Giorgossath Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπέρα. Δυστυχώς στο σπίτι που είμαι τώρα προσωρινά λόγω δουλειάς και θα φύγω το Σεπτέμβριο ο ιδιοκτήτης δεν αφήνει να μπει a.c στο δωμάτιο. Οπότε θέλω να μου πείτε τι προτείνετε αμέσως μετά για δωμάτιο 20 τμ... Air cooler διάβασα μέτριες κριτικές και αρνητικό κυρίως ότι πρέπει να τα γεμίζεις παγωμένο νερά/πάγο και διάβασα επίσης ότι είναι και θορυβώδη για λειτουργία τη νύχτα. Από την άλλη για ανεμιστήρα (πύργο) διάβασα καλά λόγια αλλά θα έχουν καλή απόδοση σε ζεστές ημέρες;;; Έχετε κάτι να προτείνετε; Μπάτζετ 100 ευρώ μαξ.
mariosnik_ Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τα air cooler ξέχνα τα, απατη είναι. Η μόνη σου λύση είναι φορητό κλιματιστικο. Σε απόδοση είναι όπως τα παλιά συμβατικά και ακόμα χειρότερο. Μέγεθος μέχρι 12000 BTU στην καλύτερη. Αρκετός θόρυβος. Θα αφήνεις μια χαραμαδα για να βγάζεις έξω την φυσούνα. Στην χαραμαδα υπαρχουν διαφορα kit και πατέντες που δίνουν οι εταιρείες για να μπορέσεις να την κλεισεις και να περιοριστουν οι απώλειες. Το κόστος δεν είναι και φθηνό. Καλύτερη μάρκα κατ εμέ σε αυτή την κατηγορία η carrier. Υπάρχουν βέβαια παρα πολλές, inventor, whirlpool, trotec. Αν θελήσεις να αγοράσεις. Πρόσεξε καλά τις κριτικές που θα βρεις για την κάθε μάρκα, μην πάρεις έτσι μηχάνημα αέρα πατέρα. Επεξ/σία 2 Ιουνίου από mariosnik_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα