Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούμε στα κανάλια για την ψυχιατρο του δρομοκαιτειου που συνέλαβαν για παράνομη συνταγογράφηση. Έγραφαν φαρμακα σε ΑΜΚΑ πεθαμενων. Μα καλά..... Δεν απενεργοποιειται ο ΑΜΚΑ ενός πεθαμένου; 

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, Theo_m said:

Θα έχει τα γράμματα τα οποία υπάρχουν και στο λατινικό αλφάβητο. Δεν θα μπορείς να βάλεις Γ ή Λ

Ε τότε πως θα είναι 24? Τα κοινά ελληνικα και λατινικά είναι μόνο 14.

Εκτός αν οι ηλίθιοι δεν το σκέφτηκαν καν αυτο και λένε για 13.824 συνδυασμούς (24^3).

Επεξ/σία από letom
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, letom είπε

Εκτός αν οι ηλίθιοι δεν το σκέφτηκαν καν αυτο και λένε για 13.824 συνδυασμούς (24^3).

Αυτό είχε ανακοινωθεί παλιότερα σε μια συνέντευξη κάποιου υπουργού ότι θα περιλαμβάνει τα γράμματα που είναι και στο λατινικό για να είναι κατανοητός από όλους ο αριθμός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, lost2 είπε

Αν θυμάσαι όταν βγήκε το ΑΜΚΑ είπανε ότι σε όλες τις υπηρεσίες η ταυτοποίηση θα γίνεται μόνο με αυτόν, όπως γίνεται και στο εξωτερικό, αλλά όταν η ανικανότητα τους (μιλάω για όλα τα μορφώματα του δημοκρατικού τόξου)  χτυπάει κόκκινο ,θα βγάλουν τώρα τον μοναδικό, του χρόνου ή του παραχρονου τον τελευταίο μοναδικό και ούτω καθεξής, γιατί πάλι θα πηγαίνεις για ταυτοποίηση και θα σε ζητάνε ένα κάρο χαρτιά, ταυτότητα δίπλωμα ΑΜΚΑ αφμ πότε έκανες σεξ και φυσικά τον μοναδικό αριθμό του 2025 , 2027 , ....κατάντια, απλά ξανά λέω λυπάμαι που ακόμη υπάρχουν νεοέλληνες που επικροτούν αντί να επικρίνουν την ανικανότητα του πολιτικού σάπιου συστήματος 

Και πάλι ο αριθμός ταυτότητας όπως και ο αριθμός διαβατηρίου δεν θα είχε καταργηθεί για τους λόγους που εξήγησα, όπως  δεν έχει γίνει ούτε στο Βέλγιο και ούτε στην Αλβανία όπως ανέφερε και άλλος πιο πίσω. 

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
13 ώρες πριν, letom είπε

14 τα κοινά γράμματα και 10 οι αριθμοί (0 έως και 9), δίνουν 24 ανά μεταβλητό/επιλεγόμενο πεδίο. Τρία τα μεταβλητά πεδία, άρα 24^3, δίνει 13.824.

Δημοσ.
Στις 26/5/2025 στις 5:47 ΜΜ, somt είπε

ναι σωστά όλα αυτα αν ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο, αλλά εχω λάβει γνωμάτευση από γιατρό με βάση λάθος ηλικία επειδή βασίστηκε στα πεταχτά στο ΑΜΚΑ (ενταξει δεν παίζουν και τόσο ρόλο 5 έτη, σε άλλους όμως μπορεί να έχουν κάνει λάθος τη δεκαετία...)

+ ότι 20 χρόνια τώρα έχω βαρεθεί να επισημαίνω οπου παω ότι το αμκα μου είναι "λάθος"

Ψάξε το λιγάκι. Η αδελφή μου διόρθωσε το ΑΜΚΑ της. Ρωτώντας (γκουγκλάροντας, ίσως;), πας και στην Πόλη, έλεγε η γιαγιά μου.

Δημοσ.

επιτέλους το http://myinfo.gov.gr/ σταμάτησε να οδηγεί χύμα στο gsis και δείχνει πλέον στη σχετική σελίδα για την  Έκδοση Προσωπικού Αριθμού

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/pa

έστω κι αν λέει ακόμα

Αναφορά σε κείμενο

Η υπηρεσία που επιλέξατε δεν είναι διαθέσιμη.

είναι τουλάχιστον ένα βήμα πιο κοντά

ScreenshotFrom2025-06-0122-36-38.png.662c8e7a9bda3ab34f7275c10d02da85.png

Δημοσ.

3 ώρες πριν, atrias είπε

έστω κι αν λέει ακόμα

Στις 26/5/2025 στις 4:42 ΜΜ, nchatz είπε

Η χορήγηση του Προσωπικού Αριθμού θα γίνεται μέσω της εφαρμογής myInfo του gov.gr, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 3 Ιουνίου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που δημοσιοποιήθηκε σήμερα. 

Δημοσ.
Στις 2/6/2025 στις 2:23 ΠΜ, Lucifer είπε

"Τυχαια" και η ημερομηνια.... Τρεις εκτου....36. Προσθεσε ολους τους αριθμους απο το 1 εως το 36 και πες μας ποσο κανει.....

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosa2015 είπε

"Τυχαια" και η ημερομηνια.... Τρεις εκτου....36. Προσθεσε ολους τους αριθμους απο το 1 εως το 36 και πες μας ποσο κανει.....

όχι βέβαια, είναι γνωστό ότι ο 36ος τριγωνικός αριθμός ελοχεύει παντού

τα χουν σχεδιάσει έτσι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια αν καταλαβα σωστα θα ειναι κεφαλαια τα γραμματα και λογικα δε θα εχει νοημα να γυρισεις το πληκτρολογικο ελληνικα.Η απορια μου ειναι η εξης αν διαλεξω AA το τριτο που θα δωθει αυτοματα θα μπορει να ειναι η γραμμα η αριθμος σωστα;; 2 οταν βγαλουμε το αριθμο θα εχει επιλογη να τον εκτυπωσουμε αποθηκευσουμε??? ( για να βγαλω μια φωτοτυπια μεχρι να βγαλω νεα ταυτοτητα)

Επεξ/σία από johnmayson
Δημοσ.

Άνοιξε η πλατφόρμα, πολύ απλή διαδικασία, τουλάχιστον για όσους τα στοιχεία τους είναι σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Καλημερα παιδια αν καταλαβα σωστα θα ειναι κεφαλαια τα γραμματα και λογικα δε θα εχει νοημα να γυρισεις το πληκτρολογικο ελληνικα.Η απορια μου ειναι η εξης αν διαλεξω AA το τριτο πιυ θα δωθει συτοματα θα μπορει να ειναι η γραμμα η αριθμος σωστα;; 2 οταν βγαλουμε το αριθμο θα εχει επιλογη να τον εκτυπωσουμε αποθηκευσουμε??? ( για να βγαλω μια φωτοτυπια μεχρι να βγαλω νεα ταυτοτητα)

Διαλέγεις γράμματα από dropdown menu, δεν παίζει ρόλο το πληκτρολόγιο. Ναι, ο τρίτος χαρακτήρας μπορεί να είναι οτιδήποτε, αναλόγως τι έχεις διαλέξεις εσύ. Στο δείχνει πριν προχωρήσεις, αν δεν σ' αρέσει αλλάζεις τους 2 χαρακτήρες και αλλάζει ο τρίτος αναλόγως. Όταν τον εκδώσεις υπάρχει επιλογή για εκτύπωση με όλα τα στοιχεία σου (και τον ΠΑ).*
Εγώ απέφυγα να είναι αριθμός (ή το γράμμα Ο) ο τρίτος χαρακτήρας για να ξεχωρίζει ευκρινώς ο ΑΦΜ που αρχίζει από 0.

*Επίσης λέει ότι θα σου σταλεί email αλλά εδώ και λίγα λεπτά που εξέδωσα ΠΑ δεν έχει έρθει κάτι.

Επεξ/σία από CheOnWeb
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...