kinhthra Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:21 μμ 2 ώρες πριν, great είπε δεν εχει σημασια, ο τιτλος λεει "Σοβαρό bug στην ενημέρωση Μαΐου των Windows 11 μπορεί να εμποδίσει την εκκίνηση του PC" , PC Personal Computer, αυτο δεν ειναι σιγουρα ενα VM, αρα click-bait. Παμε παρακάτω insomnia. Καλά κάνω εγώ που διαβάζω πρώτα τα σχόλια και μετά το άρθρο 😂🤣😂🤣 1 2
evkar Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:17 μμ Το έπαθα σε ένα από τα μηχανάκια μου , καθώς και δυο γνωστοί μου .Δυστυχώς δεν είναι και τόσο σπάνιο όσο λένε. 1
Cre3p Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 μμ (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Σημαντικό είναι επίσης ότι η νεότερη έκδοση 24H2 παραμένει ανεπηρέαστη από αυτή τη δυσλειτουργία έτυχε! 😉 Spoiler (γιατί σταματήσατε να αναβαθμίζετε στην τελευταία μας έκδοση;;) Τώρα θα δείτε... Επεξ/σία Κυριακή στις 11:28 μμ από Cre3p 2
freegr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 πμ Ήδη στα 11 εμφανίζει μια ενημέρωση αλλά δεν προχωρά στην λήψη της παρότι έχουμε την 24Η2 γεγονός που σημαίνει ότι την διέκοψαν μάλλον από το windows update 1
Jmanol000 Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:23 πμ Κάτι τέτοια μου θυμίζουν γιατί δεν χρησιμοποιώ windows
nickk0kkav Δημοσ. Δευτέρα στις 07:33 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:33 πμ Ενας ακόμα clickbate τίτλος. Αν και τεχνικά ο τίτλος ειναι σωστός, το περιεχόμενο του άρθρου δεν ταιριάζει με το αγχος που βγαζει ο τίτλος. Αν και νομίζω σε εμένα έγινε η ενημέρωση κανονικά την προηγούμενη βδομάδα
Chloe2 Δημοσ. Δευτέρα στις 07:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:38 πμ Στις 30/5/2025 στις 4:28 ΜΜ, Crash24 είπε Θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο αριθμός των επηρεαζόμενων συσκευών με Windows 11 22H2 και 23H2 είναι περιορισμένος. Σημαντικό είναι επίσης ότι η νεότερη έκδοση 24H2 παραμένει ανεπηρέαστη από αυτή τη δυσλειτουργία. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε εικονικές μηχανές και όχι σε φυσικούς υπολογιστές που τρέχουν Windows 11. Πάλι καλά
boobies2004 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:59 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:59 μμ Μετά από ενημέρωση έμεινε "κόκαλο" λάπτοπ φίλου μου. Δεν επανέρχονταν με τίποτα!!! Δυστυχώς format... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα