zoranb Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το ίδιο χάλια δηλαδή πήγαν κ τα 206 207RC/GTI που φοράν τον ίδιο κινητήρα; Επεξ/σία Κυριακή στις 09:14 πμ από zoranb
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, kage είπε ειναι ιδια κατηγορια σκουπιδιων με ολο το γκρουπ land rover..οσες δεκαετιες κ να περασουν παραμενουν γ πεταμα με αρκετες πωλησεις αλλα δεν μπορουν να βγαλουν ενα σωστο αυτοκ. ουτε με συνεργασια... το r56 ειναι με κινητηρα psa BMW δεν είναι;
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Νο H mini ανήκει στην BMW απο το 1994 . https://en.wikipedia.org/wiki/Mini_(marque)#:~:text=In early 1994%2C BMW acquired the Rover Group from British Aerospace%2C which owned Mini%2C among other brands.
zoranb Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου Αμιγώς BMW είναι το 2λιτρο, το R56 είναι συνεργασία BMW & PSA
Nabuko Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 28 λεπτά πριν, kage είπε το r56 ειναι με κινητηρα psa The MINI R56 JCW (John Cooper Works) does not use a PSA (Peugeot-Citroën) engine. The R56 JCW uses the BMW N18 engine, which was a co-development between BMW and PSA. However, while the N18 was co-developed, it is not a PSA-only engine. It is a BMW engine that was also used in MINI models. The JCW specifically uses the N18/EP6CDX engine, a refined version of the N18, with a redesigned cylinder head. The N18 engine components were produced by PSA at their Douvrin, France, facility, with MINI and BMW engine assembly at Hams Hall in Warwickshire, UK. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Αμιγώς BMW είναι το 2λιτρο, το R56 είναι συνεργασία BMW & PSA Τα έχεις μπερδέψει.Ξανα ψάξε το Πάντως Land Rover δεν είναι,που είναι και η παράθεση μου.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Οπότε μονο το JCW είναι BMW Μας δουλευεις; Τι ρωτάω και εγώ τώρα.... 3
poulinos Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 18 minutes ago, Ukforthemoment said: Μας δουλευεις; Τι ρωτάω και εγώ τώρα.... zoranb θεμα.τι δεν καταλαβες? 4
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 2 λεπτά πριν, poulinos είπε zoranb θεμα.τι δεν καταλαβες? Αυτό θα με φάει εμένα,ότι δίνω πολλές ευκαιρίες. Αλλά η αλήθεια ειναι ότι προς άλλον ήταν η ερώτηση μου. 1
zoranb Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Έχετε δίκιο κ συμμετέχετε πάντα στα threads μου, σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Μαϊου από zoranb
Nabuko Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 17 λεπτά πριν, zoranb είπε Έχετε δίκιο κ συμμετέχετε πάντα στα threads μου, σας ευχαριστώ. 2
SaFiS Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Έχει φίλος το S με τα 175 άλογα και τον βραβευμέν-χαχαχαχαχαχα κινητήρα BMW-PSA. Έχει ματωθεί αλλά δεν λέει να το δώσει γιατί το γουστάρει. Έχουμε και λέμε, δυο αντλίες βενζίνης, μία αντλία υψηλής, ένα turbo, έναν εγκέφαλο, 6 πολλαπλασιαστές, 4 μπεκ, δυο φορές καδένα και 3 φορές έχει καθαρίσει εισαγωγές από την καρβουνίλα που μαζεύουν αυτά τα μοτεράκια...
Rpanagos Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 7 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εκει που πηγαν και ολα τα rx8, s2000, R32. Ειτε σε διαλυτηρια λογω στουκας, ειτε παρατημενα λογω πανακριβης συντηρησης. R32 είχε και έχει λίγα η Ελλάδα γενικότερα. Το s2000 ανέβασε τιμή τα τελευταία χρόνια πάντως. Για το rx8 συμφωνώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα