gigi80 Δημοσ. Σάββατο στις 12:52 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:52 πμ Καλησπέρα στη παρέα ! Έγινα προ ενός μήνα μπαμπάς! Το θέμα μου είναι ότι ψάχνω ένα καρότσι για τον μικρό … θέλω να είναι ελαφρύ γιατί μένω σε δεύτερο όροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ … έχετε κάτι να μου προτείνετε;
klainmaingr Δημοσ. Σάββατο στις 09:47 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:47 πμ Καλησπέρα και να σου ζήσει! Αν ζείς όπως οι περισσότεροι σε πόλη με τραγικά πεζοδρόμια να μην πάρεις ψεύτικο/ελαφρύ καρότσι γιατί αυτά γέρνουν με το παραμικρό. Εγώ έχω να το λέω για τα joie/nuna (ουσιαστικά ίδια εταιρία με τη nuna σαν πιο ελιτ) για το πόσο ανθεκτικά και στιβαρά είναι στο δρόμο. Έχω πάρει 3 joie chrome και ένα nuna. Το nuna είναι τοπ λόγω αναρτήσεων αλλα είναι και πανάκριβο. Τα joie 3 σε 1 είναι πολύ καλό vfm και ανθεκτικό. Τα τρία joie τα πήρα γιατί μου το έσπασαν 2 φορές οι αεροπορικές... Δεν ήταν απαραίτητα θέμα αντοχής αλλα κακής τύχης (πιάστηκε στο διάδρομο μεταφοράς). Πρόταση μου γενικά είναι το chrome το οποίο είναι modular και μπορείς να βάλεις αυγό/καλαθούνα/κάθισμα. Απλά να ξέρεις οτι δεν είναι ελαφρύ σαν αυτά τα ψεύτικα που κυκλοφορούν και αυτό είναι καλό για να ανεβοκατεβαίνεις πεζοδρόμια. Έχει και τεράστιες ρόδες. Εμπειρικά η καλαθούνα είναι ψιλοάχρηστη και μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα... οπότε μπορείς να τη βγάλεις και μόνο με αυγό και λίγο αργότερα κάθισμα, παραλλείποντας εντελώς την αγορά της καλαθούνας. Ανάλογα πόσο έχεις σκοπό να βολτάρεις με το μωρό τους επόμενους 3 μήνες, αν έχεις σκοπό να το κοιμίζεις εκει μέσα και ανάλογα αν βρείς το 3 σε 1 σε προσφορά. Γενικά το αυγό δεν είναι καλό για μεγάλα χρονικά διαστήματα γιατί το παιδί είναι σαν σίγμα τελικό αλλα για μια γρήγορη βόλτα δεν θα έχεις θέμα. Αντίστοιχα το αυγό το βγάζεις και το ανεβάζεις 2 ορόφους εύκολα. Η καλαθούνα είναι ένα τεράστιο πράμα και καθόλου πρακτικό. Η ιδέα είναι οτι βγάζεις το αυγό, το ανεβάζεις και μετά σπάς τη βάση (μια κίνηση) και την ανεβάζεις και αυτή. Αυτά. Καλή τύχη και υπομονή τώρα.
gigi80 Δημοσ. Σάββατο στις 01:00 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 01:00 μμ Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές !!! Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που γράφεις .. ναι έχω κακούς δρόμους με ανύπαρκτα πεζοδρόμια. Μου έδωσε ο αδελφός μου το δικό του 3 σε 1 το οποίο όμως είναι πολύ βαρύ κυρίως για τη γυναίκα μου … η καλαθουνα πέρα ότι είναι μεγάλη είναι και βαριά όπως κάτι καρότσι… για αυτό σκέφτομαι τι να πάρω καθώς θέλω να είναι εύκολο στη μεταφορά, ελαφρύ στο κουβάλημα (2 όροφοι χωρίς ασανσέρ) και αν είναι άνετος ο μπέμπης…. το αυγό λόγω θέσης του μπέμπη τον βλέπω και πιστεύω ότι είναι άβολο για βόλτες για αυτόν … η καλαθουνα είναι οκ αλλά έχει τα μειονεκτήματα που προανέφερα ( και όπως λες είναι για μικρό χρονικό διάστημα) έχω μπερδευτεί εντελώς 😂😂 13 minutes ago, gigi80 said: Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές !!! Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που γράφεις .. ναι έχω κακούς δρόμους με ανύπαρκτα πεζοδρόμια. Μου έδωσε ο αδελφός μου το δικό του 3 σε 1 το οποίο όμως είναι πολύ βαρύ κυρίως για τη γυναίκα μου … η καλαθουνα πέρα ότι είναι μεγάλη είναι και βαριά όπως κάτι καρότσι… για αυτό σκέφτομαι τι να πάρω καθώς θέλω να είναι εύκολο στη μεταφορά, ελαφρύ στο κουβάλημα (2 όροφοι χωρίς ασανσέρ) και αν είναι άνετος ο μπέμπης…. το αυγό λόγω θέσης του μπέμπη τον βλέπω και πιστεύω ότι είναι άβολο για βόλτες για αυτόν … η καλαθουνα είναι οκ αλλά έχει τα μειονεκτήματα που προανέφερα ( και όπως λες είναι για μικρό χρονικό διάστημα) έχω μπερδευτεί εντελώς 😂😂 https://www.kiddo.gr/metafora-kai-volta/karotsia/kiddo-jazz-platinum-premium-edition-karotsi-ice Κάτι τέτοιο ίσως ;
Μακιαβέλλι Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:24 μμ 12 hours ago, gigi80 said: Καλησπέρα στη παρέα ! Έγινα προ ενός μήνα μπαμπάς! Το θέμα μου είναι ότι ψάχνω ένα καρότσι για τον μικρό … θέλω να είναι ελαφρύ γιατί μένω σε δεύτερο όροφο οικοδομής χωρίς ασανσέρ … έχετε κάτι να μου προτείνετε; Μετακόμισε! Δεν θα βγαίνεις από το σπίτι ποτέ... Εκτός αν μπορείς να αφήνεις το καρότσι ή ένα μέρος του στο ισόγειο.
gigi80 Δημοσ. Σάββατο στις 02:18 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 02:18 μμ εννοείται ότι είναι εφικτό να το αφήνω και κάτω αλλά και πάλι θα ήθελα μια γνώμη για καρότσι
bezgeo85 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Φίλε καλησπέρα, εμείς έχουμε το kiddo reflex. Είχε γύρω στα 150. Με βάρος περίπου στα 7.5 κιλά. Παναλαφρο διπλώνει και χωράει παντού το έχουμε χειμώνα (άντε κ με κάνα έξτρα αξεσουάρ) και καλοκαίρι δεν έχω λόγια πόσο βολικό είναι. Επίσης δεν μας έβγαλε κάποιο θέμα μέχρι τώρα. Ο χώρος κάτω βολικος και αρκετός για την τσάντα με τα απαραίτητα. Μόνο χρειάστηκε ένα τσαντάκι που δένεται στις λαβές για μικροπραγματα κάνα μπουκαλάκι νερό κτλ. Τώρα βέβαια αν θες πιο στιβαρό πιο ανθεκτικό κτλ αναγκαστικά πας σε πιο βαρύ αλλά όσα έχω δει π.χ. 3 σε 1 είναι νταμάρια. Ότι σε βολεύει. Από ότι είδα πολύ πρόχειρα δεν πρέπει να κυκλοφορεί πλέον. Γενικα από ότι κατάλαβα αλλάζουν τα μοντέλα κάθε λιγο. Δες κάτι στα ίδια κιλά όμως.
nkarama Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Maclaren. Δεν γράφω μοντέλο γιατι έχει για όλες τις ανάγκες. Αθάνατο….
gigi80 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 hour ago, bezgeo85 said: Φίλε καλησπέρα, εμείς έχουμε το kiddo reflex. Είχε γύρω στα 150. Με βάρος περίπου στα 7.5 κιλά. Παναλαφρο διπλώνει και χωράει παντού το έχουμε χειμώνα (άντε κ με κάνα έξτρα αξεσουάρ) και καλοκαίρι δεν έχω λόγια πόσο βολικό είναι. Επίσης δεν μας έβγαλε κάποιο θέμα μέχρι τώρα. Ο χώρος κάτω βολικος και αρκετός για την τσάντα με τα απαραίτητα. Μόνο χρειάστηκε ένα τσαντάκι που δένεται στις λαβές για μικροπραγματα κάνα μπουκαλάκι νερό κτλ. Τώρα βέβαια αν θες πιο στιβαρό πιο ανθεκτικό κτλ αναγκαστικά πας σε πιο βαρύ αλλά όσα έχω δει π.χ. 3 σε 1 είναι νταμάρια. Ότι σε βολεύει. Από ότι είδα πολύ πρόχειρα δεν πρέπει να κυκλοφορεί πλέον. Γενικα από ότι κατάλαβα αλλάζουν τα μοντέλα κάθε λιγο. Δες κάτι στα ίδια κιλά όμως. Ναι μάλλον το έχουν αλλάξει … βρήκα της kiddo ένα και το έχω σε λινκ πιο πάνω …6 κιλά λέει ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα