Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

Ρε φίλε μπορείς να απαντήσεις μια φορά σοβαρά? 

Μου λες οτι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν το αντίθετο , ρωτώ αν θες να σου παραθέσω στοιχεία για το πως ο Δεξιός τομέας έδρασε στο Μαινταν και μου δίνεις μια άκυρη απάντηση για το αν οι Ουκρανοί συμφωνούν με τη προσάρτηση εδαφών. Και ενώ σου γράφω οτι διαφωνώ με αυτό, μου ρίχνεις το επιχείρημα του αχυρανθρωπου ότι δηθεν συμφωνώ ("μη τα γυριζεις") με τη προσάρτηση λες και έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο. Πότε έβαλα εγώ λόγια στο στόμα σου? 

Μια χαρά σοβαρά απαντάω και πάντα to the point όπως λένε στο χωριό μου, μια ανάγνωση από την αρχή της κουβέντας μας θα σε διαφωτίσει…

15 λεπτά πριν, majunior είπε

Τι άλλη απόδειξη χρειάζεσαι μετά την εικόνα του Ουκρανού στρατιωτικού που μίλησε live στην Ελληνική Βουλή και είχε στη στολή του patch με το μαύρο ήλιο; Και καταχειροκροτήθηκε από τα τούβλα που βρίσκονταν στην αίθουσα;

Οι ίδιοι που υπερασπίζεσαι θα σε σκότωναν για τις ιδεολογίες σου.

Συγνώμη που δεν έκρινα ολόκληρο λαό μέσα από έναν Ουκρανό στρατιώτη που μίλησε στην βουλή… 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Ευρωπαίους πολεμοχαρής λένε όλοι οι Ρώσοι προπαγανδιστές, για Έλληνας δεν μου φαίνεσαι 

Απο οτι βλεπω εσυ δν εισαι ελληνας και Προσγειωσου μεγαλε κ αρχισε να συνηθιζεις..οι εγκληματιες τελειωσαν...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

Απο οτι βλεπω εσυ δν εισαι ελληνας και Προσγειωσου μεγαλε κ αρχισε να συνηθιζεις..οι εγκληματιες τελειωσαν...

Να πεις για τους Αμερικανούς ότι είναι πολεμοχαρής να καταλάβω,χώνουν την μύτη τους παντού για να πουλήσουν όπλα αλλά να λες για τους Ευρωπαίους? φαίνεται από πού έρχεσαι.

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Να πεις για τους Αμερικανούς ότι είναι πολεμοχαρής να καταλάβω,χώνουν την μύτη τους παντού για να πουλήσουν όπλα αλλά να λες για τους Ευρωπαίους? φαίνεται από πού έρχεσαι.

Ρε θα μας τρελανεις.....κοψε τον ευαγγελατοο βλαπτει

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Marduk1 είπε

Ρε θα μας τρελανεις.....κοψε τον ευαγγελατοο βλαπτει

Δεν βλέπω τηλεόραση,μάλλον εσύ πρέπει να κόψεις 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Ευρωπαίους πολεμοχαρής λένε όλοι οι Ρώσοι προπαγανδιστές, για Έλληνας δεν μου φαίνεσαι 

Ασχετα αν το εκαναν για το συμφερον τους αν δεν ηταν οι Ρωσσοι σημερα μπορει και να φοραγες φεσι...

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Marduk1 said:

Ποτε το τηρησαν το συνταγμα οι ευρωπαιοι σου κ η δημοκρατικοι σου..?ρε θα μας τρελανεις...

Πάντοτε,δεν έβγαλαν φανταστική έκτακτη ανάγκη για να υπογράφουν εκτελεστικά διατάγματα,δεν παραβίασαν αποφάσεις ανώτατου δικαστηρίου,ούτε είχαν το υγρό όνειρο του κάθε φασίστα που είναι να παραβιάσει το habeas corpus.

Ακόμα και το δικαίωμα να λές την αποψή σου οι νόμοι και το σύνταγμα που φτύνεις σου τα δίνουν.

• Like 5
  • Thanks 2
  • Haha 1
Δημοσ.
1 hour ago, Marduk1 said:

Ποτε το τηρησαν το συνταγμα οι ευρωπαιοι σου κ η δημοκρατικοι σου..?ρε θα μας τρελανεις....

Άλλος ένας ρωσοψεκας που ζει στη καταπίεση της Ευρώπης. Thoughts and prayers για το δράμα αυτού του ανθρώπου.

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Ασχετα αν το εκαναν για το συμφερον τους αν δεν ηταν οι Ρωσσοι σημερα μπορει και να φοραγες φεσι...

οι ρωσοι ΔΕΝ βοηθησαν την ελλαδα ΠΟΤΕ ελληνες την βοηθησαν αρκετα την ρωσικη αυτοκρατορια 

οπως οι ρωσοι(σοβιετικοι τοτε) με τους ναζι ειχαν φιλικες σχεσεις 

ναι και οι αμερικανοι και οι ευρωπαιοι εχουν διαπραξει τοσα εγκληματα,προδοσιες,πολεμους που θα αρχιζες σημερα και θα τελειωνες σε μια βδομαδα αλλα το ιδιο και οι ρωσοι 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mamak1989 είπε

οι ρωσοι ΔΕΝ βοηθησαν την ελλαδα ΠΟΤΕ ελληνες την βοηθησαν αρκετα την ρωσικη αυτοκρατορια 

ναι και οι αμερικανοι και οι ευρωπαιοι εχουν διαπραξει τοσα εγκληματα,προδοσιες,πολεμους που θα αρχιζες σημερα και θα τελειωνες σε μια βδομαδα αλλα το ιδιο και οι ρωσοι 

sadf.jpg

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, AtiX said:

για τα υπόλοιπα, καθημερινά βλέπουμε, διαβάζουμε και καταλαβαίνουμε τι εκπροσωπεί ο Τραμπ…

Ρε παιδιά, φτάνει πια αυτό το τροπάρι.

Πρέπει να σταματήσει αυτή η προκατάληψη απέναντι στον Τραμπ. 

Ο πρόεδρος απλά προσπαθεί να βγάλει λίγο χρήμα για την πάρτη του. Δεν καταλάβατε ακόμα τις μια έτσι και μια γιουβέτσι δηλώσεις του?  Κάνει το χρηματιστήριο τραμπάλα και κανονίζει πότε να αγοράσει και πότε να πουλήσει. 

Και μετά λίγο παιχνίδι με τα κρύπτο για συμπλήρωμα. 

Έχει ολόκληρη οικογένεια να αποκαταστησει. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, billdanos said:

Και …αναστατώθηκες?

Έχει καταντήσει κάπως γραφικό το να συμβαίνουν γύρω μας τραγικά και άδικα πράγματα και ο αντίλογος να είναι το γεγονός πως ένα παιδάκι άκουσε ένα παραμύθι από έναν διαφορετικό άνθρωπο… Το οποίο παιδάκι νομίζετε πως θα «αναστατωθεί από αυτό το γεγονός και όχι από το περιεχόμενο που θα δει στο κινητό και το ταμπλετ του μπαμπά του, όταν θα του το πλασάρει για να τον αφήσει ήσυχο…

Πεθαίνει κόσμος γύρω μας (κυριολεκτικά) και κάποιοι κυνηγάτε ..ουράνια τόξα!

Απάντησα στην απορία σου "Άρα άμα κάψει φλάντζα ο πρόεδρος, πάει η χώρα?""

Όσο τα περί διαφορετικό άνθρωπο που περιγράφεις θα σου πω το εξής και μη βιαστείς να απαντήσεις...απλά σκέψου :

Είναι άλλο να σέβεσαι το διαφορετικό ( εδώ με βρίσκεις σύμφωνο) και άλλο να μου επιβάλεις  ή να θεωρείς υποχρέωσή μου να συμμετέχω στην ουτοπία σου . (όχι εσένα προσωπικά)

Με επιβολή προσωπικών ουτοπιών έμμεσα ή άμεσα , ( αυτό ισχύει και για τον τωρινό πρόεδρο)  ΝΑΙ ...... πάει η χώρα....

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Επεξ/σία από CODEC
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

sadf.jpg

Μη του πεις για τιποτα Ορλωφικά, Ναυαρίνο, συνθήκη Ανδριανουπολης κ.α. (Δε μπαινω καν στο κόπο να αναφερθώ στην πολύτιμη έμμεση βοήθεια τους.)

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mamak1989 είπε

Τόσο φιλικές που έχασαν 20m κόσμο στο μεταξύ τους πόλεμο.

Δημοσ.
2 hours ago, Pansp32 said:

Δύο ερωτήσεις στην διαχείριση του site: (ναι είμαι οφφτοπικ και ναι δεν περιμένω απάντηση)

- Πως επιλέγονται τα άρθρα που δημοσιεύονται;

Ρωτάω γιατί ας πούμε το συγκεκριμένο άρθρο είναι περισσότερο θέμα "πολιτικής" ή "μπλα μπλα" παρά στα ευρύτερα πλαίσια του τεχνολογικού. Προφανώς είναι ιντριγκαδόρικα όλα αυτά και ανεβάζουν τα κλικς και τα σχόλια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάνε πραγματικά το site

- Το site πως χαρακτηρίζεται; Ειδησεογραφικό, φόρουμ τεχνολογικού τύπου ή κάτι άλλο;

Εννοώ μπορεί να ανέβει στην κεντρική σελίδα οποιοδήποτε άρθρο, οποιασδήποτε θεματικής ενότητας - περιεχομένου;

Spoiler

Είναι κατά βάση τεχνολογικό forum... 

Αλλά επειδή είναι hot θέμα ο Trump, o Elon και ότι τους αφορά, και φέρνουν κλικ άρα είναι πιο φιλικό προς τους διαφημιστές (που σημαίνει extra έσοδα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...