Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, έχω αναβολή λόγο σπουδών μέχρι το 2032 έκανα 1 χρόνο σχολή και δεν θέλω να συνεχίσω και λέω να με διακόψω δηλαδή να με διαγράψουν η αναβολή συνεχίζει να ισχύει μέχρι το 2032 η η σχολή κάπως ειδοποιεί την στρατολογια ότι δεν σπουδάζω και μου ακυρώνουν την αναβολή? Αν μείνει η αναβολή και φτάσουμε στο 2032 και δεν έχω αποδεικτικό ότι σπούδαζα αυτά τα χρόνια τι γίνεται?

Ευχαριστώ για τήν βοήθεια
Δημοσ.
28 minutes ago, khari said:

Γειά σας, έχω αναβολή λόγο σπουδών μέχρι το 2032 έκανα 1 χρόνο σχολή και δεν θέλω να συνεχίσω και λέω να με διακόψω δηλαδή να με διαγράψουν η αναβολή συνεχίζει να ισχύει μέχρι το 2032 η η σχολή κάπως ειδοποιεί την στρατολογια ότι δεν σπουδάζω και μου ακυρώνουν την αναβολή? Αν μείνει η αναβολή και φτάσουμε στο 2032 και δεν έχω αποδεικτικό ότι σπούδαζα αυτά τα χρόνια τι γίνεται?

Ευχαριστώ για τήν βοήθεια

Βάση νομοθεσίας πρέπει να πληρώσεις πρόστιμο αν δεν σπάσεις την αναβολή, ή να εκτήσεις πάρα πάνω μήνες στην θητεία σου, τουλάχιστον έτσι γράφει όταν παίρνεις αναβολή, πιθανών αν πας το 2032  θα σου ζητηθεί χαρτί από την σχολή σου.. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kozanitis_itis είπε

Βάση νομοθεσίας πρέπει να πληρώσεις πρόστιμο αν δεν σπάσεις την αναβολή, ή να εκτήσεις πάρα πάνω μήνες στην θητεία σου, τουλάχιστον έτσι γράφει όταν παίρνεις αναβολή, πιθανών αν πας το 2032  θα σου ζητηθεί χαρτί από την σχολή σου.. 

Ναι το ξερω οτι θα ζητηθει. Αλλα αν ξεγραφτώ τώρα η αναβολή μένει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, khari είπε

Ναι το ξερω οτι θα ζητηθει. Αλλα αν ξεγραφτώ τώρα η αναβολή μένει?

Ναι.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ναι.

ΟΚ, ωραία. Και μετά όταν τελειώσει ειναι 1 μήνας επιπλεον θητειας σωστά? Είναι εξαγορασημη?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, khari είπε

ΟΚ, ωραία. Και μετά όταν τελειώσει ειναι 1 μήνας επιπλεον θητειας σωστά? Είναι εξαγορασημη?

Ναι και ναι.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Silverage είπε

Ναι και ναι.

Ωραία ευχαριστώ. Παραξενο οτι ειναι μονο αυτο ενω θα εχω αναβολη μεχρι το 2032 και ολα αυτα τα χρονια δεν θα ειμαι σχολη ουτε γραμμενος

Δημοσ.

Παντως δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να περιμενεις το 2032 για να πας στρατο, εαν δεν εχεις σκοπο να σπουδασεις. Καλυτερα να ξεμπερδεψεις νωρις.

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lector είπε

Παντως δε νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα να περιμενεις το 2032 για να πας στρατο, εαν δεν εχεις σκοπο να σπουδασεις. Καλυτερα να ξεμπερδεψεις νωρις.

Μόνο επειδή θα ειμαι πολυ μεγάλος η υπάρχουν και αλλα αρνητικα? Θα παω γερμανια ειναι η οικογενεια μου εκει και θα κανω ενα προγραμμα σπουδων εκει που ειναι 3 χρονια και μετα ισως παω αμεσως καπου το 2028-2029. Καπου εκει ισως κανω διακοπη αναβολης

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, khari είπε

Μόνο επειδή θα ειμαι πολυ μεγάλος η υπάρχουν και αλλα αρνητικα? Θα παω γερμανια ειναι η οικογενεια μου εκει και θα κανω ενα προγραμμα σπουδων εκει που ειναι 3 χρονια και μετα ισως παω αμεσως καπου το 2028-2029. Καπου εκει ισως κανω διακοπη αναβολης

Το πολυ μεγαλος ή οχι, ειναι στον καθενα. Εγω στα 27 πηγα. Πιο πολυ για τη δουλεια το ειπα. Αλλα εσυ τωρα αναφερεις οτι εχεις σκοπο να σπουδασεις (στη Γερμανια, οπου), οποτε αλλαζει το πραγμα.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lector είπε

Το πολυ μεγαλος ή οχι, ειναι στον καθενα. Εγω στα 27 πηγα. Πιο πολυ για τη δουλεια το ειπα. Αλλα εσυ τωρα αναφερεις οτι εχεις σκοπο να σπουδασεις (στη Γερμανια, οπου), οποτε αλλαζει το πραγμα.

a ok ok. Ναι λεω να τελειωσω αυτην την εκπαιδευση εκει που πληρωνεται κιολας και οταν τελειωσω καπου το 2029 max 2030 κανω διακοπη αναβολης και παω. του 2005 ειμαι οποτε καπου 25 θα ειμαι. Παντως ελπιζω να ισχυει οτι οταν κανω διαγραφη απο την σχολη μου η αναβολη δεν θα παυει να ισχυει αλλα θα συνεχισει

Δημοσ.

πηγαινε φανταρος και πηγαινε μετα να σπουδασεις. Να κανεις και κανενα μεταπτυχιακο και να απορροφηθεις κατευθειαν απο την αγορα εργασιας. Οχι να τους λες "με συγχωρειτε εχω να παω φανταρος στην Ελλαδα, τα ξαναλεμε σε 1 ή 1.5 χρονο "

• Like 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vstromrider είπε

πηγαινε φανταρος και πηγαινε μετα να σπουδασεις. Να κανεις και κανενα μεταπτυχιακο και να απορροφηθεις κατευθειαν απο την αγορα εργασιας. Οχι να τους λες "με συγχωρειτε εχω να παω φανταρος στην Ελλαδα, τα ξαναλεμε σε 1 ή 1.5 χρονο "

δεν θα παω για μεταπτυχιακο η κατι τετοιο αυτο που θα κανω στην γερμανια δεν ειναι ΑΕΙ,ΤΕΙ. Θα το τελειωσω σε 2-3 χρονια(θα ξεκινησω οταν διαγραφω απο το πανεπητστιμιο) και θα παω στα 23-24 δεν εχω προβλημα, μου αρκει να συνεχισει να ισχυει η αναβολη οταν ξεγραφτω και μην μου την παρουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε αυτό που έχεις στο πλάνο σου δεν παίρνει καθυστέρηση 12 μήνες; Χίλιες φορές να έχεις ξεμπερδεψει με τον στρατό, μπορεί να σου κάτσει καμία σοβαρή ευκαιρία για δουλειά γιατί να την χάσεις;

Τώρα τα βλέπεις όλα πολύ απλά.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Φίλε αυτό που έχεις στο πλάνο σου δεν παίρνει καθυστέρηση 12 μήνες; Χίλιες φορές να έχεις ξεμπερδεψει με τον στρατό, μπορεί να σου κάτσει καμία σοβαρή ευκαιρία για δουλειά γιατί να την χάσεις;

Τώρα τα βλέπεις όλα πολύ απλά.

Καλα εγώ θα το σκεφτώ ακόμα αλλα η κύρια ερωτηση μου ηταν για την αναβολη και αν διαγραφω απο την σχολη αν αυτη εποικινωνη καπως με την στρατολογια και μου παιρνουν την αναβολη η ισχυει ανεξαρτητος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...