Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να αναβιώσω παλιό post αλλά ήταν κλειστό.

Έγραψα μια κριτική στο google για μια εταιρία digital marketing με την οποία συνεργάστηκα για έναν μήνα. Μου ζήτησαν full access στο business account της meta για να προχωρήσουν και εγω βλακωδώς το έδωσα. Μετα απο ενα μηνα τους ειπα οτι δεν θα συνεχίσω μαζί τους και βγήκαν απο τον λογαριασμό. Απο την επόμενη μερα οταν έμπαινα στον λογαριασμό μου εμπαινα με basic access. Δηλαδή κάποιος / κάπως με εβγαλε απο admin.

Μια ώρα μετά την κριτική στο google μου έγραψαν να κατεβασω την κριτική αλλιώς θα κινηθούν νομικά.

Αυτά.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καθόλου παράξενο της υπόθεσης είναι ότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν καμία κριτική στο google. Υποθρτω ότι τους τρομάζουν όλους.

Δεν την κατέβασα . το σκέφτομαι για να μην μπλέξω με δικηγόρους γιατί αφήνω να υπονοηθεί ότι αυτοί φταίνε ενώ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό.

Επεξ/σία από Born sleepy
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Born sleepy είπε

Προσπάθησα να αναβιώσω παλιό post αλλά ήταν κλειστό.

Έγραψα μια κριτική στο google για μια εταιρία digital marketing με την οποία συνεργάστηκα για έναν μήνα. Μου ζήτησαν full access στο business account της meta για να προχωρήσουν και εγω βλακωδώς το έδωσα. Μετα απο ενα μηνα τους ειπα οτι δεν θα συνεχίσω μαζί τους και βγήκαν απο τον λογαριασμό. Απο την επόμενη μερα οταν έμπαινα στον λογαριασμό μου εμπαινα με basic access. Δηλαδή κάποιος / κάπως με εβγαλε απο admin.

Μια ώρα μετά την κριτική στο google μου έγραψαν να κατεβασω την κριτική αλλιώς θα κινηθούν νομικά.

Αυτά.

Μέχρι να διακόψεις την συνεργασία δηλαδή έμπαινες σαν αντμίν ή δεν ασχολιόσουν καθόλου και μετά τη λήξη μπήκες να δείς τί γίνεται;;
Πριν κάνεις την κριτική επικοινώνησες με την εταιρεία να δείς τί γίνεται, έχουν ακόμα αυτοί αντμίν πρόσβαση;;
Πώς βγήκαν από μόνοι τους;;

Βασικό, πριν διακόψεις οποιαδήποτε συνεργασία ΠΡΩΤΑ μπαίνεις και αλλάζεις οποιονδήποτε κωδικό και μετά προχωράς.
Επίσης, δεν έχεις αποδείξεις ότι οι πρώην συνεργάτες πείραξαν τα credentials για να σε εκδικηθούν, άρα λογικά απείλησαν με μήνυση.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Born sleepy είπε

Πες τους ότι θα την κατεβάσεις όταν σου ξαναδώσουν δικαιώματα admin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμπαινα καθημερινά και ήμουν κι εγώ admin μέχρι την τελευταία ημέρα. Επειδή φοβήθηκα ότι μπορεί να κάνουν καμία μαλάκια - έχω ακούσει περιπτώσεις αντισοιχες - προσπάθησα να τους βγάλω από admin πριν τους το πω. Έγινε μπέρδεμα όμως. Μου ζήτησε verification το meta για να προχωρήσει μονομερώς και εστιελε ειδοποιση και στους admin της εταιρίας τους. Επειδη αργούσε όμως πολύ να στείλει τους κωδικούς στο κινητό μου, το ζήτησα πέντε εξι φορές και για 48 ώρες δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μέσα σε αυτό το διάστημα αυτοί βγήκαν.

Την επόμενη που μίλησα μαζί τους μου έστειλαν ένα screenshot που δείχνει ότι είμαστε όλοι admin. Ομως τι εγινε μετα το screenshot δεν μπορώ να το ξέρω.

Σε κάθε περίπτωση μάλλον θα κατεβάσω το review και θα αφήσω το ένα αστέρι να υπάρχει. τρια χρόνια δεν τους έχει γράψει κανείς τίποτα. συμπτωση;

Θα μπορούσα να πάω και στο EKΠOIZΩ και να τρέξω γενικά αλλά δεν αξίζει. Απλα είναι μαλάκια να νοιωθεις ότι σε φιμώνουν.

το άλλο που σκέφτηκα να γράψω ότι "αφαίρεσα την κριτική λόγω απειλής με μήνυση" αλλά πάλι τα ίδια θα έχουμε.

Ελλαδάρα. Πριν χρόνια είχα γράψει αρνητική κριτική στο skroutz και με πήραν από το κατάστημα και -κυριολεκτικά- μου είπαν ξέρουμε που μένεις! Αυτό δεν το κατέβασα.

Αυτό που υποστηρίζουν οι τεχνικοί τους είναι ότι όλο αυτό έγινε επειδή έγινε το μπέρδεμα με το verification.

Επεξ/σία από Born sleepy
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Born sleepy είπε

Το καθόλου παράξενο της υπόθεσης είναι ότι εδώ και 3 χρόνια δεν έχουν καμία κριτική στο google. Υποθρτω ότι τους τρομάζουν όλους.

Δεν την κατέβασα . το σκέφτομαι για να μην μπλέξω με δικηγόρους γιατί αφήνω να υπονοηθεί ότι αυτοί φταίνε ενώ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό.

Εχμ, όταν δεν είμαστε σίγουροι για κάτι, πρέπει να προσέχουμε και να αποφεύγουμε να κατηγορήσουμε κάποιον ή κάτι. Τώρα δυστυχώς αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία που μπορεί να θεωρείται αυτονόητο και να είναι και πράγματι έτσι, αλλά δεν είσαι σε θέση να το αποδείξεις στο δικαστήριο.... Εκεί την πάτησες. Στο δικαστήριο μετράει ότι μπορεί να αποδειχτεί. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Born sleepy είπε

Συμφωνώ. Δεν κατηγόρησα κανέναν όμως. Αυτό που έγραψα ήταν ποια ήταν η εμπειρία μου.

Το κατάλαβα. Παρόλα αυτά λες ότι αφήνεις να εννοηθεί ότι αυτοί φταίνε ενώ δεν είσαι σίγουρος. Σαν να τους κατηγορείς λοιπόν. 

Να σου θέσω ένα παράδειγμα δικό μου. Σε σουβλάκι τυλιχτο βρέθηκε ένα κομμάτι πλαστικό μέσα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ξεκάθαρα για ευθύνη του μαγαζιού. Έλα όμως που αυτο το πλαστικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρισκόταν από πριν μέσα στην εργοστασιακή συσκευασία με τις προτηγανισμενες πατάτες. Αυτές τις συσκευασίες τις ανοίγουν και τις πετάνε όλο το σακί μέσα στην φριτέζα χωρις να κοιτάνε, μπορεί να τηγανιστηκε μέσα, να έλιωσε κιόλας, δεν το είδε ο ψήστης/τυλιχτης που ήταν εκεί όταν τρέχει και δεν φτάνει να ετοιμάσει..... Τώρα ποιος φταίει ποιος δεν φταίει πραγματικά, αντε βγάλε άκρη. Άφησα μια κριτική από άλλο ψεύτικο προφίλ, αλλά μπορεί να μην φταίει και το μαγαζί απαραίτητα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Το κατάλαβα. Παρόλα αυτά λες ότι αφήνεις να εννοηθεί ότι αυτοί φταίνε ενώ δεν είσαι σίγουρος. Σαν να τους κατηγορείς λοιπόν. 

Να σου θέσω ένα παράδειγμα δικό μου. Σε σουβλάκι τυλιχτο βρέθηκε ένα κομμάτι πλαστικό μέσα. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ξεκάθαρα για ευθύνη του μαγαζιού. Έλα όμως που αυτο το πλαστικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρισκόταν από πριν μέσα στην εργοστασιακή συσκευασία με τις προτηγανισμενες πατάτες. Αυτές τις συσκευασίες τις ανοίγουν και τις πετάνε όλο το σακί μέσα στην φριτέζα χωρις να κοιτάνε, μπορεί να τηγανιστηκε μέσα, να έλιωσε κιόλας, δεν το είδε ο ψήστης/τυλιχτης που ήταν εκεί όταν τρέχει και δεν φτάνει να ετοιμάσει..... Τώρα ποιος φταίει ποιος δεν φταίει πραγματικά, αντε βγάλε άκρη. Άφησα μια κριτική από άλλο ψεύτικο προφίλ, αλλά μπορεί να μην φταίει και το μαγαζί απαραίτητα.

Εσύ από το σουβλατζίδικο το πήρες η ευθύνη είναι του μαγαζιού. Αν είναι από τις πατάτες το γύρο τη συσκευασία ή οτιδήποτε άλλο ας το λύσει το μαγαζί δεν σε αφορά και δεν πρέπει να σε αφορά. 

Σαν να σου βγάλει βλάβη τα φρένα στο αυτοκίνητο και να πεις δεν φταίει η VW αλλά η ATE που έφτιαξε τα φρένα 

• Like 9
Δημοσ.

Έτσι είναι. Αν το σουβλατζίδικο θέλει να ζητήσει ευθύνες από το εργοστάσιο που του έδωσε ελαττωματικές πατάτες κι αν καταφέρει να το αποδείξει είναι άλλο καπέλο. Δεν έχει να κάνει με τον τελικό καταναλωτή. 

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Άφησα μια κριτική από άλλο ψεύτικο προφίλ, αλλά μπορεί να μην φταίει και το μαγαζί απαραίτητα.

στο ψευτικο προφιλ δεν μπορουν να σε βρουν να σε απειλησουν νομικα,εκτος αν απο τα περιφραζομενα καταλαβουν ποιος εισαι,αν εδωσες σε καποια εταιρεια επωνυμο η΄εκανες καποια δουλεια μαζι τους.

15 ώρες πριν, Morosana είπε

Σαν να σου βγάλει βλάβη τα φρένα στο αυτοκίνητο και να πεις δεν φταίει η VW αλλά η ATE που έφτιαξε τα φρένα 

με την ΑΤΕ αποκλειεται να εχεις βλαβη εκτος αν κανεις εσυ κατι στα φρενα.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, mike15 είπε

Συμφωνώ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

στο ψευτικο προφιλ δεν μπορουν να σε βρουν να σε απειλησουν νομικα,εκτος αν απο τα περιφραζομενα καταλαβουν ποιος εισαι,αν εδωσες σε καποια εταιρεια επωνυμο η΄εκανες καποια δουλεια μαζι τους.

Βασικά, και από το ψεύτικο σε βρίσκουν αν απευθυνθούν στην δίωξη. Αλλά συνήθως, το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι γράφουν real name, κοιτάνε το όνομα το επώνυμο κι αν είναι αληθές και ξέρουν τα στοιχεία σου από την συναλλαγή, κινούνται από αυτό και γλιτώνουν αρκετο χρονο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Βασικά, και από το ψεύτικο σε βρίσκουν αν απευθυνθούν στην δίωξη. Αλλά συνήθως, το λάθος που κάνουν πολλοί είναι ότι γράφουν real name, κοιτάνε το όνομα το επώνυμο κι αν είναι αληθές και ξέρουν τα στοιχεία σου από την συναλλαγή, κινούνται από αυτό και γλιτώνουν αρκετο χρονο. 

για πες ..μιλας δλδ για κατι σοβαρο? η' απλως μια δυσμενη κριτικη ας πουμε οπως εκανες εσυ? γιατι διωξη λιγο βαρυ πρεπει να ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...