου αποσταλει; Ετσι, 'προκαλω' να μου στειλουν νεα καρτα. Με τη γνωστη χρεωση 6 ευρου, και την αναμονη με courier της συμφορας.... Αλλα παντως, γινεται, ετσι δεν ειναι; Και γιατί δεν το κοιτάς μόνος σου στο ebanking? 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε 6€ ανα τριετια ξερουμε ολοι μας, δεν υπαρχει αυτο επισημα γραμμενο? αν οχι τοτε ok, οριζει οσο χρονο θελει. Ας ορισει και ανα 3μηνο, για μεγαλυτερο κερδος👍 Να δωσουμε κατι παραπανω βρε αδελφε για να βοηθησουμε Κάπου βρήκα για 5ετία. εντιτ https://www.insurancemarket.gr/odigos-xrimatos/kartes/elhkse-h-xrewstikh-karta Η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας (γιατί έληξε και όχι γιατί σου την έκλεψαν ή την έχασες) γίνεται σχεδόν κάθε 5 χρόνια. Και γίνεται αυτόματα, που σημαίνει ότι η τράπεζα θα σου στείλει τη νέα κάρτα πριν λήξει η προηγούμενη.
SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:58 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε η μεθεπομενη, λεω(η επομενη της καινουργιας). 2/31, το διορθωσα Απο οτι βλεπεις, η καινουργια ηδη ληγει 2 μηνες νωριτερα απο την παλια, το ιδιο θα συμβει και με την επομενη, ασχετως ποτε θα ενεργοποιησεις την καινουργια. Η ημερομηνια ειναι ηδη προκαθορισμενη, δλδ 4/28 και αυτο δεν θα αλλαξει. Ετσι και η επομενη θα ειναι 2/31 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάπου βρήκα για 5ετία. εντιτ https://www.insurancemarket.gr/odigos-xrimatos/kartes/elhkse-h-xrewstikh-karta Η επανέκδοση της χρεωστικής κάρτας (γιατί έληξε και όχι γιατί σου την έκλεψαν ή την έχασες) γίνεται σχεδόν κάθε 5 χρόνια. Και γίνεται αυτόματα, που σημαίνει ότι η τράπεζα θα σου στείλει τη νέα κάρτα πριν λήξει η προηγούμενη. Εχει αλλαξει αυτο και πλεον ειναι 3 χρονια η ανανεωση. Πλεον δεν εχω καρτα που να ληγει σε 5ετια. Και οι πιστωτικες μου ληγουν σε 2 απο την εκδοση Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:59 μμ από SabotazNic 1
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:24 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Απο οτι βλεπεις, η καινουργια ηδη ληγει 2 μηνες νωριτερα απο την παλια, το ιδιο θα συμβει και με την επομενη, ασχετως ποτε θα ενεργοποιησεις την καινουργια. Η ημερομηνια ειναι ηδη προκαθορισμενη, δλδ 4/28 και αυτο δεν θα αλλαξει. Ετσι και η επομενη θα ειναι 2/31 Που το ξερεις οτι ειναι προκαθορισμενη, και για τοσο? πριν ηταν 1 μηνα νωριτερα, τωρα εγινε 2. Μετα μπορει να γινει και 3. Εγω παντως, οπως ειπα θα την ενεργοποιησω 1/7 και να δουμε μετα, εαν οντως παει τον 2ο του 31, κατα πόσον θα το θεωρουν τριετια. Ουτε και υπαρχει κανενας λογος να βιαστω να αχρηστευσω τωρα μια καρτα που ληγει τον αλλο μηνα. 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Εχει αλλαξει αυτο και πλεον ειναι 3 χρονια η ανανεωση. Μου αρεσει που πριν εννοησες 31 μηνες, μετα μιλας για 36. Επεξ/σία Τρίτη στις 12:25 πμ από fitsoulas2024 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα