Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! 

Θέλω να βρω ένα κινητό μιας φίλης, γίνεται να το βρω με το ονοματεπώνυμό της; Κοίταξα ήδη στην ιστοσελίδα 11888 αλλά φαίνεται πως εκεί είναι μόνο όσοι έχουν ΟΤΕ και δεν το βρήκα υπάρχει κάτι άλλο; Ευχαριστώ 

• Haha 2
Δημοσ.

Αν ήταν φίλη θα το είχες ήδη το κινητό της ή θα ήταν εύκολο να το βρεις. δε θα έγραφες εδώ. Τέσπα, το προσπερνάμε αυτό. Πάνε οι εποχές που έψαχνες στον ΧΟ να βρεις το τηλέφωνο κάποιου. Πλέον δε γίνεται. οι 9/10 δε θέλουν καν να βρίσκεται το κινητό τους σε κάποιον κατάλογο.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Παλιά φίλη, έχουμε να μιλήσουμε πολύ καιρό. Τέλος πάντων. Εδώ είναι τα τηλέφωνά μας στο ίντερνετ... Ποιος ΧΟ.. το ίντερνετ είναι πολύ χειρότερο. Ο δικός μου αριθμός βγαίνει κατευθείαν στο google με μια αναζήτηση και δεν μπορώ και να το σβήσω... 

Δημοσ.

ε δε μπορεί να βγαίνει έτσι. έβαλες το χεράκι σου. Εκτος αν κάποιος άλλος είχε τον αριθμό παλαιότερα. ο δικός μου αριθμός πως δεν εμφανίζεται πουθενά; Ούτε των φίλων μου και συγγενών. 

Εμφανίζονται κάποια επειδή βάλανε αγγελιες σε διάφορα sites ή είναι επαγγελματίες και θέλουν να εμφανίζεται

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να τη βρεις στο fb ή στο insta αλλά μετά θα πεις ότι

• δεν έχει τίποτα από τα 2
  • δε θυμάσαι πως τη λένε

ενώ στην πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει και στα 2

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2025 στις 10:24 ΜΜ, Athinaas είπε

Εδώ είναι τα τηλέφωνά μας στο ίντερνετ... Ποιος ΧΟ.. το ίντερνετ είναι πολύ χειρότερο. Ο δικός μου αριθμός βγαίνει κατευθείαν στο google με μια αναζήτηση και δεν μπορώ και να το σβήσω... 

Τα κινητα των ιδιωτων δεν υπαρχουν στο ιντερνετ. Μονο αν προκειται για εταιριες και επαγγελματιες, ή αν εχουν επισημανθει  ως ενοχλητικα νουμερα(πχ. εισπρακτικες)

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις. Ψαξε με διάφορους browsers στο google. Ότι βρεις από εκεί. Μου έχει τύχει να μην βρίσκω ένα νούμερο με τον έναν browser αλλά να το βρίσκω με άλλον. Δεν ξέρω γιατί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...