Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κανει τεραστια προσπαθεια να παρω ενα μεγαλο βαθμο στο απολυτηριο κ μ βαλανε 14.8 γμο.. πραγματικα δε ξερω γιατι πηγε τοσο λαθος και σκεφτομαι σοβαρα να επαναλαβω τη ταξη. αυτο πως μπορω να το κανω γτ δεν ειναι σαν τις πανελληνιες που ξαναδινεις οποτε θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανενας δεν νοιαζεται για τον βαθμο σου στο σχολειο. θα τελειωσεις , και θα βαλεις τους βαθμους σε ενα συρταρι, και τελος. θα τους βλεπεις στα γεραματα και θα γελας. Εγω ετσι κανω, βλεπω κατι 9ρια που ειχα μαθηματικα και γελαω...χαχαχα

Εδω δεν νοιαζεται κανεις πλεον ουτε για το βαθμο του πτυχιου....

Επεξ/σία από fidepab982
  • Like 3
Δημοσ.

οχι γενικα χρειαζομαι υψηλους βαθμους στο απολυτηριο γτ σκοπευω να αρχισω σπουδες εξωτερικο χωρις να δωσω πανελ

Δημοσ.

Αυτό έπρεπε να το είχες σκεφτεί πιο πριν. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να επαναλαβεις τάξη 

Ίσως το μοναδικό παραθυράκι να είναι να πας σε ιδιωτικό λύκειο για να πάρεις IB 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, itsGOTI είπε

οχι γενικα χρειαζομαι υψηλους βαθμους στο απολυτηριο γτ σκοπευω να αρχισω σπουδες εξωτερικο χωρις να δωσω πανελ

θα πληρωσει ο μπαμπας σου κατι παραπανω και θα σε παρουν και με χαμηλους βαθμους.

• Sad 1
Δημοσ.

Μπορείς να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να γραφτείς σε κάποια ειδικότητα που σου αρέσει σε Δημόσιο Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Δ.ΙΕΚ).

Δημοσ.
Στις 30/5/2025 στις 3:46 ΜΜ, itsGOTI είπε

Φίλος μου σπούδασε στην Αγγλία και δεν είχε καν Lower. 

Δημοσ.
Στις 30/5/2025 στις 3:46 ΜΜ, itsGOTI είπε

Στις 30/5/2025 στις 10:18 ΜΜ, fidepab982 είπε

θα πληρωσει ο μπαμπας σου κατι παραπανω και θα σε παρουν και με χαμηλους βαθμους.

Αν δε χρειάζεται να πας ντε και καλά ξερωγω στην Οξφόρδη πχ, θα υπάρξουν δεκάδες πανεπιστήμια που θα μπορείς να πας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...