moysatos79 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 10 λεπτά πριν, andreas-d είπε Τα 185€ δεν με πείραξαν τόσο, περισσότερο με πείραξε ή ανατίμηση σε σχέση με τα 152€ πέρσι, μια αύξηση 30€+ που εγώ δεν την εχω πάρει σαν εργαζόμενος στην ίδια χώρα.. Πήρα αύξηση βάση νόμου αλλά όχι τόσο.. Ανέβασε την απόδειξη απο το συνεργείο να δούμε
andreas-d Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 5 λεπτά πριν, moysatos79 είπε Ανέβασε την απόδειξη απο το συνεργείο να δούμε Απιστε μουσάτε χαλάω εγώ χατήρι.. 1
zio10 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου @andreas-d θυμάμαι σωστά ότι με το αμάξι αυτό δεν ήσουν ευχαριστημένος σχεδόν από τη στιγμή που το πήρες; Έχει αλλάξει κάτι με τον καιρό; Είσαι ευχαριστημένος;
andreas-d Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 30 λεπτά πριν, zio10 είπε @andreas-d θυμάμαι σωστά ότι με το αμάξι αυτό δεν ήσουν ευχαριστημένος σχεδόν από τη στιγμή που το πήρες; Έχει αλλάξει κάτι με τον καιρό; Είσαι ευχαριστημένος; Το να βλέπω κάποια αρνητικά και να τα σχολιάζω δεν σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι κακό.. Εξάλλου όλα τα αυτοκίνητα έχουν υπέρ και κατά τα οποία είναι διαφορετικά για κάθε ιδιοκτήτη.. Το αυτοκίνητο μου είναι σχεδόν καινούργιο με μόνο 21.429χλμ και έως σήμερα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, με ενοχλεί ακόμα ο θόρυβος του cvt και ο βομβος που κάνει όταν εχω λίγο ανοιχτά παράθυρα με ταχύτητα πάνω από 80χλμ αναγκάζομαι να τα κλείνω και δεν μου αρέσει, το κάνει και το bmw μου αλλά με τα πίσω παράθυρα λιγότερο το κακό.. Μου τη σπάει που έχει κόφτη στα 180χλμ, ίσως τρελό αλλά Γερμανία ζώ και κάποιες φορές έστω και για την κ@@@α μου θα ήθελα αυτό πού μπορεί να μού δώσει το δίλιτρο μοτέρ μου χωρίς περιορισμούς.. Είναι ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με coupe sport αλλά δεν απευθύνεται σε sport οδηγούς.. Υ.Σ.Δύσκολο πολύ στο πλύσιμο με τόσες εσοχές.. 85/100 1 1
toyo73 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Ο κοφτης δεν βγαινει με καποιο προγραμμα-εγκεφαλακι- γκατζετακι η με καποιο κολπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα