Funkoala Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ Καλησπέρα. Πήρα την απόφαση να μείνω μόνος και ελπίζω να βρω κάτι μέσα στο καλοκαίρι. Ξέρω πόσο δύσκολα είναι πλέον τα πράματα και δεν ήρθα για να γκρινιάξω αλλά να ρωτήσω και να μου πείτε δικές σας εμπειρίες. Επειδή έχω θέσει αρχικό όριο τα 400 ευρώ και οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές, ήθελα να ρωτήσω τι παίζει από παζάρια στις αγγελίες που ανεβαίνουν σε Σπιτόγατο και Χρυσή Ευκαιρία. Οι περισσότερες αν όχι όλες είναι από μεσιτικά γραφεία και θέλω να μάθω από δικές σας εμπειρίες αν πέφτουν στις τιμές που βάζουν στο σάιτ και πόσο μπορεί να κατέβουν. Σίγουρα παίζουν και άλλα πράματα ρόλο όπως το πόσο καιρό είναι διαθέσιμο το διαμέρισμα, θέλουν δηλαδή να το δώσουν να φεύγει ή θα κάτσουν να περιμένουν και άλλο πριν συμβιβαστούν και κατεβάσουν την τιμή. Σε γενικές γραμμές όμως, έχετε δει ή ακούσει να κατεβαίνουν κανένα 50ρικο στην τιμή που έχουν βάλει στην αγγελία; Δεκτές και άλλες συμβουλές καθώς τώρα ξεκίνησα το ψάξιμο. Ευχαριστώ!
Skrobo Δημοσ. Σάββατο στις 05:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:46 μμ Εγώ πλήρωσα έναν χρόνο μπροστά και το έριξα από τα 600 στα 500. Γενικά μην περιμένεις να σου κόψουν πάνω από 10-20 ευρώ στο άσχετο μόνο επειδή θα το ζητήσεις (εκτός αν κάνει μπαμ ότι είναι υπερκοστολογημενο). Επίσης, για την πρώτη περίπτωση βοηθάει να αναφέρεις με τρόπο στον μεσίτη ότι αυτός θα πάρει αμοιβή βάση της αρχικής τιμής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα