Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 6 minutes ago, cpc464 said: κλέβει δεδομέν Αφού συμφωνείς τώρα γιατί διαφώνησες πριν; 7 minutes ago, cpc464 said: άλλου Τη χάρη που τα κάλυψε όλα την πήρε πάντως.
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 15 minutes ago, Shinji ikari said: Αφού συμφωνείς τώρα γιατί διαφώνησες πριν; Σε τι ακριβώς συμφώνησα;, πάντα το έλεγα οτι κλέβει δεδομένα, δεν στέλνεις τους δικούς σου να σηκώσουν την βάση δεδομένων του NLRB για οικονομικούς σκοπούς,για φακέλωμα όμως είναι λουκούμι. 19 minutes ago, Shinji ikari said: Τη χάρη που τα κάλυψε όλα την πήρε πάντως. Όπως την πήρε και ο ιδρυτής του silk road απο τον TACO καθώς και άλλοι οικονομικοί εγκληματίες,με ένα χρηματικό δωράκι βεβαίως βεβαίως,επιπλέον το έχω ξαναπεί 2 λάθη δεν κάνουν ένα σωστό να τον πάνε φυλακή αλλά με την ίδια ακριβώς λογική να πάει και ο Τραμπ,γιατί πέφτεις θύμα του διαίρει και βασίλευε;.
Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 5 minutes ago, cpc464 said: Σε τι ακριβώς συμφώνησα;, πάντα το έλεγα οτι κλέβει δεδομένα Αυτό είπα και μου την είπες. Αλλά δεν τα κλέβει, νομίμα τα πήρε. 6 minutes ago, cpc464 said: έχω ξαναπεί 2 λάθη δεν κάνουν ένα σωστό να τον πάνε φυλακή αλλά με την ίδια ακριβώς λογική να πάει και ο Τραμπ,γιατί πέφτεις θύμα του διαίρει και βασίλευε;. Μόνο που δε λέγεται ποτέ κάτι εναντίον του pdf, να πεταχτώ να πω ότι τα ίδια έκανε και ο άλλος. Θύματα του διαιρεί και βασίλευε τα είδαμε ποιά ήταν.
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 4 minutes ago, Shinji ikari said: Αυτό είπα και μου την είπες. Αλλά δεν τα κλέβει, νομίμα τα πήρε. Τίποτα δεν πήρε νόμιμα,και πρεζάκι είναι που απαγορεύεται για δημόσιο υπάλληλο,έστω και προσωρινό,και έγκριση απο το κογκρέσο πρέπει να έχει που δεν πήρε ποτε, να μην μιλήσουμε για αυτά που είπε ο whistleblower απο το NLRB. Επίσης για θυμισέ μου πότε στην είπα;,γιατί και στο οικονομικό χάλια τα πήγε ούτε το 1.5% απο τους στόχους του δεν έπιασε. 8 minutes ago, Shinji ikari said: Μόνο που δε λέγεται ποτέ κάτι εναντίον του pdf, να πεταχτώ να πω ότι τα ίδια έκανε και ο άλλος. Θύματα του διαιρεί και βασίλευε τα είδαμε ποιά ήταν. Ακριβώς,αυτοί που φοβόντουσαν μην κολλήσουν LGBQT+,μην τους πάρουν οι μετανάστες τις δουλειές με 9-11 δολλάρια την ώρα που παραδόξως δεν πάνε να τις κάνουν οι ίδιοι και άλλα πολλά, και όχι ούτε ο άλλος έκανε τα ίδια ούτε κατάστρεψε την οικονομία με τον ρυθμό που κάνει αυτός,ούτε αποξένωσε τους συμμάχους του. 1
MikeGR7 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 3 ώρες πριν, Shinji ikari είπε Δεν ξερω αν τρολαρεις αλλα αυτο που εγινε ειναι οτι ο Ξι τον... νικησε. Ουτε ειναι στην κορυφη πια. Εννοούσα τον Huang οχι τον Trump.
mountains1 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Κι εγω επειδη τον εβλεπα Κινεζο, νομιζα οτι η nvidia ειναι κινεζικη επιχειρηση!!! Και τελικα ο Κινεζος ειναι Αμερικανος! 2
Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 hour ago, cpc464 said: Τώρα το πήγες εκεί που ξέρεις ότι θα χάσεις. Ο pdf μας οδηγούσε στον WW3 ενώ τώρα λέμε για ταριφες και αμερικανικά προβλήματα. Ας συμφωνήσουμε ότι και οι δύο είναι ύποπτοι για σωρεία εγκλημάτων και οι δύο θέλουν να μας λιώσουν αλλά βρώμα βγαίνει πάντα μόνο για τον ένα.
konstantinos77g Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 7 hours ago, ScorpioX777 said: Κοτσομπολες... https://www.businessinsider.com/elon-musk-black-eye-bruise-2025-5 Και εμένα ο γάτος μου... 😉😂😂 7 hours ago, georgiosmag said: Δεν αργώ να το γυρίσω σε AMD και INTEL ARC με τον βλαμένο και αυτόν. Δεν πάμε καλά καθόλου μου φαίνεται. Μα δεν πάμε! Είπε κάποιος ότι πάμε; 😉 Ο Fanboyσμος ποτέ δεν είχε καλά αποτελέσματα... 😉 6 hours ago, ScorpioX777 said: Με 1400% επανω στην μετοχη ο πετσινος μολις εβαλε την γατα του να κλαιει επειδη ο georgiosmag θα παρει AMD... Έχει ο καιρός γυρίσματα... Και ο κόσμος πλέον όσο φανατικός μπορεί να γίνει με μία "εταιρία" άλλο τόσο εύκολα μπορεί πλέον να την κάνει Cancel!!! 😉 Στο εξωτερικό πάντως γίνεται ήδη χαμός και έχει γίνει ήδη Cancel!!! 😊 Θυμήσου την Intel, δεν είναι και τόσο μακρινό... 😉 (Και ακολουθεί η Nintendo...😊) Όπως είπα και πριν, ο Fanboyσμος δεν είχε ποτέ καλά αποτελέσματα σε κανένα τομέα!! 😊😉
Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 hour ago, konstantinos77g said: Και ακολουθεί η Nintendo Οι μόνοι που είναι ασφαλείς επειδή δε θα υποκύψουν ποτέ στο woke αφού ξέρουν ότι θα είναι τελειωμένοι σαν τη Ubisoft αν το κάνουν. 1
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 3 hours ago, Shinji ikari said: Τώρα το πήγες εκεί που ξέρεις ότι θα χάσεις. Ο pdf μας οδηγούσε στον WW3 ενώ τώρα λέμε για ταριφες και αμερικανικά προβλήματα. Ας συμφωνήσουμε ότι και οι δύο είναι ύποπτοι για σωρεία εγκλημάτων και οι δύο θέλουν να μας λιώσουν αλλά βρώμα βγαίνει πάντα μόνο για τον ένα. Που ακριβώς έχασα,και σοβαρά τώρα πιστεύεις οτι θα φτάναμε σε τρίτο παγκόσμιο;,ο άλλος ο κοντός γκάνκστερ ξέρει ότι η πρώτη πυρηνική που θα φύγει στην καράφλα του θα πέσει,,όλα αυτά είναι βλακείες του Τράμπ,επίσης ακόμα περιμένω να μου δείξεις που ακριβώς στην είπα.,και όχι βρώμα δεν βγαίνει μόνο για τον ένα αλλιώς δεν θα ήξερες για τον γιό του Μπαϊντεν.
Shinji ikari Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 12 minutes ago, cpc464 said: Θα χάσεις σε όλα τα σημεία άμα το συζητήσουμε αλλά δεν το συζητάω εδώ.
cpc464 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 minute ago, Shinji ikari said: Θα χάσεις σε όλα τα σημεία άμα το συζητήσουμε αλλά δεν το συζητάω εδώ. Καλά εντωμεταξύ ακόμα περιμένω να δώ που στην είπα.
zazoum Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Να ρωτήσω κάτι παιδιά γιατί θέλω να πατάω στο έδαφος. Εγώ οικονομολογος ΔΕΝ ειμαι, buisnessman ΔΕΝ είμαι, χρηματιστης ΔΕΝ ειμαι. Βλέπω εδώ ενα καρτεσιανό επίπεδο που πόσταρε ο φίλος συμφορουμίτης. Αυτη η εικόνα έχει κάποια δευτερη ανάγνωση, καποια αλλη προσέγγιση πέρα απο αυτό που βλέπω?
dimip96 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Στις 30/5/2025 στις 7:15 ΜΜ, konstantinos77g είπε Εεεμμμ Nvidia μου θέλατε... Στα 36 χρόνια που ασχολούμαι με την τεχνολογία των υπολογιστών, 4 εταιρίες μου κάθονται στον λαιμό... Intel, Nvidia, Apple, Nintendo... 🤮😂 Sorry αλλά αυτές συμπάθειες είναι και προτιμήσεις... 😉 Τουλάχιστον έχουν αρχίσει και βγαίνουν τα σκ... στην επιφάνεια!! 😉😊😂 Η Nintendo τι σου έκανε; Οχι ότι καταλαβαίνω τι σου κάναν οι άλλες. Αλλα πες ότι ψιλιάζομαι. Η Nintendo?
konstantinos77g Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 hour ago, dimip96 said: Η Nintendo τι σου έκανε; Οχι ότι καταλαβαίνω τι σου κάναν οι άλλες. Αλλα πες ότι ψιλιάζομαι. Η Nintendo? Άσε ψυλλιάζομαι εγώ... Nintendάκιας... 😉😂 Χωρίς παρεξήγηση, γίνεται ένας χαμός παγκόσμια και με αυτή την "εταιρία", από τα εγχώρια κανάλια Youtube και σελίδες μην περιμένεις να ενημερωθείς, είναι σαν να ενημερώνεσαι για την κατάσταση της χώρας από την TV... 😉😂 Αν το 96 στο username σου είναι η χρονολογία γέννησης σου, διάβασε πώς φέρθηκε στην Sony τότε, ακριβώς πριν την κυκλοφορία του Playstation και απλά την πάτησε και την πάτησε και χοντρά!!! 😊😉 Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω, θα πρέπει να γράφω ~4 σελίδες, είναι γνωστά και εύκολο μέσω του internet να τα βρεις. 😊 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα