Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι καλά, τρίτο σέρβις σε toyota chr 2.0l μαζί με TÜV 893€ 

Άμα είναι 11χρονια να με γδέρνουν για να έχω την εγγύηση σε ισχύει τότε να μου λείπει..

• Like 3
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
11 minutes ago, andreas-d said:

Άμα είναι 11χρονια να με γδέρνουν για να έχω την εγγύηση σε ισχύει τότε να μου λείπει..

Τι ακριβως σου αλλαξαν? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, jpsih είπε

Τι ακριβως σου αλλαξαν? 

Λάδια,  φίλτρο λαδιού, υγρά φρένων, υβριδικός ελενχος και ΚΤΕΟ. 2,4 εργατοώρες με 185€ την ώρα εργασία.. το αμάξι έχει 21.350κλμ σχεδόν καινούργιο..

Ξέχασα και υαλοκαθαριστηρες μπροστα..

Επεξ/σία από andreas-d
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Για καινούργια αμάξια και για αμάξια που θα πουληθούν στην Ελλάδα.

Οπότε το αμάξι σου που έκανε το τρίτο σέρβις δεν είναι καινούργιο και για να λες TÜV δεν είναι και στην Ελλάδα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NT1G είπε

Για καινούργια αμάξια και για αμάξια που θα πουληθούν στην Ελλάδα.

Οπότε το αμάξι σου που έκανε το τρίτο σέρβις δεν είναι καινούργιο και για να λες TÜV δεν είναι και στην Ελλάδα.

Εμείς τα 11χρονια τα είχαμε πριν από εσάς.. το δικό μου έχει relax warranty 11 χρόνια.

Επίσης έχει eurocare.. 

Όπως και να έχει του χρόνου σέρβις Ελλάδα καθυστερημένο κατά δύο μήνες αλλά οικονομικά..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Το ΚΤΕΟ ούτως ή άλλως δεν προσμετρά στο κόστος του σερβις.

Το κτεο ήταν 115€ ειναι ταρίφα, εγώ αναφέρω ένα ενδεικτικό κόστος εάν μπεις στην σελίδα της toyota.de αναφέρει κόστος και το σύνολο των 11 ετών ξεπερνά τις 10.000€ χωρίς απρόοπτα, και όλα αυτά για να διατηρείται η εγγύηση, εκεί είναι η κομπίνα..

• Like 2
Δημοσ.

Έχουμε αποπροσανατολίσει τη συζήτηση μιλώντας για το κόστος των επίσημων εγγυήσεων σε μια άλλη χώρα.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα κόστιζαν τα προβλεπόμενα Service στην Ελλάδα για 11 έτη, που παρέχεται η παραπάνω εγγύηση.

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε

Έχουμε αποπροσανατολίσει τη συζήτηση μιλώντας για το κόστος των επίσημων εγγυήσεων σε μια άλλη χώρα.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα κόστιζαν τα προβλεπόμενα Service στην Ελλάδα για 11 έτη, που παρέχεται η παραπάνω εγγύηση.

Συγνώμη αν σας έχει αποπροσανατολίσει η απάντηση μου αλλά ότι γίνεται πρώτο στην Ευρώπη θα έρθει και στην Ελλάδα, οι μισθοί ανεβαίνουν σιγά σιγά πάλι, οπότε θα τα γευτείτε, καλή συνέχεια..

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

《.. περιοδική συντήρηση με προϋπόθεση η πτώση απόδοσης της μπαταρίας υψηλής τάσης να είναι μικρότερη του 70%.》αν  τον χ χρονο πεσει  κατω απο 70% θα κανουν αντικατασταση μπαταριας κτλ κ απλα τον επομενο χρονο δεν θα ανανεωσουν?

Spoiler

https://www.toyota.gr/forms/service-cost-calculator δεν τις λες ακριβες.. Σε αρκετες εταιρειες οταν αγοραζεις αυτοκίνητο υπαρχει option να προπληρωσεις τα σερβις..Αλλα και καποιες αντ.πειες  εχουν fixed προγραμματα .. χλωμο ολα αυτα να μην υπαρχουν στην γερμανια.. 

https://www.adac.de/rund-ums-fahrzeug/auto-kaufen-verkaufen/autokosten/uebersicht/

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Μετα τα 3-4 χρονια η εγγυηση εχει μονο ενα σκοπό, να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία για σέρβις για να στα παίρνουν 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μετα τα 3-4 χρονια η εγγυηση εχει μονο ενα σκοπό, να πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία για σέρβις για να στα παίρνουν 

οποτε οσο λιγοτερα χρονια τοσο καλυτερα για να μπορουμε να πηγαινουμε οπου θελουμε μετα..καλα ημουν τοτε με τα μολις 2 χρονια.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mike15 είπε

οποτε οσο λιγοτερα χρονια τοσο καλυτερα για να μπορουμε να πηγαινουμε οπου θελουμε μετα..καλα ημουν τοτε με τα μολις 2 χρονια.

Ακριβως αυτο.

Εκτος αν μια στο εκατομμύριο σου σπάσει ο κινητήρας, που αν ειναι να σπασει λογω αστοχίας θα σπασει στην αρχή, ασε που δεν πρόκειται να βρεις και ακρη με την αντιπροσωπεία και ας είσαι στην εγγύηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...