Nabuko Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Με νομοθετική βελτίωση στο άρθρο 17, είπε πως «μια και η τεχνολογία προχωρά, μαζί με την απαγόρευση της χρήσης κινητού κατά την οδήγηση προστίθενται και οι άλλες συσκευές τηλεπικοινωνίας, όπως η χρήση επικοινωνίας μέσω φορητών ηλεκτρονικών συσκευών με τη μορφή ρολογιού χειρός και αντιστοίχως των τάμπλετ». Δηλαδή απαγορεύονται πλέον αυτά αλλά επιτρέπεται ακόμα αυτό 1
Nabuko Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο νέος ΚΟΚ, μπορείτε να τον δείτε εδώ 1
tim102 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Eλαχιστος χρόνος πρωτης υποτροπης για ζωνη και κρανος τα 5 ετη και ξανα εξεταση για διπλωμα απο την αρχη (800 ευρω σχολη οδηγων) με την πρωτη υποτροπη ? (+ τα 1000e και οι εξι μηνες απαγορευση οδηγησης στηv 1η υποτροπη ) Επεξ/σία 21 Ιουνίου από tim102
logistoulis Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 14/6/2025 στις 2:38 ΜΜ, Nabuko είπε Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ ο νέος ΚΟΚ, μπορείτε να τον δείτε εδώ Στα ακουστικά έχω μπερδεύει κάπως.. το να μιλάς στο κινητό με ασύρματα ακουστικά (ψείρες Bluetooth) είσαι οκ; Γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο δεν καταλαβαίνω να εννοεί μόνο τα ακουστικά του αυτοκινήτου Επεξ/σία 23 Ιουνίου από logistoulis
tim102 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, logistoulis είπε Στα ακουστικά έχω μπερδεύει κάπως.. το να μιλάς στο κινητό με ασύρματα ακουστικά (ψείρες Bluetooth) είσαι οκ; Γιατί έτσι όπως είναι γραμμένο δεν καταλαβαίνω να εννοεί μόνο τα ακουστικά του αυτοκινήτου αν εχεις το κινητο στην προβλεπομενη θεση , βαση ταμπλο, για να βλεπει ο μπατσος αν μιλας σε κληση ή ακους μουσικη , γιατι απαγορευεται η μουσικη στο bluetooth ακουστικο , μονο να μιλας σε κληση. Επεξ/σία 23 Ιουνίου από tim102 1
kokos23 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου τα νεύρα μου ... χαζεύω στο τικ τοκ, βλέπω βίντεο από μηχανόβιο να του κάνουν έλεγχο για αλκοολ, περνάει όλα οκ, η κάμερα όμως καταγράφει και τους δίπλα, εκεί φαίνεται έτερος μηχανόβιος ΧΩΡΙΣ !!!!! κράνος ο οδηγός με κράνος ο συνοδηγός, τον σταματάνε, φυσήξτε του λένε, όλα οκ και τον αφήνουν να φύγει !!!! γιαυτό δεν πρόκειτε να γίνουμε ποτέ κράτος και να παραμείνουμε μπανανία... εδώ ο υπουργός δεν πρέπει να παρέμβει για πλημμελή άσκηση καθηκόντων του αστυνομικού; να μην τον πω αλλιώς;
tim102 Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 21/6/2025 στις 9:07 ΜΜ, tim102 είπε Eλαχιστος χρόνος πρωτης υποτροπης για ζωνη και κρανος τα 5 ετη και ξανα εξεταση για διπλωμα απο την αρχη (800 ευρω σχολη οδηγων) με την πρωτη υποτροπη ? (+ τα 1000e και οι εξι μηνες απαγορευση οδηγησης στηv 1η υποτροπη ) αυτο ισχυει δεν ειναι προταση μου , διαβασε κανενας τον νομο?
tim102 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Αν το προστιμο παει εφορια ανεβαινει πολυ ? τουλαχιστον εκει θα μπορεις να κανεις και ενα διακανονισμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα