villasg Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπέρα, έχω ένα ,zte mc801 5g για ίντερνετ και θα μου δώσουν μια τριάδα Cudy M3000 WiFi Mesh Networ Αυτό μπορεί το 1ο να συνδεθεί σε wifi και τα άλλα 2 να γίνουν pair ή πρέπει υποχρεωτικά να μπει το 1ο με αλωδιο στο ρούτερ ? Δεν έχω πολύ καταλάβει πως ακριβώς γίνεται το mesh . Κάθε βοήθεια δεκτή
jkoukos Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Το 1ο με καλώδιο στο router και όλα τα άλλα ασύρματα ή ενσύρματα με αυτό.
villasg Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου Thanks , άρα κλείνω το wifi του ρούτερ και παίζω με του mesh . Δεν μπορεί να συνδεθεί το 1ο ασύρματα με το ρούτερ ? Πχ με επιλογή σαν repeater ?
Λύση jkoukos Δημοσ. 2 Ιουνίου Λύση Δημοσ. 2 Ιουνίου Δεν θα έχεις την λειτουργία mesh και θα δουλεύει ως απλός αναμεταδότης. Το mesh προϋποθέτει η πρώτη συσκευή να είναι συνδεδεμένη ενσύρματα και να δημιουργεί ασύρματο δίκτυο με τις επόμενες.
villasg Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου Ευχαριστω απο οτι καταλαβες σκραπας με το συστημα αυτο
villasg Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μου απάντησαν από την cudy , μπαίνει κανονικά σαν 1ο το wr3000 και τα 3 mesh κουμπωνουν πάνω του ασύρματα Άρα mc801a bridge mode --- καλωδιο wr3000 -- air --- m3000 set of 3 Αναφορά σε κείμενο Dear Customer, Thanks for contacting the Cudy support team. Depending on the connection you described, the WR3000 works as a mesh master. Then the WR3000 can work in wireless routing mode. The remaining three M3000s need to be kept in factory condition. Then, on the management page of the WR3000 main router, add M3000 as mesh node devices one by one. Links to the documentation for building a mesh for your reference: https://www.cudy.com/blogs/faq/how-to-build-a-whole-home-mesh-network-with-cudy-product?_pos=1&_sid=6583b8e85&_ss=r Επεξ/σία 13 Ιουνίου από villasg
villasg Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου Το εκανα λοιπον και δουλευει ρολοι , εβαλα bridge το MC801A συνδεσα πανω στο WAN του WR3000 την θυρα 1 του MC801A Και μετα απο το μενου Mesh προσθεσα ενα ενα τα 3 Μ3000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα