Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 μμ 13 ώρες πριν, archer100 είπε Ποιος ο λογος να γραψεις σχολια-περιγραφη για το λογο που εισαι δυσαρεστημενος με καποια επιχειρηση; Πατας ενα μοναστερο χωρις σχολιο και δε μπορουν να κανουν τιποτε. Αν ποτε σε ρωτησει κανεις τι και πως λες ενα ξερο "Συνεργαστηκα μαζι τους και δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος", δε χρειαζετα να δωσεις περαιτερω εξηγησεις Ειδικα εδω, ισχυει το περιφημο "Εχεις δικαιωμα να σιωπησεις, οτιδηποτε πεις μπορει να χρησιμοποιηθει εναντιον σου", ενω με το μοναστερο-χωρις σχολιο κανεις τη δουλεια σου κατα 99% χωρις κανενα νομικο ρισκο σχόλια-κριτικές απλά με αστέρια και χωρίς περιγραφές δε τα δίνω καν σημασία, σα να μην υπάρχουν. θέλω να ξέρω που είναι το πρόβλημα διότι υπάρχει μεγάλη βλακεία στον κόσμο. Ο άλλος πάει σε ξενοδοχείο και αφήνει αρνητική επειδή ο υπάλληλος δε χαμογελούσε ή επειδή οι κουρτίνες ήταν πράσινες και δε ταιριάζανε με τα πλακάκια. Έχω διαβάσει πολλά μαργαριτάρια. 2 1
iorant Δημοσ. Σάββατο στις 10:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:40 μμ (επεξεργασμένο) Η κριτική δεν μπορεί να σου επιφέρει καμία ποινή σε καμία δημοκρατία. Συκοφαντική δυσφήμιση σημαίνει να συκοφαντείς , με ψευδή γεγονότα , κάποιον για κάτι που δεν έκανε , αλλά παρουσιάζετε ότι έκανε. Η κριτική , σημαίνει ότι ,λέω την γνώμη μου οποία και αν είναι, καλή ή κακή , αρκεί να αναφέρω αληθινά γεγονότα. Ακόμα και ο δόλος στην κριτική είναι υπό αμφισβήτηση. Για τις κριτικές μπορεί να κάνει μια ένσταση στην google και να αφαιρεθεί. Σε τρομάζουν απλώς. Στις 30/5/2025 στις 7:48 ΜΜ, Neptu είπε υπάρχει περίπτωση η δίωξη να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο; Πραγματικά ρωτάω, απλά μου φαίνεται too much Ούτε καν. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:42 μμ από iorant
Nabuko Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:44 μμ 18 λεπτά πριν, Neptu είπε Ο άλλος πάει σε ξενοδοχείο και αφήνει αρνητική επειδή ο υπάλληλος δε χαμογελούσε ή επειδή οι κουρτίνες ήταν πράσινες και δε ταιριάζανε με τα πλακάκια. Έχω διαβάσει πολλά μαργαριτάρια.
iorant Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:53 μμ (επεξεργασμένο) Παραμύθια Τικ τοκ.. "Άλλο ανάρτηση και άλλο κριτική." Προφανώς και δεν αναφέρεται σε ολόκληρη την υπόθεση , αλλά δεν μας πολύ αφορά . Αν σου ακυρώσουν τελευταία στιγμή το ραντεβού , εσύ γράψε κριτική ότι , όλα πήγαν καλά. Το ότι το ακυρώνουν λόγω ανώτερας βίας μπορεί να απαντήσει μέσα από τις κριτικές. Στις 30/5/2025 στις 10:36 ΜΜ, mariosnik_ είπε Ότι και να γράψεις. Αμα θέλει ο άλλος να σου κάνει μήνυση, θα περάσει από δίωξη για να γίνει η ταυτοποίηση του IP. Στην περίπτωση όμως που το σχόλιο είναι επώνυμο και αυτοί σε θυμούνται πχ από την συνεργασία μαζί τους, ακομα πιο εύκολα έχουν και τα στοιχεία σου στο αρχείο τους, η μήνυση θα γίνει κατευθείαν σε εσένα. Δεν έχει να κάνει το θέμα με την βαρύτητα αυτού που έγραψες, αλλά με την διαδικασία. Φυσικά και ασχολείται άμα αποταθείς με δικηγόρο και όχι μόνος σου. Γνωστή μου κινήθηκε νομικά και ζήτησε να μάθει τα στοιχεία διαφόρων fake profile στο fb γιατι την έκραζαν και την συκοφαντούσαν δημοσιως σε ομάδες του fb. Αρχικά πήγε μόνη της και από το ΑΤ βαριοντουσαν να ασχοληθούν, λέγαν ότι δεν θα μας δωσει στοιχεία το fb από το αίτημα που θα κάνουμε δύσκολα τα πράγματα και μπλα μπλα. Την συμβουλεψα να πάει σε δικηγόρο να ρωτήσει για την περίπτωση της και τι μπορεί να κάνει, γιατί δικαιολογίες και μα μου στο ΑΤ δεν υπάρχουν όταν πάει ο δικηγόρος που ξέρει τι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν και τι όχι, τελικά πήγε και κατατέθηκε μήνυση. Περίμεναν πολύ καιρό. Για να αρθεί , απόρρητο , να γίνει έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κτλπ , πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος , τον οποίον τον κρίνει ο εισαγγελέας και μόνο αυτός. Για το σύστημα αξιολόγησης και κριτικής στην google δεν πρόκειται να ασχοληθεί απολύτως κανένας, εκτός και αν απειλείται η ζωή κάποιου , υπάρχει εκβιασμός , bulling , δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων κ.α , προσβολή προσωπικότητας μέσω συκοφαντικών αναρτήσεων οι οποίες είναι ικανές να διαταράξουν την προσωπικότητα ή την γαλήνη του θύματος, δηλαδή πολύ σοβαρά ζητήματα. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:58 μμ από iorant
techartware Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 πμ Να αναφέρω και τη γνωστή άποψη πως μια κριτική με 2 αστέρια μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από μία με 1 αστέρι.
Aurumnus Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:05 πμ 1 hour ago, techartware said: Να αναφέρω και τη γνωστή άποψη πως μια κριτική με 2 αστέρια μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από μία με 1 αστέρι. «Γνωστή άποψη»; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο.
mariosnik_ Δημοσ. Κυριακή στις 03:45 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:45 πμ 4 ώρες πριν, iorant είπε Παραμύθια Τικ τοκ.. "Άλλο ανάρτηση και άλλο κριτική." Προφανώς και δεν αναφέρεται σε ολόκληρη την υπόθεση , αλλά δεν μας πολύ αφορά . Αν σου ακυρώσουν τελευταία στιγμή το ραντεβού , εσύ γράψε κριτική ότι , όλα πήγαν καλά. Το ότι το ακυρώνουν λόγω ανώτερας βίας μπορεί να απαντήσει μέσα από τις κριτικές. Για να αρθεί , απόρρητο , να γίνει έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κτλπ , πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος , τον οποίον τον κρίνει ο εισαγγελέας και μόνο αυτός. Για το σύστημα αξιολόγησης και κριτικής στην google δεν πρόκειται να ασχοληθεί απολύτως κανένας, εκτός και αν απειλείται η ζωή κάποιου , υπάρχει εκβιασμός , bulling , δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων κ.α , προσβολή προσωπικότητας μέσω συκοφαντικών αναρτήσεων οι οποίες είναι ικανές να διαταράξουν την προσωπικότητα ή την γαλήνη του θύματος, δηλαδή πολύ σοβαρά ζητήματα. Πολύ γενικά και υποκειμενικά αυτά που λες. Έρχομαι εγώ και γράφω με ψεύτικο όνομα ότι στο τάδε μαγαζί πήγα και το κρέας ήταν σαπιο; Άμα δεν κάνει άρση ο εισαγγελέας τοτε το μαγαζί δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα; Μπορεί να επικαλεστουν ότι προκλήθηκε διατάραξη γαλήνης στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού; Η αν πάω εγώ και με κάποιο σχόλιο προκαλέσω τεράστια οικονομική ζημιά σε ένα μαγαζί δεν θα μπορεί να γίνει άρση απορρήτου εκτός αν απειλείται η ζωή τους ; Δεν το νομίζω.
iorant Δημοσ. Κυριακή στις 02:09 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:09 μμ 10 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Πολύ γενικά και υποκειμενικά αυτά που λες. Έρχομαι εγώ και γράφω με ψεύτικο όνομα ότι στο τάδε μαγαζί πήγα και το κρέας ήταν σαπιο; Άμα δεν κάνει άρση ο εισαγγελέας τοτε το μαγαζί δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα; Μπορεί να επικαλεστουν ότι προκλήθηκε διατάραξη γαλήνης στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού; Η αν πάω εγώ και με κάποιο σχόλιο προκαλέσω τεράστια οικονομική ζημιά σε ένα μαγαζί δεν θα μπορεί να γίνει άρση απορρήτου εκτός αν απειλείται η ζωή τους ; Δεν το νομίζω. Και ποια είναι η προσωπική σου αξία ώστε να είναι βαρυσήμαντα , τόοοσο πολύ τα λόγια σου , ώστε να δημιουργήσεις τεράστιο οικονομικό πλήγμα σε μια εταιρία, ανώνυμος είπες ή με ψεύτικο όνομα. Αν όμως, προσποιούμενος κάποιον άλλον , σημαντικό παράγοντα στην συγκεκριμένη οικονομική δραστηριότητα κάνεις ψευδή κριτική , εκεί υπάρχει πρόβλημα. Π.χ. Γιάννης ο σουξου: χαλιά τα σουβλάκια , σαπιλα το κρέας, σας το λέω από μέσα να ξέρετε, το πέταξα σε πεινασμένο σκύλο , το μύρισε και έφυγε. Χαράλαμπος κτηνίατρος Περιφερειας Αττικής: πήγαμε να φάμε σουβλάκια και ήταν σάπια τα κρέατα. Έκανα ένα έλεγχο στα ψυγεία και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες σάπιου , ακατάλληλου και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία κρέας. (Ο Χαράλαμπος κτηνίατρος Περιφέρειας Αττικής είναι φανταστικό πρόσωπο) Λοιπόν είναι ίδια;
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 02:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:15 μμ 13 ώρες πριν, techartware είπε Να αναφέρω και τη γνωστή άποψη πως μια κριτική με 2 αστέρια μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από μία με 1 αστέρι. Οτι φανταζει λιγοτερο εκδικητικη και πιο αληθινη;
The_Judas Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:16 μμ (επεξεργασμένο) η 1η εικονα μιας επιχειρησης ειναι τα αστερια. Βλέπεις πχ 50 κριτικες συνολο 2/5... σιγουρα κανει κακή εντύπωση. Μετά μπαινεις να διαβασεις λεπτομερειες αλλα νομίζω οτι το 90% των πελατων δεν θα διαβασει τις κριτικες. Γι αυτό και σε κατι σκρουτζ, doctoranytime, efood πολλες φορες βλεπεις τα παντα σχεδόν με αριστη βαθμολογία... σβηνουν πολλες αρνητικές γιατί ξερουν οτι κανουν κακή εντύπωση... Επεξ/σία Κυριακή στις 03:16 μμ από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα