Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 2cpu είπε

Μπραβο ρε κρατος.Αλλα τον τριχρονο γιο μου γιατι τον εδωσες ΑΦΜ? Και την 5χρονη κορη μου οχι?Και κατι ακομα ο αδελφος μου δηλ.θα μπορεσει πλεον να βγαλει ακρη με το ονομα του γιατι ο βολεμενος δημοσιος υπαλληλος τον περασε σαν Χριστο και οχι σαν Χρηστο ? και παλι μπραβο.Παντα τετοια να προχωραμε μπροστα ( με την οπισθεν)

Σιγα μην βγαλει ακρη, ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει σε δημοσιες υπηρεσιες γιατι ο βλαχος στο χωριο αντι να γραψει την μανα μου Κωνσταντινα την εγραψε Κωνσταντινια και εγω κανονικα θα πρεπει να την γραφω Κωνσταντινια αλλα τους γραφω στα παπακια μου και την γραφω Κωνσταντινα. 😂

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί μόνο τρία ψηφία ΡΕ παιδιά και δεν προσθέτουμε τρεις(3) Bitcoin Address ο καθένας.

Σημείωση:

Και να τις διαβάσετε και να τις αποστηθίσετε μέχρι αύριο που θα τις γράψετε διαγώνισμα.

2o Μήνυμα

Εκτός από Προσωπικό Αριθμό νομίζω θέλουμε και

Ατομικό, Κοινωνικό, Εκπαιδευτικό, Επαγγελματικό, Αλληλεγγύης, Της Ψειρούς, Σειριακό (από τη Σύρο), Γραμμικό, Ραβδωτό, Τετραγωνικό, Κυκλικό, Τριγωνικό,

Δημοσίου προσώπου, Ιδιώτη, Εταιρικό Προσωπικής εταιρείας, Περιορισμένης ευθύνης, με δυνατότητες επέκτασης σε ομόρρυθμης εταιρείας ενός μονοψήφιου αριθμού ατόμων μικρότερου του δύο(2) αλλοδαπής, ημιδαπής ή της παρούσης Χώρας-Νομού-Πόλης-Χωριού-Στάνης-Εξωκλησιού άνευ καμπαναριού

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Για 666 και τα συναφή δεν ξέρω, αλλά για κάποιο λόγο έχω πιο μεγάλη εμπιστοσύνη στους τύπους "άνοιξε θεία, είμαστε από τη ΔΕΗ", παρά σε αυτούς που αποφασίζουν και διατάζουν για αυτά τα νέα συστήματα. Πείτε με παράξενο, αλλά εγώ υποψιάζομαι ότι κανένας από αυτούς δεν θέλει το καλό μας, μάλλον κάτι άλλο θέλει. Θα φανεί στην πορεία τι είναι αυτό.

Το ότι κάποιοι έχουν πειστεί ότι αυτό γίνεται για το καλό τους (και πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι), είναι κάτι που ελάχιστα με απασχολεί.

Ξεκινάει χαλαρά με ταυτότητα. Μετά θα μπουν τα τραπεζικά δεδομένα, μετά το ιστορικό υγείας,μετά οι τοποθεσίες και πάει λέγοντας (Κίνα ίσως) Και να μην πιστεύεις στο Θεό  πρέπει να υπάρχει βλάβη στον εγκέφαλο να εμπιστεύεσαι  έναν υπουργό που μέσα σε 3 χρόνια διακυβέρνησης από 2 ακίνητα πήγε στα 22 και να ισχυρίζεται ότι θέλει το καλό σου. Και είναι οι ίδιοι που για 1000 ευρώ σου παίρνουν το σπίτι ενώ εκείνοι χρωστάνε εκατομμύρια. Άποψη μου φυσικά 

• Like 17
  • Thanks 8
Δημοσ.
1 hour ago, verylife78 said:

Αφου εχουμε ΑΜΚΑ γιατι δεν κλειδωνουμε το ΑΜΚΑ με ολα αυτα και να τελειωνει η κουβεντα.
Ενας αριθμος που εχει ηδη μεσα του στοιχεια ημερομμηνιας γεννησης και εναν αριθμο.
Δηλαδη γιατι πρεπει να εχουμε αλλο ενα που θα καταργησει τους αλλους?

Πρέπει να είναι unique και να έχει κρυπτογράφηση, άλλο να πεις μια σειρά αριθμών και άλλο να λες είμαι το ρομπότ με αριθμό E2058Z4 στον τομέα 23.595835 32.590004, τυπωμένο πάνω σου με QR και δικτυωμένο γκόβ σκαϊνετ 🤖

robot GIF

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Για όσους έχουν προβλήματα με λάθη από μητρώα σε μητρώα, ειναι βάλσαμο αυτο το σύστημα. Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιο θέμα. Οπότε, θα είμαστε οι τελευταίοι που θα βγάλουμε προσωπικό αριθμό όταν βρουν τρόπο και το κάνουν υποχρεωτικό. 

Από ότι άκουσα θα δώσουν ένα τρίμηνο να διαλέξεις τι θέλεις. Μετά το σύστημα θα αποδώσει αυτόματα τους αριθμούς σε αυτούς που δεν θέλουν. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

Αφου εχουμε ΑΜΚΑ γιατι δεν κλειδωνουμε το ΑΜΚΑ με ολα αυτα και να τελειωνει η κουβεντα.
Ενας αριθμος που εχει ηδη μεσα του στοιχεια ημερομμηνιας γεννησης και εναν αριθμο.
Δηλαδη γιατι πρεπει να εχουμε αλλο ενα που θα καταργησει τους αλλους?

Σωστά αλλα και εκεί υπάρχουν σφάλματα. Η μητέρα μου είχε 2 ΑΜΚΑ. Ναι όσο παράξενο κι αν φαίνεται

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Σιγα μην βγαλει ακρη, ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει σε δημοσιες υπηρεσιες γιατι ο βλαχος στο χωριο αντι να γραψει την μανα μου Κωνσταντινα την εγραψε Κωνσταντινια και εγω κανονικα θα πρεπει να την γραφω Κωνσταντινια αλλα τους γραφω στα παπακια μου και την γραφω Κωνσταντινα. 😂

Έχω περίπτωση γνωστού που εχει διαφορετικό επίθετο από τον αδερφό του. Ο ένας έχει το παπά- μπροστά ο άλλος όχι...

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, blacckvodka είπε

Μετά θα μπουν τα τραπεζικά δεδομένα

Δλδ θες να μας πεις οτι τα τραπεζικα σου δεδομενα τα ξερεις μονο εσυ; 
are-you-serious-spiderman.gif

• Haha 2
Δημοσ.

Επιτέλους, οι ψεκασμένοι απέκτησαν ένα ακόμα λόγο ύπαρξης. 

• Like 10
  • Haha 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Όχι φυσικά , αλλά έχω το ακατάσχετο (προς το παρόν). Όλα σε 1 μελλοντικά σημαίνει ότι με το που σου κόβουν μια κλήση θα αφαιρείται αυτόματα το ποσό χωρίς να σε ρωτάνε και γενικά θα γίνονται πολλά στον τραπεζικό σου λογαριασμό χωρίς την έγκριση σου. 

• Like 5
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, 2cpu είπε

Μπραβο ρε κρατος.Αλλα τον τριχρονο γιο μου γιατι τον εδωσες ΑΦΜ? Και την 5χρονη κορη μου οχι?Και κατι ακομα ο αδελφος μου δηλ.θα μπορεσει πλεον να βγαλει ακρη με το ονομα του γιατι ο βολεμενος δημοσιος υπαλληλος τον περασε σαν Χριστο και οχι σαν Χρηστο ? και παλι μπραβο.Παντα τετοια να προχωραμε μπροστα ( με την οπισθεν)

Πως γίνεται να πήρε ΑΦΜ ο ένας και όχι ο άλλος; Μηπως όταν γεννήθηκε η κόρη σου δεν υπήρχε ακόμα το αντίστοιχο νομοθέτημα που έδιναν αυτόματο ΑΦΜ στα μικρά παιδιά. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Μόλις μας είπε ότι έχει λεφτά στην τράπεζα.🤣🤣🤣

• Haha 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Πως γίνεται να πήρε ΑΦΜ ο ένας και όχι ο άλλος; Μηπως όταν γεννήθηκε η κόρη σου δεν υπήρχε ακόμα το αντίστοιχο νομοθέτημα που έδιναν αυτόματο ΑΦΜ στα μικρά παιδιά. 

Δεν ξερω τι να σε πω.Ισως να ειναι αυτο που λες.Αλλα γιατι δεν την εδωσε και εκεινη οταν περασε απο το συστημα ολη η οικογενεια μου και διαπιστωσε το συστημα οτι εχω αλλο ενα μελος χωρις ΑΦΜ ? Τοσο απλα ας το εδινε.Σχωρα με αν λεω κατι ακυρο .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 2cpu είπε

Δεν ξερω τι να σε πω.Ισως να ειναι αυτο που λες.Αλλα γιατι δεν την εδωσε και εκεινη οταν περασε απο το συστημα ολη η οικογενεια μου και διαπιστωσε το συστημα οτι εχω αλλο ενα μελος χωρις ΑΦΜ ? Τοσο απλα ας το εδινε.Σχωρα με αν λεω κατι ακυρο .

Δεν λες κάτι άκυρο. Αλλά μην σκοτιζεσαι για αυτά. Μπορείτε να της το βγάλετε και εσείς πλήρως ηλεκτρονικά νομιζω. Η άμα δεν έχει ακόμα ΑΦΜ, αφήστε το ετσι μέχρι να ενηλικιωθει και θα βγάλει τότε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...