Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

Αν δεν υπήρχε το motion δεν θα το συζητούσα καν θα σου έλεγα emulator και τα λέγαμε

Το motion controls δουλευουν και σε emulators αρκει να εχεις Input με gyroscope αν δεν κανω λαθος.

Επεξ/σία από dumbfoundead
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Το μεγαλύτερο μειον του switch είναι το γελοίο pricing του ακόμα και στα deals υπάρχουν παιχνίδια που το ιστορικό χαμηλό της nintendo είναι 15 usd και το αντίστοιχο σε windows ήταν 3,99 και τέτοιες διαφορές είναι πολύ συνηθισμένες.Αν δεν υπήρχε το motion δεν θα το συζητούσα καν θα σου έλεγα emulator και τα λέγαμε

Έχω αγοράσει παιχνίδια με κάτω από 1€ από το nintendo store. Δεν ξέρω πως προκύπτουν τα 15 ως χαμηλότερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, ikaruga24 said:

Έχω αγοράσει παιχνίδια με κάτω από 1€ από το nintendo store. Δεν ξέρω πως προκύπτουν τα 15 ως χαμηλότερο. 

Skyrim ιστορικό χαμηλό switch 19,79 euro ιστορικό χαμηλό σε pc 1,58

ghostrunner ιστορικό χαμηλό switch 8,99 ιστορικό χαμηλό σε pc 0,00

εννοώ για τα ίδια παιχνίδια

....

northgard 9,79 ------ pc 2,79

wolfenstein new colossus 5,99 ----- pc 2,79 ατοφιο λιγότερο σε πακέτο (0,33 σε grey market)

dark pictures games 9,99 little hope 19,99 man of medan  δεν υπαρχει το τρίτο ----- pc 14,77 η τριλογία (little hope ,man of medan, house of ashes)

cyberpunk 69,99 ultimate edition switch 2 ----35 pc

Δεν το συγκρίνω με ps,xbox γιατι ο ανταγωνισμός του είναι τα mobile consoles

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, chrisxkar said:

Skyrim ιστορικό χαμηλό switch 19,79 euro ιστορικό χαμηλό σε pc 1,58

ghostrunner ιστορικό χαμηλό switch 8,99 ιστορικό χαμηλό σε pc 0,00

εννοώ για τα ίδια παιχνίδια

....

northgard 9,79 ------ pc 2,79

wolfenstein new colossus 5,99 ----- pc 2,79 ατοφιο λιγότερο σε πακέτο (0,33 σε grey market)

dark pictures games 9,99 little hope 19,99 man of medan  δεν υπαρχει το τρίτο ----- pc 14,77 η τριλογία (little hope ,man of medan, house of ashes)

cyberpunk 69,99 ultimate edition switch 2 ----35 pc

Δεν το συγκρίνω με ps,xbox γιατι ο ανταγωνισμός του είναι τα mobile consoles

Η απάντησή μου δεν έχει να κάνει με τις τιμές, απλά διαβάζοντας σκέφτηκα ότι δεν θα αγόραζα ποτέ Nintendo μηχάνημα για παίξω Elder Scrolls και Wolfenstein σε αυτό. Δεν μου κάθεται καλά. Εγώ αγοράζω Nintendo για τα exclusives της ζωής μου και τα Ιαπωνικά και δεχομαι να τα χρυσοπληρώσω.

Επεξ/σία από zazoum
Δημοσ.
7 minutes ago, zazoum said:

Η απάντησή μου δεν έχει να κάνει με τις τιμές, απλά διαβάζοντας σκέφτηκα ότι δεν θα αγόραζα ποτέ Nintendo μηχάνημα για παίξω Elder Scrolls και Wolfenstein σε αυτό. Εγώ αγοράζω για τα exclusives της ζωής μου και τα Ιαπωνικά και δεχομαι να τα χρυσοπληρώσω.

ναι αλλά το αντιμετοπίζουμε σαν κονσόλα δεν είναι ορθολογική αγορά να πεις οτι θα πάρω κάτι μονο για παίξω τα 4 exclusives που μου αρέσουν

Δημοσ.
Στις 3/6/2025 στις 1:21 ΜΜ, Nos20VT είπε

Ρε μαγκες εχει βγει καποια φορητη συσκευη handheld που να εχει δυναμη ισαξια ας πουμε με μια 3060? Δεν θα πω τις νεες...

Οχι πως ειμαι με την Nintendo και τις μλκιες της, αλλα τι περιμενετε απο τα φορητα, να εχουν ιδιες επιδοσεις με τα σταθερα?

Επισης σε ολες τις κονσολες δεν ισχυει η αναλογια που εχουν τα PC, δηλαδη με AMD Jaguar επαιζες σοβρα cyberpunk?? Γελαει ο κοσμος...με PS4 επαιξες ομως.

Αν λοιπον ειναι καλυτερο απο αυτο το switch...για φορητο ειναι μια αναβαθμιση...γενικα προφανως και μασαει λεφτα η Nintendo...τι περιμενατε??

Αλλα να πω κατι?? Εδω βγαινουν οι αλλες και λενε βγαζω 15κ-20κ απο το onlyfans...ποιος τους τα δινει ηθελα να ξερα...γιατι κραζουμε για μια κονσολα οταν κανει 500 ευρω?? 

φορητό  και επιδόσεις .. ? μαζι με την  ψήκτρα και την  μπαταριά  ? ( τουλάχιστον με  5 με 6 ωρες  διάρκεια ) δεν θα ειναι φορητό λόγο όγκου. Καλα , καλα ,  θα το πω στα εγγλέζικα μην βαράτε ... " χαντχελντ" 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

ναι αλλά το αντιμετοπίζουμε σαν κονσόλα δεν είναι ορθολογική αγορά να πεις οτι θα πάρω κάτι μονο για παίξω τα 4 exclusives που μου αρέσουν

Δεν υπάρχει ορθολογική επιλογή για κάτι που σου αρέσει…

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, AtiX said:

Δεν υπάρχει ορθολογική επιλογή για κάτι που σου αρέσει…

Σαφώς και μπορείς να πληρώσεις ότι θέλεις για κάτι που σου αρέσει ,οταν συγκρίνουμε κάτι που δεν απευθύνεται μόνο στο fanbase όμως πάντα υπάρχουν κάποια σταθερά και αντικειμενικά κριτήρια(εκτος και αν θεωρήσουμε πως η nintendo πλεον δεν θέλει το ευρύ κοινό αλλά τους νοσταλγούς φανς)

Δημοσ.
35 minutes ago, chrisxkar said:

Εγώ πάντως αυτό κάνω πάντα. Παλιοτερα που δουλευα hentai artist και δεν είχα φράγκα απο AI, καθόμουν και μάζευα τσουκου τσουκου χρήματα για να αγορασω πλατφόρμα για 4 exclusives. Που δεν ήταν βέβαια ποτέ 4 ή 10  ούτε Nintendo, ούτε PC, ούτε Sony. 
Αμα κάτσουμε να το προσεγγίσουμε αντικειμενικά και ορθολογικά, σε flame war θα καταλήξει. Αφού το ξέρουμε. 
Μικρός είχε παιχτεί ξύλο με συμμαθητη, SEGA vs Nintendo. Αξέχαστες εποχές...

Δημοσ.

Εδω μια συγκριση απο το πρωτο wii U οπως βλεπουμε το switch 2 ειναι αρκετα πιο καθαρο ειδικα συγκριτικα με το wiiU. 

Screenshot-1.png

Και ετσι μια συγκριση πως ηταν το BOTW στον yuzu πριν 8 χρονια περιπου. Οποτε ναι σαν handheld ειναι μια χαρα η nindy αλλα για μεγαλη οθονη δεν ξερω ποσο ευχαριστο ειναι το gameplay εν ετη 2025. 

2020-09-27-23-18.png

2019-12-24-13-34.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Σαφώς και μπορείς να πληρώσεις ότι θέλεις για κάτι που σου αρέσει ,οταν συγκρίνουμε κάτι που δεν απευθύνεται μόνο στο fanbase όμως πάντα υπάρχουν κάποια σταθερά και αντικειμενικά κριτήρια(εκτος και αν θεωρήσουμε πως η nintendo πλεον δεν θέλει το ευρύ κοινό αλλά τους νοσταλγούς φανς)

Ποια είναι αυτά τα σταθερά και αντικειμενικά κριτήρια για ένα υβριδικό σύστημα και ένα σταθερό σύστημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, ikaruga24 said:

Ποια είναι αυτά τα σταθερά και αντικειμενικά κριτήρια για ένα υβριδικό σύστημα και ένα σταθερό σύστημα; 

Έχεις το Msi claw , lenοvo legio , asus rog ,steam deck για να το συγκρινεις όλα από αυτά νομίζω πως έχουν docking station για tv mode οπότε γιατί να μην είναι δίκαια η συγκριση με αυτά

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.
2 hours ago, Arkin said:

Εδω μια συγκριση απο το πρωτο wii U οπως βλεπουμε το switch 2 ειναι αρκετα πιο καθαρο ειδικα συγκριτικα με το wiiU. 

Screenshot-1.png

Ναι όντως, τώρα το σχήμα του βράχου στα αριστερά του καρέ διακρίνεται ξεκάθαρα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chrisxkar είπε

Μα η ίδια η Nintendo έχει αποδείξει ότι στα games δεν υπάρχει τίποτα σταθερό…

πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μπει η διασκέδαση σε κουτάκια σταθερότητας και αντικειμενικότητας…  

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zazoum είπε

Ναι όντως, τώρα το σχήμα του βράχου στα αριστερά του καρέ διακρίνεται ξεκάθαρα.

θα πρέπει να κάνετε  πλακα δεν μπορει ... 

Στις 3/6/2025 στις 12:46 ΜΜ, I'm_busy είπε

Νομίζω "ξέχασες" να αναφέρεις τις τιμούλες... λοιπόν για να δούμε, Rog X 1.153,95 ευρώπουλα. Όσο για το Steam deck OLED, είναι κατώτερο και πιο ακριβό (εφ όσον βγουν αληθινά τα reviews περί της τοπ LCD οθόνης). Επίσης, τι θεωρείς εσύ φορητό? Γιατί εγώ οριακά λέω το NS1 φορητό, πόσο μάλλον τη μπαταρία αυτοκινήτου της Asus.

switch 1 150 μυρια.. ολα τα υπολοιπα στο συνολο ουτε δεκα μυρια... τι λες  εσυ και εγω με αυτα τα νουμερα μπρωστα μας ειναι αερας κοπανιστος 

Στις 2/6/2025 στις 10:03 ΜΜ, I'm_busy είπε

Στοίχημα οι περισσότεροι που κοροιδεύουν, δεν είχαν ποτέ switch. Άστοχα όλα τα σχόλια περί γραφικών (όπως γινόταν και όταν ανακοινώθηκε το πρώτο) και φάνηκε στις πωλήσεις. Η πιο σωστή σύγκριση είναι με steam deck/rog ally αλλά εκεί δεν είδα σχόλια "άπατο" θα πάει με τέτοια specs ή τι τιμή είναι αυτό κτλπ. Παρεμπιπτόντως είναι πιο δυνατό απ το steam deck και τρέχει τα πάντα καλύτερα γιατί είναι optimized αποκλειστικά για τη κονσόλα και όχι για pc. Γενικά το nsw2 για τα specs που δίνει σε φορητό είναι ΦΘΗΝΟ.

απατο θα πγεναι και το πρωτο σουιτς... ( με οτι διαβάζαμε ) ω να σου γ@μσω τι θα πει  πουλησε το κωλο του ? τεσπα .. οταν καταλαβει ο κοσμος οτι κονσολα και " επιδωσεις " δεν ηταν ποτε το θεμα.. ισως καταλαβουν και  πως πρεπει να κρίνουν μια κοσνολα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...