Super Moderators Snoob Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 πμ Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 πμ Προσπαθώ να φορτίσω το κινητό (χρησιμοποιώ το καλώδιο που ήρθε με τη συσκευασία) και έχω την αίσθηση ότι αργεί πάρα πολύ. Ήταν στο 35% βγαίνοντας από το κουτί και μισή ώρα μετά (μπορεί και παραπάνω) δείχνει 51%. Τι μπορεί να συμβαίνει;
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 πμ 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Προσπαθώ να φορτίσω το κινητό (χρησιμοποιώ το καλώδιο που ήρθε με τη συσκευασία) και έχω την αίσθηση ότι αργεί πάρα πολύ. Ήταν στο 35% βγαίνοντας από το κουτί και μισή ώρα μετά (μπορεί και παραπάνω) δείχνει 51%. Τι μπορεί να συμβαίνει; Με τι φορτιστή το έχεις βάλει να φορτίσει;
Super Moderators Snoob Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 πμ Μέλος Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 12:09 πμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Με τι φορτιστή το έχεις βάλει να φορτίσει; Με το ίδιο που φόρτιζα ένα 14Τ χωρίς κανένα θέμα, τώρα τι ακριβώς μάρκα είναι, δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Φαντάζομαι δεν είναι κατάλληλος; Τι πρέπει να αναζητήσω; Γιατί στα 10 λεπτά που μεσολάβησαν, έχει πάρει άλλο 2%, δεν είναι ιδέα μου ότι αργεί, δηλαδή.
micos000 Δημοσ. Κυριακή στις 12:38 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:38 πμ (επεξεργασμένο) Η εταιρία προτείνει αυτό. https://vi.aliexpress.com/item/1005007291490139.html?gatewayAdapt=glo2vnm Στο Amazon έχει αυτά για Original (67Watt και 120 Watt) https://www.amazon.de/s?k=Realme-GT-6T-Original+charger&crid=3LL7LLN88NW3M&sprefix=realme-gt-6t-original+charger%2Caps%2C150&ref=nb_sb_noss Για να φορτίσει πάντως σωστά και γρήγορα θέλει να είναι SuperVOOC ο φορτιστής. Επεξ/σία Κυριακή στις 12:38 πμ από micos000 2 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 πμ Μέλος Super Moderators Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 πμ Επομένως ψάχνω 120W USB-C ή καλύπτομαι και με μικρότερο USB-A;
Chloe2 Δημοσ. Κυριακή στις 08:03 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:03 πμ Καλημέρα, Έχετε δοκιμάσει να φορτίσετε το κινητό μόνο με το δικό του καλώδιο φόρτισης π.χ με λάπτοπ; Μήπως το καινούργιο κινητό σου κατεβάζει αυτόματα ενημερώσεις ή έχει κάποιες εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο καταναλώνοντας έτσι ενέργεια; https://www.bestprice.gr/faq/84/pws-tha-fortiso-grhgora-to-kinhto-moy-me-to-power-bank.html
osfp1978 Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:52 μμ 6 ώρες πριν, Snoob είπε Επομένως ψάχνω 120W USB-C ή καλύπτομαι και με μικρότερο USB-A; Τα κινητά της realme/oneplus/oppo μπορούν να φορτισουν γρηγορα ΜΟΝΟ με τους φορτιστες supervooc. Με τους υπολοιπους power delivery και αλλους, η ταχύτητα φορτισης περιορίζεται. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Κυριακή στις 02:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:57 μμ 6 ώρες πριν, Chloe2 είπε Καλημέρα, Έχετε δοκιμάσει να φορτίσετε το κινητό μόνο με το δικό του καλώδιο φόρτισης π.χ με λάπτοπ; Να φορτίσει απο λάπτοπ;Είναι απο τους πιο αργούς τρόπους.
tsimisdel Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ 18 ώρες πριν, Snoob είπε Με το ίδιο που φόρτιζα ένα 14Τ χωρίς κανένα θέμα, τώρα τι ακριβώς μάρκα είναι, δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Φαντάζομαι δεν είναι κατάλληλος; Τι πρέπει να αναζητήσω; Γιατί στα 10 λεπτά που μεσολάβησαν, έχει πάρει άλλο 2%, δεν είναι ιδέα μου ότι αργεί, δηλαδή. Θα σου εξηγήσω. Έχω κι εγώ OnePlus. Έχω έναν Xiaomi ταχυφορτιστή 65W από προηγούμενο τηλέφωνο μου και στο OnePlus, δεν τελικιάζει ποτέ την ταχύτητα του καθώς, φορτίζει με κάτι λιγότερο από 30W. Επειδή λοιπόν το καλώδιο που χρησιμοποιούν OnePlus/Realme/Oppo/Vivo είναι USB type c to type a (το κλασικό USB βύσμα), αν το έβαλες σε φορτιστή αντίστοιχης υποδοχής, φορτίζει πιθανόν με ακόμα λιγότερα Watt, εξού και η καθυστέρηση. Με τον ταχυφορτιστη Xiaomi που έχω, η συσκευή φαίνεται να τον αναγνωρίζει ως supervooc, δε φορτίζει όμως όσο γρήγορα θα έπρεπε. Για να μην μακρυγορησω περαιτέρω, αγόρασε έναν ανταπτορα Realme/Oppo/Vivo/OnePlus που έχει το πρωτόκολλο SuperVOOC. Έχω αγοράσει τον 80αρη ανταπτορα της Oppo και λειτουργεί άψογα, παρόλο που η συσκευή μου είναι OnePlus, είναι επειδή έχει το πρωτόκολλο αυτό.... 1
osfp1978 Δημοσ. Κυριακή στις 07:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:50 μμ 1 ώρα πριν, tsimisdel είπε Θα σου εξηγήσω. Έχω κι εγώ OnePlus. Έχω έναν Xiaomi ταχυφορτιστή 65W από προηγούμενο τηλέφωνο μου και στο OnePlus, δεν τελικιάζει ποτέ την ταχύτητα του καθώς, φορτίζει με κάτι λιγότερο από 30W. Επειδή λοιπόν το καλώδιο που χρησιμοποιούν OnePlus/Realme/Oppo/Vivo είναι USB type c to type a (το κλασικό USB βύσμα), αν το έβαλες σε φορτιστή αντίστοιχης υποδοχής, φορτίζει πιθανόν με ακόμα λιγότερα Watt, εξού και η καθυστέρηση. Με τον ταχυφορτιστη Xiaomi που έχω, η συσκευή φαίνεται να τον αναγνωρίζει ως supervooc, δε φορτίζει όμως όσο γρήγορα θα έπρεπε. Για να μην μακρυγορησω περαιτέρω, αγόρασε έναν ανταπτορα Realme/Oppo/Vivo/OnePlus που έχει το πρωτόκολλο SuperVOOC. Έχω αγοράσει τον 80αρη ανταπτορα της Oppo και λειτουργεί άψογα, παρόλο που η συσκευή μου είναι OnePlus, είναι επειδή έχει το πρωτόκολλο αυτό.... Οι εταιρείες αυτές δίνουν μέχρι 55 watt φόρτιση εαν δεν ειναι συμβατός ο φορτιστης 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Super Moderators Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δεν γράφω κάτι που δεν ήξεραν όσοι μου απάντησαν -και τους ευχαριστώ ξανά- αλλά αν τυχόν έχει κάποιος άλλος την ίδια απορία με μένα, προφανώς ήταν θέμα φορτιστή, με το Realme SuperVOOC που πήρα όχι απλά λύθηκε το θέμα, έχει εκπληκτικά γρήγορη φόρτιση. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα