Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή λεφτά για καινούργιο δεν υπάρχουν άλλα υπάρχει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου την επιλογή μεταχειρισμένου με leasing πως την βρίσκετε; Θεωρητικά δεν είναι μια κάλυψη σε περίπτωση που σου βγάλει θέμα το μεταχειρισμένο στην τετραετία; Μιλάμε τα έχουν όλα στο Θεό. 

Επεξ/σία από hid3
Δημοσ.

αν σκεφτεσαι απο την εταιρια που εχει σχεση με τροχο, μακρυα (απλως διαβασε κριτικες και θα καταλαβεις).

Εγω αν θα πηγαινα (που το εκανα στο παρελθον) leasing μονο καινουργιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hid3 είπε

Επειδή λεφτά για καινούργιο δεν υπάρχουν άλλα υπάρχει η ανάγκη για αγορά αυτοκινήτου την επιλογή μεταχειρισμένου με leasing πως την βρίσκετε; Θεωρητικά δεν είναι μια κάλυψη σε περίπτωση που σου βγάλει θέμα το μεταχειρισμένο στην τετραετία; Μιλάμε τα έχουν όλα στο Θεό. 

Τα εταιρικά συνήθως έχει ανέβει ο κάθε πικραμένος οδηγός . 

Να ξέρεις λάδια κινητήρα και συντήρηση πάνε πάντα στα προβλεπόμενα. Δηλαδή λάδια κινητήρα κάθε 20,000. (Δεν είναι ότι καλύτερο για το μοτέρ ) .

Οπότε όσο καλύτερο έλεγχος γίνεται .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, hid3 είπε

Εγώ προσωπικά έχοντας γνωστό μέσα στην εταιρία το αγόρασα μαζί με όλα τα τιμολόγια για τα service αλλά και για το χτύπημα που είχε. Service συχνότερα απ' τα προβλεπόμενα(δηλαδή μια φορά τον χρόνο) γιατί δεν τα έκαναν στην αντιπροσωπεία(γκουχου γκουχου). Έχω συμπληρώσει σχεδόν 200,000χλμ από τότε που το πήρα(hyundai i30 πετρελαιάκι) και ψάχνομαι για το επόμενο χωρίς να έχει βγάλει καμία σοβαρή βλάβη πλυν τα κλασσικά κουσούρια του συγκεκριμένου μοντέλου. Με σωστή αναζήτηση και πληροφόριση μια χαρά αξίζει.

Επεξ/σία από ideal09
Δημοσ.
18 ώρες πριν, elise είπε

link απο την αγγελια;

Γενική συζήτηση δεν έχω δει κάτι συγκεκριμένο.

Γενικά για μεσαίο αυτοκίνητο μέχρι 8000 έχει να προτείνει κάποιος κάτι; Η έστω ποια μοντέλα έχουν βγει εντελώς σάπια; Πέραν του κλασικού "μόνο Ιάπωνας"😂

• Haha 1
Δημοσ.

Υπάρχουν αμαξια leasing που τα χει μονο ενας οδηγός και εταιρίες που κανουν συμφωνίες τα σέρβις να γίνονται στις αντιπροσωπείες. Εγω προσωπικά πχ που εχω αμάξι με leasing το μονο που του κανω που δεν θα κανα αν ηταν δικο μου είναι ότι το πλένω σε βούρτσες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι κ αλλιως οι πωλησεις νεων αυτοκ.τα τελευταια χρονια το ποσοστο ειναι μεγαλύτερο αυτα π ταξινομουνται σαν εταιρικα... τα leasing σε μτχ δεν τα γλυτωνεις σε μαντρες

90% leasing σε μτχ φανταζει αστειο αν δεν το θες για εξοδα...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Γενικά για μεσαίο αυτοκίνητο μέχρι 8000 έχει να προτείνει κάποιος κάτι; Η έστω ποια μοντέλα έχουν βγει εντελώς σάπια; Πέραν του κλασικού "μόνο Ιάπωνας"😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...