Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, great είπε

δεν εχει σημασια, ο τιτλος λεει "Σοβαρό bug στην ενημέρωση Μαΐου των Windows 11 μπορεί να εμποδίσει την εκκίνηση του PC" , PC Personal Computer, αυτο δεν ειναι σιγουρα ενα VM, αρα click-bait.

Παμε παρακάτω insomnia.

Καλά κάνω εγώ που διαβάζω πρώτα τα σχόλια και μετά το άρθρο 😂🤣😂🤣 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Το έπαθα σε ένα από τα μηχανάκια μου , καθώς και δυο γνωστοί μου .Δυστυχώς δεν είναι και τόσο σπάνιο όσο λένε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Σημαντικό είναι επίσης ότι η νεότερη έκδοση 24H2 παραμένει ανεπηρέαστη από αυτή τη δυσλειτουργία

έτυχε! 😉

Spoiler

(γιατί σταματήσατε να αναβαθμίζετε στην τελευταία μας έκδοση;;) Τώρα θα δείτε...

Επεξ/σία από Cre3p
  • Like 2
Δημοσ.

Ήδη στα 11 εμφανίζει μια ενημέρωση αλλά δεν προχωρά στην λήψη της παρότι έχουμε την 24Η2 γεγονός που σημαίνει ότι την διέκοψαν μάλλον από το windows update 

• Like 1
Δημοσ.

Ενας ακόμα clickbate τίτλος. Αν και τεχνικά ο τίτλος ειναι σωστός, το περιεχόμενο του άρθρου δεν ταιριάζει με το αγχος που βγαζει ο τίτλος. Αν και νομίζω σε εμένα έγινε η ενημέρωση κανονικά την προηγούμενη βδομάδα 

Δημοσ.
Στις 30/5/2025 στις 4:28 ΜΜ, Crash24 είπε

Θετικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο αριθμός των επηρεαζόμενων συσκευών με Windows 11 22H2 και 23H2 είναι περιορισμένος. Σημαντικό είναι επίσης ότι η νεότερη έκδοση 24H2 παραμένει ανεπηρέαστη από αυτή τη δυσλειτουργία. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε εικονικές μηχανές και όχι σε φυσικούς υπολογιστές που τρέχουν Windows 11.

Πάλι καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...