Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με νομοθετική βελτίωση στο άρθρο 17, είπε πως «μια και η τεχνολογία προχωρά, μαζί με την απαγόρευση της χρήσης κινητού κατά την οδήγηση προστίθενται και οι άλλες συσκευές τηλεπικοινωνίας, όπως η χρήση επικοινωνίας μέσω φορητών ηλεκτρονικών συσκευών με τη μορφή ρολογιού χειρός και αντιστοίχως των τάμπλετ».

Δηλαδή απαγορεύονται πλέον αυτά

1811281166_.jpg.7c542cf732acb27dec6925fef07206c8.jpg

αλλά επιτρέπεται ακόμα αυτό

1512209233_.jpg.40c676b482092c6b35647f06968dd1df.jpg

• Haha 1
  • Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eλαχιστος χρόνος πρωτης υποτροπης για ζωνη και κρανος τα 5 ετη και ξανα εξεταση για διπλωμα απο την αρχη (800 ευρω σχολη οδηγων) με την πρωτη υποτροπη ?

(+ τα 1000e και οι εξι μηνες απαγορευση οδηγησης στηv 1η υποτροπη )

Επεξ/σία από tim102
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/6/2025 στις 2:38 ΜΜ, Nabuko είπε

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο νέος ΚΟΚ, μπορείτε να τον δείτε εδώ 

Στα ακουστικά έχω μπερδεύει κάπως.. το να μιλάς στο κινητό με ασύρματα ακουστικά (ψείρες Bluetooth) είσαι οκ; 

Γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο δεν καταλαβαίνω να εννοεί μόνο τα ακουστικά του αυτοκινήτου 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Στα ακουστικά έχω μπερδεύει κάπως.. το να μιλάς στο κινητό με ασύρματα ακουστικά (ψείρες Bluetooth) είσαι οκ; 

Γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο δεν καταλαβαίνω να εννοεί μόνο τα ακουστικά του αυτοκινήτου 

αν εχεις το κινητο στην προβλεπομενη θεση , βαση ταμπλο, για να βλεπει ο μπατσος αν μιλας σε κληση ή ακους μουσικη , γιατι απαγορευεται η μουσικη στο bluetooth ακουστικο , μονο να μιλας σε κληση.

Επεξ/σία από tim102
  • Like 1
Δημοσ.

τα νεύρα μου ...

χαζεύω στο τικ τοκ, βλέπω βίντεο από μηχανόβιο να του κάνουν έλεγχο για αλκοολ, περνάει όλα οκ, 

η κάμερα όμως καταγράφει και τους δίπλα, εκεί φαίνεται έτερος μηχανόβιος ΧΩΡΙΣ !!!!! κράνος ο οδηγός με κράνος ο συνοδηγός, τον σταματάνε, φυσήξτε του λένε, όλα οκ και τον αφήνουν να φύγει !!!! 

γιαυτό δεν πρόκειτε να γίνουμε ποτέ κράτος και να παραμείνουμε μπανανία...

εδώ ο υπουργός δεν πρέπει να παρέμβει για πλημμελή  άσκηση καθηκόντων του αστυνομικού; να μην τον πω αλλιώς;

Δημοσ.
Στις 21/6/2025 στις 9:07 ΜΜ, tim102 είπε

Eλαχιστος χρόνος πρωτης υποτροπης για ζωνη και κρανος τα 5 ετη και ξανα εξεταση για διπλωμα απο την αρχη (800 ευρω σχολη οδηγων) με την πρωτη υποτροπη ?

(+ τα 1000e και οι εξι μηνες απαγορευση οδηγησης στηv 1η υποτροπη )

αυτο ισχυει δεν ειναι προταση μου , διαβασε κανενας τον νομο?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν το προστιμο παει εφορια ανεβαινει πολυ ? τουλαχιστον εκει θα μπορεις να κανεις και ενα διακανονισμο... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...