mariosnik_ Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Διάβασα μόνο μέχρι το post που αναφέρεται σε ένα δήθεν εξώδικο. Πήγαινε σε δικηγόρο να τον συμβουλευτείς γιατί φαίνεται ότι δεν πήγες και τα έχεις κάνει κουλουβαχατο. Αν η εταιρεία που λες είναι απατεώνες και ανύπαρκτη, κανένας σοβαρός δικηγόρος δεν θα κάτσει να συντάξει εξώδικο προς "δικηγορικη εταιρεία μπλα μπλα". Δεν έχει σημασία με πιανου την κάρτα πληρώθηκαν απο την εταιρεία και ασκοπα το αναφέρετε. Θα απαιτήσεις κατ' αρχήν εγγράφως με email την αποστολή ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά όλων των εγγράφων της υποθεσης και θα τα πας στον δικηγορο σου να τα δει και να φτιάξει ένα πλάνο πως θα κινηθείτε. Αφηνω ασχολίαστο οτι παρόλο που ήσουν σίγουρος για όλα, φοβήθηκες και έδωσες 45 ευρώ. Τέλος για πολλοστή φορά το επισημαίνω σε παρομοια σχόλια που διαβάζω. Το εξώδικο δεν είναι επουδενι κολοχαρτο. Σε κολοχαρτο μπορει να το μετατρέψει καποιος ως επί το πλείστον δικομανης, αν δεν ξέρει πως, ποτε και για ποιον λόγο να κάνει χρήση αυτής της δυνατότητας. Σε πολλές περιπτωσεις δικαστηρίων βοηθάει η υπαρξη του επικουρικά. Είναι επίσημο έγγραφο ενημερωτικού χαρακτήρα και όχι εκτελεστικού η δεσμευτικου. Τώρα άμα κάποιος είναι δικομανης, πηγαίνει σε δικηγόρο που απαιτεί να του κάνει εξώδικο και ο δικηγόρος λέει ναι καλέ μου πελάτη αφού θα πληρώσεις θα στειλω και εξώδικο και ότι θες, αυτό είναι άλλο θέμα. 4 ώρες πριν, militarist είπε Εγώ δεν κατάλαβα , ο πατέρας σου έβαλε την δικηγορική εταιρία να τρέξει για αυτά που έχασε σωστά; Αυτοι κάναν τπτ ; Πως ο πατέρα σου κέρδισε τα λεφτά; Δεν μας τα λες όλα Εγώ δεν κατάλαβα , ο πατέρας σου έβαλε την δικηγορική εταιρία να τρέξει για αυτά που έχασε σωστά; Αυτοι κάναν τπτ ; Πως ο πατέρα σου κέρδισε τα λεφτά; Δεν μας τα λες όλα . Γιατι όπως τα λες είναι ότι ο πατέρα σου έβαλε αυτούς να τρέξουν , κέρδισε και τώρα δεν θέλετε να πληρώσετε αυτά που ζήτησαν αυτοί για να κάνουν την δουλειά , και το ρίχνεις και καλά σε πληρωμή με κάρτα σε άλλο όνομα κτλ Εδώ είναι το ζουμί. Πιθανον έκανε κάποια συμφωνία ο πατέρας του ότι άμα λάβει τα αναδρομικά, θα πληρώσει και ένα ποσοστό τους στην εταιρεία. Συνηθης πρακτική δικηγόρων στην διεκδίκηση ποσών πανω απο ενα όριο. Ο πατέρας είτε πήρε τα αναδρομικά χωρίς να πληρώσει και μετά απεβίωσε. Τώρα ζητάνε το ποσόν από τους κληρονόμους. Νομιμα η μη δεν γνωρίζω. Ας απευθυνθεί σε δικηγόρο και θα ξεκαθαρίσουν όλα και σύντομα. Τώρα αυτά τα μου έστειλαν δήθεν email που λέει εξώδικο παρατυπως (μπορει να του στείλουν και κανονικό με κλητήρα), πλήρωσα απο άλλη κάρτα δεν φαίνεται ο πατερας μου. Πλήρωσα τα 45 ευρώ γιατί αυτοί είναι απατεώνες και εγώ φοβήθηκα, είναι να έχουμε να λέμε. 3 ώρες πριν, GENERATOR είπε Μου φαίνεται ότι να ναι λες και εσύ , εδώ τους λέω να μου στείλουν χειροπιαστά στοιχεία ότι έχουν την υπογραφή του πατέρα μου και δεν τα στέλνουν , γιατί άραγε ; Γιατί έχουν τα ίδια που έχω και εγώ χωρίς υπογραφή πουθενά ! Το 2022 τους είχα πει να μην με ξαναπάρουν ! Αν είχαν κάτι εναντίον μας τα 45 ευρώ απ το 22 μέχρι το 25 θα ήταν 1000 και όχι 45 ! Εγώ τους πήρα τηλ γιατί έπεσα στην παγίδα με το mail αλλιώς δεν θα με ενοχλούσαν καν ! Μπορούσαν άνετα να είχαν στείλει εισαγγελικό έγγραφο και στο σπίτι έχουν την διεύθυνση αλλά σου ξαναλέω είναι ψεύτες Απαίτησε με δικηγορο να στα στείλουν. Μπορεί να τα αφήνουν επίτηδες για να τα πάρουν μετά και με τοκο. Άσε τα δεν έχει βάλει υπογραφή κτλ, περίμενε να τα στείλουν στον δικηγόρο σου και μετά κρίνει αυτός τι και πως. Ενδέχεται πέραν από το αν είναι η όχι απατεώνες, μπορεί να μην σου στέλνουν τα έγγραφα με δόλο. Την έχει πατήσει γνωστός μου με οφειλές με παρόμοιο τρόπο. Εαν όλες οι παραπάνω διαδικασίες έχουν γίνει ήδη, πράγμα που δεν γίνεται εύκολα κατανοητο από τα μηνύματα. Τότε άσε την εταιρεία να υποστηρίζει ότι θέλει, ας κινηθούν εναντίον σας νομικά άμα θέλουν. Τα αναδρομικά άμα τα έλαβε ο πατέρας σου, σημαίνει ότι η αγωγή έγινε. Δεν βγάζω εύκολα άκρη από τα μηνύματα σου, συγνώμη αν σου προκληθει εκνευρισμός από κάτι που μπορεί να ανάφερα επειδή τα διάβαζα όλα ένα ένα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από mariosnik_ 1
cpc464 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Μου φαίνονται πολύ παράξενα ολα αυτά που γράφονται, αν κάποιος έχει μπεί σε συλογική αγωγή για αναδρομικά εχει υπογράψει αν όχι δεν παίρνει τίποτα, επίσης ξέρω πως αναγνώριση οφειλής γίνεται ακόμα και αν πληρώσεις μέρος αυτής,άρα κακώς δόθηκαν χρήματα,τώρα ένα spam mail δεν ξέρω αν μετράει για εξώδικο,τα εξώδικα απο ότι ξέρω τα επιδίδει δικαστικός επιμελητής,δεν είναι απαραίτητο αλλά συνήθως γίνεται για να υπάρχει μάρτυρας ότι επιδόθηκε και γιατί διατηρείται αρχείο. Η μόνη συμβουλή που δίνω είναι να πάς σε δικηγόρο.
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κυκλοφορουσε πολυ εκεινη την εποχη η εταιρεία αυτη με φουλ διαφημισεις κ tv. αρκετοι πηγαιναν για τα αναδρομικα. καποιοι μπορει να πηγαν δικαστικα κ πηραν αποζημιωση + κατι εξτρα... bcla.gr/5-pragmata-gia-neo-ekkatharistiko-sintaksi/ μετα απο κατι χρονια βγηκε το ΣΤΕ κ γυρισε αναδρομικα σε ολους.. το πανηγυρι με συνταξεις δεν τελειωσε εκει..πριν ελαχιστα χρονια "επαιξε" κ η προσωπικη διαφορα στις συνταξεις..δεν υπολογιζονται σωστα στις αυξησεις π εγιναν τα επομενα χρονια... οποτε παλι καποιοι πηγαιναν δικαστικα με ομαδικες..κ αφου περασαν κατι χρονακια παει γ καταργηση κ αυτο.. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από kage
Dante80 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ κατάλαβα τα εξής: 1. Πήγατε σε εταιρία και πληρώσατε για να διεκδικήσει εκ μέρους σας αναδρομικά του πατέρα σας. 2. Τα αναδρομικά τα πήρατε. 3. Δεν θέλετε να πληρώσετε αυτό που συμφωνήσατε με την εταιρία. Δλδ ένα ποσοστό των αναδρομικών ΑΝ και μόνο ΑΝ κερδίσετε. υγ1: Ο πατέρας σας είναι εν ζωή, και συνεχίζει να παίρνει την σύνταξή του. Επεξ/σία 1 Ιουνίου από Dante80 2
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 14 ώρες πριν, GENERATOR είπε Δεν γνωρίζετε με ποιον έχετε μπλέξει. Καλα οκ. Παντως οσο μπορεις,οταν κανεις επικολληση,πατα "αφαιρεση μορφοποιησης" γιατι μας βγαζεις τα ματια. 1
panos spain Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 14 ώρες πριν, txcellas είπε Δεν ειναι κ πολύ κωλοχαρτο το εξώδικο, μην λέμε οτι θέλουμε. Το εξώδικο κωλόχαρτο είναι, το πολύ πολύ αν προχωρήσεις σε αγωγή να πεις ότι πριν είχες στείλει εξώδικο (προειδοποίηση δηλαδή). 1 1
GENERATOR Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Dante80 είπε Εγώ κατάλαβα τα εξής: 1. Πήγατε σε εταιρία και πληρώσατε για να διεκδικήσει εκ μέρους σας αναδρομικά του πατέρα σας. 2. Τα αναδρομικά τα πήρατε. 3. Δεν θέλετε να πληρώσετε αυτό που συμφωνήσατε με την εταιρία. Δλδ ένα ποσοστό των αναδρομικών ΑΝ και μόνο ΑΝ κερδίσετε. υγ1: Ο πατέρας σας είναι εν ζωή, και συνεχίζει να παίρνει την σύνταξή του. Ωραία πες ότι το ποσό το δίνω , το θέμα είναι ότι μου είπαν ότι όταν πεθάνει ο πατέρας μου και η μισή σύνταξη περάσει στην μητέρα μου , οπότε παίρνει αναδρομικά θα παίρνουν και αυτοί 5% 1 λεπτό πριν, panos spain είπε Το εξώδικο κωλόχαρτο είναι, το πολύ πολύ αν προχωρήσεις σε αγωγή να πεις ότι πριν είχες στείλει εξώδικο (προειδοποίηση δηλαδή). Ποιο πολλά θα τους κοστίσει απ τα 45 ευρώ
vanni Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Πάμε λίγο μπας και βγάλουμε άκρη μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε από τα γραφόμενα. 1. Ο πατέρας σου πήρε αναδρομικά το 2015-2016 2. Ο πατέρας σου πήγε το 2020 σε μία δικηγορική εταιρεία για να τους ζητήσει να τον βοηθήσουν να πάρει κάποια άλλα αναδρομικά 3. Ενώ τους είδατε ύποπτους και καλά δεν υπογραψάτε τίποτα πληρώσατε τότε το 2020 120€ (γιατί αφού δεν υπογράψατε κάτι πληρώσατε;) 4. Εκείνοι λοιπόν ζήτησαν 5% από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει (αυτά του 2015-2016) 5 Μέχρι και το 2023 σας ενοχλούσαν για αυτό το 5% ( από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει το 2015-2016) όπου και σταμάτησαν 6. Το 2020 τα 120 ευρώ τα πλήρωσες εσύ με κάρτα που δεν ανήκει στον πατέρα σου όπου το 2025 ισχυρίζονται ότι αφού πληρώθηκε η υπηρεσία μας πρέπει να μας πληρώστε το 5% ( από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει το 2015-2016) 7. Το 2025 βρήκες μια όχληση στα spam σου από αυτούς πήρες τηλέφωνο και σε ενημέρωσαν ότι εμείς θέλουμε το 5% ( από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει το 2015-2016). 8. Για κάποιον λόγο που δεν μας είναι ξεκάθαρος πλήρωσες κάπου 45€ Ερωτήσεις: 1. Αναδρομικά από το 2020 μέχρι και σήμερα ο πατέρας σου έχει πάρει; Αν ναι τους πληρώσατε; 2. Γιατί πλήρωσες 45€ και τι αφορούν; 3. Από το 2020 μέχρι και το 2023 σας ενοχλούσαν για να πληρώσετε και το μόνο που κάνατε ήταν να τους λέτε όχι δεν πληρώνω; 4. Η απάτη που έπεσες θύμα ποια ακριβώς είναι;
GENERATOR Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, vanni είπε Πάμε λίγο μπας και βγάλουμε άκρη μέχρι στιγμής λοιπόν έχουμε από τα γραφόμενα. 1. Ο πατέρας σου πήρε αναδρομικά το 2015-2016 2. Ο πατέρας σου πήγε το 2020 σε μία δικηγορική εταιρεία για να τους ζητήσει να τον βοηθήσουν να πάρει κάποια άλλα αναδρομικά 3. Ενώ τους είδατε ύποπτους και καλά δεν υπογραψάτε τίποτα πληρώσατε τότε το 2020 120€ (γιατί αφού δεν υπογράψατε κάτι πληρώσατε;) 4. Εκείνοι λοιπόν ζήτησαν 5% από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει (αυτά του 2015-2016) 5 Μέχρι και το 2023 σας ενοχλούσαν για αυτό το 5% ( από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει το 2015-2016) όπου και σταμάτησαν 6. Το 2020 τα 120 ευρώ τα πλήρωσες εσύ με κάρτα που δεν ανήκει στον πατέρα σου όπου το 2025 ισχυρίζονται ότι αφού πληρώθηκε η υπηρεσία μας πρέπει να μας πληρώστε το 5% ( από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει το 2015-2016) 7. Το 2025 βρήκες μια όχληση στα spam σου από αυτούς πήρες τηλέφωνο και σε ενημέρωσαν ότι εμείς θέλουμε το 5% ( από αναδρομικά που ήδη είχατε πάρει το 2015-2016). 8. Για κάποιον λόγο που δεν μας είναι ξεκάθαρος πλήρωσες κάπου 45€ Ερωτήσεις: 1. Αναδρομικά από το 2020 μέχρι και σήμερα ο πατέρας σου έχει πάρει; Αν ναι τους πληρώσατε; 2. Γιατί πλήρωσες 45€ και τι αφορούν; 3. Από το 2020 μέχρι και το 2023 σας ενοχλούσαν για να πληρώσετε και το μόνο που κάνατε ήταν να τους λέτε όχι δεν πληρώνω; 4. Η απάτη που έπεσες θύμα ποια ακριβώς είναι; Από το 2020 μέχρι τώρα δεν πήρε τίποτα επειδή είδαν ότι πήρε αναδρομικά το 15-16 μου είπαν ότι μέσω αυτών τα πήρε ! Μα εμείς τις λέω σε εσάς ήρθαμε το 20 ! όλη η ζήση της η έγινε με υπάλληλο στο τηλεφωνικό τους κέντρο και όχι με δικηγόρο δεν εμφανίζονται πουθενά τα 45 είναι για αναδρομικά 15-16 τους είπα το 23 ότι θέλω να σταματήσει η υπόθεση και δεν θέλω να συνεχιστεί και μου είπαν εντάξει δεν σας ξανά ενοχλούμε πριν μέρες είδα μια εξώδικη όχληση ένα email και καλά χωρίς υπογραφές τίποτα παρά μόνο το σήμα τους , που έλεγε και καλά πρέπει να πληρώσουμε ! Δεν απευθυνόταν σε εμένα παρά γενικά εκεί την πάτησα και επίσης έδωσα 45 για αναδρομικά που είχε πάρει χωρίς αυτούς
vanni Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Δηλαδή θες να μας πεις ότι: Από το 2020 μέχρι το 2023 σε ενοχλούσαν για να πληρώσεις 5% από αναδρομικά που πήρε ο πατέρας σου 45€ ( πήρε δηλαδή αναδρομικά πε΄ριπου 1000€ ) και δεν τα πλήρωνες και πως με την απειλή του εξώδικου μέσω email τελικά τα πλήρωσες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις