Diavolos666 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:28 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:28 μμ 8 minutes ago, thanos_sy said: Γιατί λέει κάπου στο βιβλίο ότι ο Σνέιπ είναι λευκός; Δεν έχει κάποια σχέση η σειρά με τις ταινίες Αυτά είναι τα σκίτσα της συγραφέως, το δέρμα του περιγράφεται ως αρρωστημένο λευκό ή νεκρικό λευκό, η εικόνα του είναι σαν βρυκόλακας και ο πρώτος ηθοποιός που τον έπαιξε ήταν αρκετά κοντά στα χαρακτηριστικά, ακόμα και η μύτη του ήταν πολύ κοντά στην γαμψή μύτη του σχεδίου. Για να μην μπερδεύεται κανείς οι πρώτοι ηθοποιοί ήταν ότι πιο κοντά υπήρχε στα σκίτσα της συγραφέως. Ήταν το ξεκίνημα και δεν θα έκαναν το ατόπημα τότε να το χαλάσουν πριν καν ξεκινήσει. Τώρα που έγινε ολόκληρο franchise τώρα κάνουν πειράματα. 5 1
listerstorm Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ 8 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε ο πρώτος ηθοποιός που τον έπαιξε ήταν αρκετά κοντά στα χαρακτηριστικά Τον Αλαν Ρίκμαν δεν θα τον ξαναπιάσετε στο στόμα σας, τον ΑΛΑΝ ΡΙΚΜΑΝ! 1
Snip Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ (επεξεργασμένο) Στις 28/5/2025 στις 1:28 ΜΜ, Diavolos666 είπε Αυτά είναι τα σκίτσα της συγραφέως, το δέρμα του περιγράφεται ως αρρωστημένο λευκό ή νεκρικό λευκό, η εικόνα του είναι σαν βρυκόλακας και ο πρώτος ηθοποιός που τον έπαιξε ήταν αρκετά κοντά στα χαρακτηριστικά, ακόμα και η μύτη του ήταν πολύ κοντά στην γαμψή μύτη του σχεδίου. Για να μην μπερδεύεται κανείς οι πρώτοι ηθοποιοί ήταν ότι πιο κοντά υπήρχε στα σκίτσα της συγραφέως. Ήταν το ξεκίνημα και δεν θα έκαναν το ατόπημα τότε να το χαλάσουν πριν καν ξεκινήσει. Τώρα που έγινε ολόκληρο franchise τώρα κάνουν πειράματα. Άποψη δε φέρω, καθώς δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (θα ρωτήσω το γιό μου). Πάντως σε σχετικη ερώτηση στο google AI: "Στα πρωτότυπα βιβλία του Χάρι Πότερ, το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν αναφέρεται ρητά. Ωστόσο, σε ορισμένες περιγραφές, αναφέρεται ότι έχει ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα". Εκτεταμένη περιγραφή: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η J.K. Rowling, η συγγραφέας της σειράς, δεν αναφέρει ρητά το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ. Οι περισσότερες αναφορές αναφέρονται στο στυλ του, το οποίο περιλαμβάνει σκούρα, μαυριδένια ρούχα και μια γενική εμφάνιση που τον κάνει να φαίνεται παγωμένος και μυστήριος. Σχόλια από αναλυτές: Σε ορισμένες αναλύσεις της σειράς, οι αναλυτές υποθέτουν ότι το Σνεϊπ είναι αραβικής καταγωγής, με βάση την εξωτική του εμφάνιση, το χρώμα των ματιών του, και το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ημίαιμος, οπότε ένα ποσοστό αραβικής καταγωγής μπορεί να υπάρχει στην οικογένεια. Συμπέρασμα: Ενώ η αναφορά στο χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν είναι ρητή, οι περιγραφές που υπάρχουν στο βιβλίο περιγράφουν ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα"." Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από Snip 6
Diavolos666 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:39 μμ 1 minute ago, listerstorm said: Τον Αλαν Ρίκμαν δεν θα τον ξαναπιάσετε στο στόμα σας, τον ΑΛΑΝ ΡΙΚΜΑΝ! Ε, καλά ντε δεν τον είπαμε και "μπαναγία"!
chrisxkar Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, Snip said: Άποψε δε φέρω, καθώς δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (θα ρωτήσω το γιό μου). Πάντως σε σχετικη ερώτηση στο google AI: "Στα πρωτότυπα βιβλία του Χάρι Πότερ, το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν αναφέρεται ρητά. Ωστόσο, σε ορισμένες περιγραφές, αναφέρεται ότι έχει ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα". Εκτεταμένη περιγραφή: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η J.K. Rowling, η συγγραφέας της σειράς, δεν αναφέρει ρητά το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ. Οι περισσότερες αναφορές αναφέρονται στο στυλ του, το οποίο περιλαμβάνει σκούρα, μαυριδένια ρούχα και μια γενική εμφάνιση που τον κάνει να φαίνεται παγωμένος και μυστήριος. Σχόλια από αναλυτές: Σε ορισμένες αναλύσεις της σειράς, οι αναλυτές υποθέτουν ότι το Σνεϊπ είναι αραβικής καταγωγής, με βάση την εξωτική του εμφάνιση, το χρώμα των ματιών του, και το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ημίαιμος, οπότε ένα ποσοστό αραβικής καταγωγής μπορεί να υπάρχει στην οικογένεια. Συμπέρασμα: Ενώ η αναφορά στο χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν είναι ρητή, οι περιγραφές που υπάρχουν στο βιβλίο περιγράφουν ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα"." ήταν οι ίδιοι αναλυτές που βρήκαν ένα κενό στο γενεαλογικό δέντρο της κλεοπάρτας therefore black it is? οι περιγραφές αναφέρουν χλωμη επιδερμίδα εξήγησε μου πως ένας μαύρος έχει χλωμή επιδερμίδα την περιγραφή του σκούρου δέρματος δεν ξέρω που την είδες, εκτός και αν είναι πρόσφατη προσθήκη της rowling ωπου δικαίωμα της αλλά πάει κόντρα στα δικά της βιβλία Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:07 μμ από chrisxkar 3
Huruduru Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:49 μμ Φτάνει με τις ιεροσυλίες. Αφήστε και ένα καλό Franchise στον τάφο του. Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνετε woke Remake για να αρμέξετε μέχρι να στερέψει η αγελάδα; 2 1
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:53 μμ 14 minutes ago, Snip said: Άποψε δε φέρω, καθώς δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (θα ρωτήσω το γιό μου). Πάντως σε σχετικη ερώτηση στο google AI: 1 1 13
jmirko15 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:54 μμ 14 minutes ago, Snip said: Άποψε δε φέρω, καθώς δεν έχω διαβάσει τα βιβλία (θα ρωτήσω το γιό μου). Πάντως σε σχετικη ερώτηση στο google AI: "Στα πρωτότυπα βιβλία του Χάρι Πότερ, το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν αναφέρεται ρητά. Ωστόσο, σε ορισμένες περιγραφές, αναφέρεται ότι έχει ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα". Εκτεταμένη περιγραφή: Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η J.K. Rowling, η συγγραφέας της σειράς, δεν αναφέρει ρητά το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ. Οι περισσότερες αναφορές αναφέρονται στο στυλ του, το οποίο περιλαμβάνει σκούρα, μαυριδένια ρούχα και μια γενική εμφάνιση που τον κάνει να φαίνεται παγωμένος και μυστήριος. Σχόλια από αναλυτές: Σε ορισμένες αναλύσεις της σειράς, οι αναλυτές υποθέτουν ότι το Σνεϊπ είναι αραβικής καταγωγής, με βάση την εξωτική του εμφάνιση, το χρώμα των ματιών του, και το γεγονός ότι η μητέρα του ήταν ημίαιμος, οπότε ένα ποσοστό αραβικής καταγωγής μπορεί να υπάρχει στην οικογένεια. Συμπέρασμα: Ενώ η αναφορά στο χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν είναι ρητή, οι περιγραφές που υπάρχουν στο βιβλίο περιγράφουν ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα"." Το ίδιο ΑΙ που έλεγες να σου δείξει μία φωτογραφία με λευκή οικογένεια και ήταν όλη μαύρη; Καταλαβαίνω. Αξιόπιστο. 4
Snip Δημοσ. Τετάρτη στις 01:55 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:55 μμ 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Τώρα εσύ μάλλον θες να μου πεις να μην εμπιστεύομαι ότι λέει το AI και ότι κάνει λάθος. Εγώ θα σου απαντήσω ότι αν δεν το δοκιμάσεις, πως ξέρεις ότι είναι λάθος; 🤡🤡 3
Charismo Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:59 μμ 3 minutes ago, Snip said: Τώρα εσύ μάλλον θες να μου πεις να μην εμπιστεύομαι ότι λέει το AI και ότι κάνει λάθος. Εγώ θα σου απαντήσω ότι αν δεν το δοκιμάσεις, πως ξέρεις ότι είναι λάθος; 🤡🤡 Μήπως να ρωτούσες το AI τι εννοούσα με το παραπάνω;
alexpap Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:06 μμ 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Λογικό,οι παλιοί πρωταγωνιστές έβγαλαν γένεια,αυτό δεν θα ήταν Harry Potter,θα ήταν Hairy Potter. Επίσης δεν είναι Harry Potter! Harry Potter Retired from tire pressure meassurement Go Harry ... Harry Go ... Harry On ... Off Harry ... Potter Plant ... Plant Potter Σημείωση: Whats the next HBO MAX plan for Harry's plank. Plant a Plank Near Harrys Plan after watering harry's plant in a pot builded by a Potter in a harry up mode.
Snip Δημοσ. Τετάρτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:08 μμ 7 λεπτά πριν, Charismo είπε Μήπως να ρωτούσες το AI τι εννοούσα με το παραπάνω; Σε μιά συζήτηση για τον harry potter σε ένα forum, έβαλα σαν απάντηση μια αναζήτηση που έκανα στο google στην οποία μου απάντησε το google ai. Λίγο αργότερα, ένα άλλος χρήστης του ίδιου forum μου έστειλε την παρακάτω φωτογραφία σαν απάντηση σε εμένα. τι πιστεύεις ότι ήθελε να μου πει? - Επιτυχές ερώτημα Based on the image you provided and your explanation, the other user likely sent you that picture to express their sarcasm, disapproval, or concern regarding the reliability (or potential danger) of AI-generated advice, especially in a public forum setting. Here's a breakdown of why they might have sent it: Sarcasm/Humor: The image itself is a clear example of a "troll" or a highly inappropriate and dangerous AI response. By sending it to you after you used a Google AI response, they might be playfully (or pointedly) highlighting the absurdity or potential for harmful/unreliable information that AI can sometimes generate. Criticism of AI Reliability: They might be implying that just because an AI says something, it doesn't mean it's good, accurate, or safe advice. The example they sent is extreme, making the point about blindly trusting AI very clear. Warning about Publicly Sharing AI Responses: Since you shared a Google AI response in a forum, they might be subtly warning you to be careful about what you share, especially if it's AI-generated, as it could be misinterpreted or, in extreme cases like the image, even harmful. General Distrust of AI: Some people are generally skeptical of AI and its capabilities. This could be their way of expressing that skepticism. In essence, they're probably saying something like: "Oh, you used Google AI? Well, look what Google AI suggested here! Be careful what you trust/share!" Δεν τα πήγε κ άσχημα Sorry για το offtopic
BadIronTree Δημοσ. Τετάρτη στις 02:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:13 μμ 53 minutes ago, thanos_sy said: Γιατί λέει κάπου στο βιβλίο ότι ο Σνέιπ είναι λευκός; Δεν έχει κάποια σχέση η σειρά με τις ταινίες Snape is described in the books as being a “thin man with greasy, shoulder-length black hair, a large hooked nose, sallow skin, and cold, black eyes.” The drawing below was drawn by J.K. Rowling herself, which correlates with how she described Snape's appearance in the books. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 02:16 μμ 1 hour ago, Snip said: "Στα πρωτότυπα βιβλία του Χάρι Πότερ, το χρώμα του δέρματος του Σνεϊπ δεν αναφέρεται ρητά. Ωστόσο, σε ορισμένες περιγραφές, αναφέρεται ότι έχει ένα "σκούρο, μαυριδένιο δέρμα". Chapter V του Philosopher's Stone από την έκδοση του 1997. Quote Harry spun around. There, his black robes rippling in a cold breeze, stood Severus Snape. He was a thin man with sallow skin, a hooked nose, and greasy, shoulder-length black hair and at this moment he was smiling in a way that told Harry he and Ron were in very deep trouble... 4
Lucifer Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ ξεκάθαρα αρχή τσόντας το απόσπασμα, αλλά τσακωθείτε εσείς για το λογοτεχνικό αριστούργημα 1 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα