hid3 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Επειδή λεφτά για καινούργιο δεν υπάρχουν άλλα υπάρχει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου την επιλογή μεταχειρισμένου με leasing πως την βρίσκετε; Θεωρητικά δεν είναι μια κάλυψη σε περίπτωση που σου βγάλει θέμα το μεταχειρισμένο στην τετραετία; Μιλάμε τα έχουν όλα στο Θεό. Επεξ/σία 27 Μαϊου από hid3
vamvakoolas Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου αν σκεφτεσαι απο την εταιρια που εχει σχεση με τροχο, μακρυα (απλως διαβασε κριτικες και θα καταλαβεις). Εγω αν θα πηγαινα (που το εκανα στο παρελθον) leasing μονο καινουργιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
meletis_m Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 ώρα πριν, hid3 είπε Επειδή λεφτά για καινούργιο δεν υπάρχουν άλλα υπάρχει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου την επιλογή μεταχειρισμένου με leasing πως την βρίσκετε; Θεωρητικά δεν είναι μια κάλυψη σε περίπτωση που σου βγάλει θέμα το μεταχειρισμένο στην τετραετία; Μιλάμε τα έχουν όλα στο Θεό. Τα εταιρικά συνήθως έχει ανέβει ο κάθε πικραμένος οδηγός . Να ξέρεις λάδια κινητήρα και συντήρηση πάνε πάντα στα προβλεπόμενα. Δηλαδή λάδια κινητήρα κάθε 20,000. (Δεν είναι ότι καλύτερο για το μοτέρ ) . Οπότε όσο καλύτερο έλεγχος γίνεται . 1
ideal09 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, hid3 είπε Επειδή λεφτά για καινούργιο δεν υπάρχουν άλλα υπάρχει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου την επιλογή μεταχειρισμένου με leasing πως την βρίσκετε; Θεωρητικά δεν είναι μια κάλυψη σε περίπτωση που σου βγάλει θέμα το μεταχειρισμένο στην τετραετία; Μιλάμε τα έχουν όλα στο Θεό. Εγώ προσωπικά έχοντας γνωστό μέσα στην εταιρία το αγόρασα μαζί με όλα τα τιμολόγια για τα service αλλά και για το χτύπημα που είχε. Service συχνότερα απ' τα προβλεπόμενα(δηλαδή μια φορά τον χρόνο) γιατί δεν τα έκαναν στην αντιπροσωπεία(γκουχου γκουχου). Έχω συμπληρώσει σχεδόν 200,000χλμ από τότε που το πήρα(hyundai i30 πετρελαιάκι) και ψάχνομαι για το επόμενο χωρίς να έχει βγάλει καμία σοβαρή βλάβη πλυν τα κλασσικά κουσούρια του συγκεκριμένου μοντέλου. Με σωστή αναζήτηση και πληροφόριση μια χαρά αξίζει. Επεξ/σία 27 Μαϊου από ideal09
hid3 Δημοσ. 28 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 28 Μαϊου 18 ώρες πριν, elise είπε link απο την αγγελια; Γενική συζήτηση δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο. Γενικά για μεσαίο αυτοκίνητο μέχρι 8000 έχει να προτείνει κάποιος κάτι; Η έστω ποια μοντέλα έχουν βγει εντελώς σάπια; Πέραν του κλασικού "μόνο Ιάπωνας"😂 1
aGka8l Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Υπάρχουν αμαξια leasing που τα χει μονο ενας οδηγός και εταιρίες που κανουν συμφωνίες τα σέρβις να γίνονται στις αντιπροσωπείες. Εγω προσωπικά πχ που εχω αμάξι με leasing το μονο που του κανω που δεν θα κανα αν ηταν δικο μου είναι ότι το πλένω σε βούρτσες. 1
kage Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ετσι κ αλλιως οι πωλησεις νεων αυτοκ.τα τελευταια χρονια το ποσοστο ειναι μεγαλύτερο αυτα π ταξινομουνται σαν εταιρικα... τα leasing σε μτχ δεν τα γλυτωνεις σε μαντρες 90% leasing σε μτχ φανταζει αστειο αν δεν το θες για εξοδα... Επεξ/σία 28 Μαϊου από kage
hid3 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Γενικά για μεσαίο αυτοκίνητο μέχρι 8000 έχει να προτείνει κάποιος κάτι; Η έστω ποια μοντέλα έχουν βγει εντελώς σάπια; Πέραν του κλασικού "μόνο Ιάπωνας"😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα