Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, invisiblesurfer said:

Με μπαταρία μισής ημέρας, τα benchmarks χάνουν το νόημά τους

Το θέμα δεν είναι να έχεις δυνατό κινητό αλλά να προλάβεις να το δείξεις πριν σβήσει.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Just_travel_everywhere said:

με ένα γρήγορο ψάξιμο 570€ Realme GT 7 Pro και Samsung θέλει 2000+ για το fold με το σάπιο 

Τοσο εχει το gt 7 το απλό, με mediatek. Το pro η φθηνότερη έκδοση με 256 κανει 700+  που δεν το λες και τοσο φτηνο για realme.. 

Επισης το fold 5 512 όταν είχε βγει έιχε παίξει 1200€.. Κάπου αρχίζουν να θολώνουν οι διαφορές.  Τι κινητό ηταν το fold και τι το Realme. Αρχίζει να μου ακούγεται φθηνότερο το σαμσουνγκ.. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, oldnew είπε

Τοσο εχει το gt 7 το απλό, με mediatek. Το pro η φθηνότερη έκδοση με 256 κανει 700+  που δεν το λες και τοσο φτηνο για realme.. 

Επισης το fold 5 512 όταν είχε βγει έιχε παίξει 1200€.. Κάπου αρχίζουν να θολώνουν οι διαφορές.  Τι κινητό ηταν το fold και τι το Realme. Αρχίζει να μου ακούγεται φθηνότερο το σαμσουνγκ.. 

σοβαρά τώρα ; Χαχαχα Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου απαντήσω περισσότερο. Άστο καλύτερα εάν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ενός καινούργιου επεξεργαστή που πατάει στα αυτιά όλα τα προηγούμενα τηλέφωνο της αγοράς και μου συγκρίνεις για το πέντε το οποίο είναι δύο ετών άστο καλύτερα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

σοβαρά τώρα ; Χαχαχα Δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου απαντήσω περισσότερο. Άστο καλύτερα εάν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ενός καινούργιου επεξεργαστή που πατάει στα αυτιά όλα τα προηγούμενα τηλέφωνο της αγοράς και μου συγκρίνεις για το πέντε το οποίο είναι δύο ετών άστο καλύτερα.

Ειλικρινά, συγκρίνεις Samsung με RealMe; 

Δεν πα να έχει επεξεργαστή απο το 2060,η ποιότητα της συσκευής είναι στα τάρταρα. Όποιος δώσει πανω απο 150 ευρώ για RealMe είναι άξιος της μοίρας του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Just_travel_everywhere said:

Τι να απαντήσεις αφού λες οτι ναναι. Έχεις μπερδέψει την τιμή του απλού realme με το pro. Εγω απ την αρχή σου τόνισα οτι καμια συσκευή με snapdragon elite ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΤΗΝΗ και εσυ γράφεις οτι ναναι για 500ε ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ και αντι να πεις ωχ ναι μπερδεύτηκα, ζητάς και τα ρέστα. 

Και εχεις πρόβλημα κατανόησης γενικότερα. Γραφω για το 5 ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ σε σύγκριση με τα αντίστοιχα κορυφαία τοτε, δεν συγκρίνω το 5 με τα σημερινά. 

Οι διαφορές τιμής που έβγαλες είναι οτι ναναι. Στα κορυφαία ΤΟΤΕ ηταν 1200 με 750 και οχι 2000 με 500 που λανθασμένα λες. 

Μην απαντάς κάθολου γιατί εκτίθεσαι. 

Επισης συγκρίνεις πορτοκάλια με Μπριζόλες. Τα fold είναι μια κατηγορία από μονα τους. Θα τα πάρει αυτός που τα χρειάζεται οσο και να κάνουν. Και υπάρχουν καλύτερες και φθηνότερες λύσεις απ της σαμσουνγκ. Επικοινωνείς καθόλου? Βρήκες να σύγκρνεις fold με realme? Αν θες να συγκρίνεις θα συγκρίνεις με s25 ultra. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...