Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Μου αρεσει που πριν εννοησες 31 μηνες, μετα μιλας για 36.

po-ta-to po-tah-to. Προφανως ειναι 34 μηνες, αλλα η στρογγυλοποιηση σε χαλαει. 

Μην την ενεργοποιεις 1/7, αλλα οποτε την εχεις πραγματικα αναγκη. Μπορεις να κανεις και αυλη ωστε η επομενη να εκδοθει με χρονολογια 2034

10 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

εαν οντως παει τον 2ο του 31

Κανε bookmark να ξεθαψεις το τοπικ σε 3 χρονια. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Που το ξερεις οτι ειναι προκαθορισμενη, και για τοσο?  πριν ηταν 1 μηνα νωριτερα, τωρα εγινε 2. Μετα μπορει να γινει και 3.

Εγω παντως, οπως ειπα θα την ενεργοποιησω 1/7 και να δουμε μετα, εαν οντως παει τον 2ο του 31, κατα πόσον θα το θεωρουν τριετια. Ουτε και υπαρχει κανενας λογος να βιαστω να αχρηστευσω τωρα μια καρτα που  ληγει τον αλλο μηνα.

Μου αρεσει που πριν εννοησες 31 μηνες, μετα μιλας για 36.

Και σκέψου λέει να στην ακυρώσουν την νέα γιατί άργησες να την ενεργοποιήσεις και την θεώρησαν χαμένη ........

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

po-ta-to po-tah-to. Προφανως ειναι 34 μηνες, αλλα η στρογγυλοποιηση σε χαλαει.

μην αλλαζεις τα νουμερα, απο 31 το πηγες 36. Αντιφασκεις δηλαδη

Κανε bookmark να ξεθαψεις το τοπικ σε 3 χρονια. 

για ποιο λογο?

Μην την ενεργοποιεις 1/7, αλλα οποτε την εχεις πραγματικα αναγκη.

Αφου 30/6 ληγει, γιατι πρεπει να βιαστω? βασιλικοτερος του βασιλεως θα γινω?😁

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε

μην αλλαζεις τα νουμερα, απο 31 το πηγες 36. Αντιφασκεις δηλαδη

για ποιο λογο?

Για να μάθουμε τι έγινε.Θα ζούμε μες στην αγωνία  .

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Για να μάθουμε τι έγινε.Θα ζούμε μες στην αγωνία  .

ε, θα το δεις απο αλλους, δεν ειναι η δικη μου περιπτωση μοναδικη, σε ολους το ιδιο συμβαινει

Δημοσ.
13 hours ago, fitsoulas2024 said:

Κατσε, εγω εχω καρτα που γραφει πανω ληξη 6/25 και τις προαλλες μου ηρθε ταχυδρομικως η νεα που γραφει πανω ληξη 4/28.

Πότε πρεπει να ενεργοποιησω τη καινουργια? 

Η παλια πότε θα απενεργοποιηθει αυτοματως αν δε κανω τιποτα, στις 30/6? μηπως στις 15/7?

Μόλις πάρεις την καινούργια την ενεργοποιείς. Υπάρχουν περιπτώσεις που είτε καθυστερεί το ταχυδρομείο, είτε κάτι άλλο και δεν παίρνεις έγκαιρα την καινούργια. Γι' αυτό δίνουν αυτήν την "σιωπηρή" παράταση, ώστε να προλάβεις σίγουρα να πάρεις την νέα. Μόλις την πάρεις την ενεργοποιείς και η παλιά είναι για πέταμα.

Αν δεν κάνεις τίποτα στις 15/7 απενεργοποιείται αυτόματα.

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, spectaculator είπε

Μόλις πάρεις την καινούργια την ενεργοποιείς..........................Αν δεν κάνεις τίποτα στις 15/7 απενεργοποιείται αυτόματα.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να ενεργοποιησω αμεσως τη καινουργια. Αφου η τωρινη αναφερει ληξη τον Ιουνιο, γιατι θα πρεπει να τη καταργησω το Μαιο? 15/7 θα  ενεργοποιησω τη καινουργια για το λογο που ειπα.

• Haha 2
Δημοσ.
21 minutes ago, fitsoulas2024 said:

Δεν ειναι υποχρεωτικο να ενεργοποιησω αμεσως τη καινουργια. Αφου η τωρινη αναφερει ληξη τον Ιουνιο, γιατι θα πρεπει να τη καταργησω το Μαιο? 15/7 θα  ενεργοποιησω τη καινουργια για το λογο που ειπα.

Αυτό φίλε μου είναι δικό σου θέμα. Γενικά πάντως ασφαλές είναι να έχεις στα χέρια σου μια και μοναδική επικαιροποιημένη κάρτα.

Εγώ έκανα την άλλη χαζομάρα. Καθυστέρησα την ενεργοποίηση της νέας που την είχα παρατήσει σ' ένα συρτάρι. Μετά από δυο περίπου βδομάδες ψαχουλεύοντας το συρτάρι την βρήκα. Χρησιμοποιώντας ακόμα την παλιά και έχοντας στιγμιαία μες τον χαμό των σκέψεών μου πως χρησιμοποιούσα ήδη την καινούργια, έπιασα ένα ψαλίδι και την έκανα κομμάτια. Όταν συνειδητοποίησα το τι έκανα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...