punnos1989 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:46 πμ Εχει καταντησει αδεια τωρα τελευταια να θες να πουλησεις μια κονσολα asus και να καθεται ο καθενας να παζαρευει το κοστος σε ξεφτιλα τιμη ...ρε πανε καλα ; κονσολα Asus με αποδειξη και εντος εγγυησης μεταχειρισμενη σε τιμια τιμη....αν θελετε τζαμπα κονσολα παρτε nintendo switch lite καινουργιο του κουτιου !!! Τζαμπατζιδες...εγω που αγορασα καινουργια την κονσολα σε φουλ price ..τι ειμαι..μλκας ; 5
MSSB Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 2/6/2025 στις 10:46 ΠΜ, punnos1989 είπε Εχει καταντησει αδεια τωρα τελευταια να θες να πουλησεις μια κονσολα asus και να καθεται ο καθενας να παζαρευει το κοστος σε ξεφτιλα τιμη ...ρε πανε καλα ; κονσολα Asus με αποδειξη και εντος εγγυησης μεταχειρισμενη σε τιμια τιμη....αν θελετε τζαμπα κονσολα παρτε nintendo switch lite καινουργιο του κουτιου !!! Τζαμπατζιδες...εγω που αγορασα καινουργια την κονσολα σε φουλ price ..τι ειμαι..μλκας ; Καλησπέρα! Την αγοράζω 100€ 😂 Στο δια ταύτα. Το point του θέματος ποιο είναι ακριβώς; Τι συγχίζεσαι και εσύ; Ο καθένας σου λέει ότι τιμή θέλει όπως και εσύ πουλάς σε ότι τιμή θες. Ελεύθερη αγορά έχει. Chill bro!
benign Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες On 02/06/2025 at 10:46, punnos1989 said: Εχει καταντησει αδεια τωρα τελευταια να θες να πουλησεις μια κονσολα asus και να καθεται ο καθενας να παζαρευει το κοστος σε ξεφτιλα τιμη ...ρε πανε καλα ; κονσολα Asus με αποδειξη και εντος εγγυησης μεταχειρισμενη σε τιμια τιμη....αν θελετε τζαμπα κονσολα παρτε nintendo switch lite καινουργιο του κουτιου !!! Τζαμπατζιδες...εγω που αγορασα καινουργια την κονσολα σε φουλ price ..τι ειμαι..μλκας ; Ετσι ειναι , ο κοσμος δεν εχει λεφτα λογω κρισης και ερχονται αρπαχτικα,πολυ απο αυτους με μικρομαγαζα pc και θελουν να παρουν υλικο τζαμπα για να μεταπωλησουν. Μην απαντας και βαζε τους σε λιστα αγνοησης.Ετσι δεν θα μπορεσουν να σε ξαναενοχλησουν. Και γενικα οσοι σου κανουν ξεφτιλα προσφορες,θα τους βαζεις σε αγνοηση χωρις να χανεις χρονο και να ασχολεισαι. 2
KyrGR Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Η αλήθεια είναι επειδή τελευταία πουλάω- αγοράζω στη vendora η κατάσταση έχει γίνει λίγο αγχωτική. Συχνά μου κάνουν ξεφτίλα προσφορά ,απαντάω "μόνο αν έχετε ανάγκη ευχαρίστως να βοηθήσω" και δεν απαντάνε ποτέ, είναι μουγγοί. Γενικά ο κόσμος ή είναι μουγγός ή όταν μιλάει ιδιόρρυθμος, κομπλεξικός και επιθετικός.
benign Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) 1 hour ago, KyrGR said: Η αλήθεια είναι επειδή τελευταία πουλάω- αγοράζω στη vendora η κατάσταση έχει γίνει λίγο αγχωτική. Συχνά μου κάνουν ξεφτίλα προσφορά ,απαντάω "μόνο αν έχετε ανάγκη ευχαρίστως να βοηθήσω" και δεν απαντάνε ποτέ, είναι μουγγοί. Γενικά ο κόσμος ή είναι μουγγός ή όταν μιλάει ιδιόρρυθμος, κομπλεξικός και επιθετικός. Ακριβως ετσι ειναι οι περισσοτεροι πλεον στο ινσομνια.Γι αυτο καλα κανετε και πουλατε και αλλου,αν εχετε κατι να δωσετε.Αν ειναι μικρο ακομη και ebay. Ενα αλλο που συμβαινει εδω,ειναι οτι ξεκινανε ερωτησεις ταχα οτι ενδιαφερονται και μετα εξαφανιζονται χωρις λογο.Δεν εχουν την στοιχειωδη ευγενεια να σου πουνε,οτι ''κατι μου συνεβει'' η ''βρηκα και φτηνοτερο''. Και αυτοι στην λιστα αγνοησης απο μενα,γιατι σου χαλανε τον χρονο χωρις αντικρυσμα. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από benign
filip123go Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) On 02/06/2025 at 10:46, punnos1989 said: Εχει καταντησει αδεια τωρα τελευταια να θες να πουλησεις μια κονσολα asus και να καθεται ο καθενας να παζαρευει το κοστος σε ξεφτιλα τιμη ...ρε πανε καλα ; κονσολα Asus με αποδειξη και εντος εγγυησης μεταχειρισμενη σε τιμια τιμη....αν θελετε τζαμπα κονσολα παρτε nintendo switch lite καινουργιο του κουτιου !!! Τζαμπατζιδες...εγω που αγορασα καινουργια την κονσολα σε φουλ price ..τι ειμαι..μλκας ; Ανταλλάζω με original game boy, ελαφρώς μεταχειρισμένο. Spoiler Βάζεις ένα "σε παζάρια δεν απαντάω" και τελείωσε η υπόθεση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε... Εάν κάποιος όντως τη θέλει, θα την αγοράσει χωρίς πολλά-πολλα. Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από filip123go
punnos1989 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 4 ώρες Κονσολα αξιας 800€ χωρις παρελκομενα της Asus (μεταχειρισμενη 1,5 χρονο εντος εγγυησης) και ερχετε ο τζαμπαριας τη θελω στα 250€ ... πηγαινε παρε nintendo switch lite καινουργιοοοο του κουτιου... Και δεν ειναι μονο αυτο ...παω να πουλησω στο Σκρουτζ και ξαφνικα βλεπω με μικρα γραμματα '' πρεπει να κανετε ταυτοποιηση μεσω payday για να πληρωθειτε τα λεφτα στο λογαριασμο σας''...ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ...
zacharias99 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 10 minutes ago, punnos1989 said: Κονσολα αξιας 800€ χωρις παρελκομενα της Asus (μεταχειρισμενη 1,5 χρονο εντος εγγυησης) και ερχετε ο τζαμπαριας τη θελω στα 250€ ... πηγαινε παρε nintendo switch lite καινουργιοοοο του κουτιου... Και δεν ειναι μονο αυτο ...παω να πουλησω στο Σκρουτζ και ξαφνικα βλεπω με μικρα γραμματα '' πρεπει να κανετε ταυτοποιηση μεσω payday για να πληρωθειτε τα λεφτα στο λογαριασμο σας''...ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ... Φίλε μου δυστυχώς τα πράγματα τεχνολογίας χάνουν πολύ γρήγορα την αξία τους. Το ότι την πήρες 800 ευρώ δε λέει απολύτως τπτ. Ήδη πωλούνται αρκετά z1 extreme στα μεταχειρισμένα με 350 ευρώ και με λίγη τύχη βρίσκεις και με 300. Τώρα τα 250 ευρώ σαφώς και είναι λίγα την παρούσα στιγμή, αλλά δεν δικαιολογούν την αγανάκτηση και υπερβολή σου. Έτσι είναι τα μεταχειρισμένα. Εσύ θες να πουλήσεις ψηλά και ο άλλος να αγοράσει χαμηλά. Αποδέξου το, κάνε υπομονή και ίσως βρεις να το δώσεις στα χρήματα που ζητάς. Αν όχι, μην το σκοτώσεις και κράτησέ το να το βλέπεις. Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Έτσι είναι η αγορά μεταχειρισμένων. 1
benign Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, zacharias99 said: Φίλε μου δυστυχώς τα πράγματα τεχνολογίας χάνουν πολύ γρήγορα την αξία τους. Το ότι την πήρες 800 ευρώ δε λέει απολύτως τπτ. Ήδη πωλούνται αρκετά z1 extreme στα μεταχειρισμένα με 350 ευρώ και με λίγη τύχη βρίσκεις και με 300. Τώρα τα 250 ευρώ σαφώς και είναι λίγα την παρούσα στιγμή, αλλά δεν δικαιολογούν την αγανάκτηση και υπερβολή σου. Έτσι είναι τα μεταχειρισμένα. Εσύ θες να πουλήσεις ψηλά και ο άλλος να αγοράσει χαμηλά. Αποδέξου το, κάνε υπομονή και ίσως βρεις να το δώσεις στα χρήματα που ζητάς. Αν όχι, μην το σκοτώσεις και κράτησέ το να το βλέπεις. Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά. Έτσι είναι η αγορά μεταχειρισμένων. Δεν ειναι ακριβως ετσι. Η τεχνολογικη εξελιξη δεν ισχυει μονο για την Ελλαδα,αλλα για ολο τον κοσμο. Αλλα στην Ελλαδα υπαρχουν παζαρητζηδες-κορακια που θελουν να αγορασουν σε εξευτελιστικες τιμες.Ας ριξουν μια ματια στο ebay και σε αλλα sites μεταχειρισμενων να δουνε τι ισχυει. Και το 99% απο αυτους θελουν να κανουν μεταπωληση για να βγαλουν κερδος. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από benign
zacharias99 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 minute ago, benign said: Δεν ειναι ακριβως ετσι. Η τεχνολογικη εξελιξη δεν ισχυει μονο για την Ελλαδα,αλλα για ολο τον κοσμο. Αλλα στην Ελλαδα υπαρχουν παζαρητζηδες-κορακια που θελουν να αγορασουν σε εξευτελιστικες τιμες.Ας ριξουν μια ματια στο ebay και σε αλλα sites μεταχειρισμενων να δουνε τι ισχυει. Και το 99% απο αυτους θελουν να κανουν μεταπωληση για να βγαλουν κερδος. Μα δεν αντιλέγω σε αυτά που λες. Όταν όμως ήδη η τιμή του z1 extreme κυμαινεται στα 350 ευρώ στα μεταχειρισμένα. Τότε λογικό είναι να έρθουν κάποιοι με προσφορά των 300 ευρώ. Το τι γίνεται στο ebay και στο εξωτερικό προσωπικά δε μου λεει τπτ. Το ebay έχει τρομερές προμήθειες και επίσης απευθύνεται σε τεράστιο κοινό, πολλές φορές και ανίδεους που πληρώνουν χωρίς να ψαχτουν. Θεωρώ ότι εδώ μέσα με κόσμο σχετικό με τεχνολογία τα μεταχειρισμένα φεύγουν πιο δύσκολα αν η τιμή δεν είναι σωστή. Και δε μιλάω για παζάρι τύπου 30% κάτω από αυτό που ζητάει ο πωλητής όταν η τιμή του είναι ήδη λογική. Εκεί προφανώς και δεν ασχολησε. Αλλά το θεωρώ απολύτως λογικό ένας εν δυνάμει αγοραστης να προσπαθήσει να κόψει ένα μικρό ποσό, γιατί πολύ απλά η πώληση μεταχειρισμένων εμπεριέχει το παζάρι. Από εκεί και πέρα ο πωλητής έχει την πίτα, έχει και το μαχαίρι.
benign Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, zacharias99 said: Μα δεν αντιλέγω σε αυτά που λες. Όταν όμως ήδη η τιμή του z1 extreme κυμαινεται στα 350 ευρώ στα μεταχειρισμένα. Τότε λογικό είναι να έρθουν κάποιοι με προσφορά των 300 ευρώ. Το τι γίνεται στο ebay και στο εξωτερικό προσωπικά δε μου λεει τπτ. Το ebay έχει τρομερές προμήθειες και επίσης απευθύνεται σε τεράστιο κοινό, πολλές φορές και ανίδεους που πληρώνουν χωρίς να ψαχτουν. Θεωρώ ότι εδώ μέσα με κόσμο σχετικό με τεχνολογία τα μεταχειρισμένα φεύγουν πιο δύσκολα αν η τιμή δεν είναι σωστή. Και δε μιλάω για παζάρι τύπου 30% κάτω από αυτό που ζητάει ο πωλητής όταν η τιμή του είναι ήδη λογική. Εκεί προφανώς και δεν ασχολησε. Αλλά το θεωρώ απολύτως λογικό ένας εν δυνάμει αγοραστης να προσπαθήσει να κόψει ένα μικρό ποσό, γιατί πολύ απλά η πώληση μεταχειρισμένων εμπεριέχει το παζάρι. Από εκεί και πέρα ο πωλητής έχει την πίτα, έχει και το μαχαίρι. Καταρχην δεν ασχολουμαι με κονσολες,δεν με ενδιαφερει το θεμα.Αναφερομαι γενικα στις αγγελιες και στην νοοτροπια του Ελληνα. Δεν αντιλεγω οτι το μεταχειρισμενο πρεπει να φυγει φτηνοτερα και ειμαι κατα σε αγγελιες που πουλανε μεταχειρισμενο σε τιμη καινουργιου. Στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια εχει αυξηθει ο κοσμος με γυφτικη νοοτροπια. Κανουν πολυ χαμηλες προσφορες,ειναι προκλητικοι και θελουν να πεισουν κιολας οτι εχουν δικιο. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από benign
zacharias99 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 minutes ago, benign said: Καταρχην δεν ασχολουμαι με κονσολες,δεν με ενδιαφερει το θεμα.Αναφερομαι γενικα στις αγγελιες και στην νοοτροπια του Ελληνα. Δεν αντιλεγω οτι το μεταχειρισμενο πρεπει να φυγει φτηνοτερα και ειμαι κατα σε αγγελιες που πουλανε μεταχειρισμενο σε τιμη καινουργιου. Στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια εχει αυξηθει ο κοσμος με γυφτικη νοοτροπια. Κανουν πολυ χαμηλες προσφορες,ειναι προκλητικοι και θελουν να πεισουν κιολας οτι εχουν δικιο. Καλά ναι, αυτους, όπως γράφει και παραπάνω κάποιο μέλος, τους γράφεις και τους μπλοκάρεις. Δεν αξίζει να χαλιεσαι. Καποια στιγμή θα βρεθεί και ο αγοραστής που θα σου ταιριάζει. Απλώς θέλει υπομονή. (Που επίσης πολλοί πωλητές δεν έχουν) Τεσπα Καλή πώληση εύχομαι σε κάθε περίπτωση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα