Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, fagoura είπε

Ευχαριστουμε για την επιβεβαιωση.
Αρα το βιντεο που κραυγαζει για wordpress, δεν λεει ψεμματα καταρχας.
Διαφωνει με το "μια χαρα" προφανως.

πιάνεται από ένα ασχετο γεγονός (που όπως είπαμε δεν είναι απαραίτητα κακό) και το ξεχειλώνει διαστρεβλώνοντας την ουσία

αυτο είναι χειρότερο από ψέματα γιατί σου βάζει "και λιγη αλήθεια" ώστε να τον θεωρήσεις εμπιστο και να σε κατευθυνει εκεί που θέλει

Επεξ/σία από somt
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2025 στις 10:19 ΠΜ, kirileman είπε

Άλλη μια προφητεία που επιβεβαιώνεται! Εννοείται ότι τα 2 ψηφία που θα επιλέξω θα είναι 6 και 6.

Στις 3/6/2025 στις 10:22 ΠΜ, Luciddream είπε

Δεν ξέρω αν άνοιξε στα τελευταία 10 λεπτά αλλά εγώ έβγαλα κανονικά

Επεξ/σία από allure_boy
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, allure_boy said:

δεν θα επιλεξω απολυτος τιποτα ! δεν πουλαω την ζωη μου και την ελευθερια μου !

Ετσι! Αντίσταση στα πάντα, για το γαμώτο! Και αντίσταση στην ορθογραφία!
Το ότι θα στο δώσουν αυτόματα μετά από λίγο, ξέχνα το…

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2025 στις 10:38 ΠΜ, lexotamilf είπε

Κατέφθασε το Χάραγμα

και οχι μονο το χαραγμα αλλα και ολα τα προσωπικα δεδομενα του   και φυσικα  στερηση της ελευθεριας του καθενα 

25 λεπτά πριν, paredwse είπε

Ετσι! Αντίσταση στα πάντα, για το γαμώτο! Και αντίσταση στην ορθογραφία!
Το ότι θα στο δώσουν αυτόματα μετά από λίγο, ξέχνα το…

κανεις λαθος ... δεν θα λαβω απολυτος τιποτα ! τσιρακι εμενα δεν με κανει κανεις ....δεν θα πουλησω την ελευθερια μου σε καμια περιπτωση οποιος θελει ας το κανει και η ορθογραφια μου ειναι εξαιρετικη 

Επεξ/σία από allure_boy
  • Haha 5
Δημοσ.
46 minutes ago, allure_boy said:

και οχι μονο το χαραγμα αλλα και ολα τα προσωπικα δεδομενα του   και φυσικα  στερηση της ελευθεριας του καθενα 

κανεις λαθος ... δεν θα λαβω απολυτος τιποτα ! τσιρακι εμενα δεν με κανει κανεις ....δεν θα πουλησω την ελευθερια μου σε καμια περιπτωση οποιος θελει ας το κανει και η ορθογραφια μου ειναι εξαιρετικη 

Μην εισαι απολυτως.

• Haha 6
Δημοσ.

τελικά πρέπει να δούμε τι θελει να πει ο καλυτέχνης με ολο αυτο το μπαχαλο τσιπακια ταυτοτητες προσωπικοι αριθμοι 1992 4711 666.....ευρωωωωωπη ερχομαστε......

Αναφορά σε κείμενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/6/2025 στις 10:19 ΠΜ, kirileman είπε

Άλλη μια προφητεία που επιβεβαιώνεται! Εννοείται ότι τα 2 ψηφία που θα επιλέξω θα είναι 6 και 6.

μου αρεσει  που λες αλλη μια προφητεια επιβεβαιωνετε και θα επιλεξεις το 6 και 6 εκτος αν τρολαρεις κατα τα αλλα δεν εχεις καταλαβει καν οτι πουλας την ελευθερια σου ...οτι κανεις τα παντα ... θα τα βλεπουν ολα ! καμια ιδιωτικοτητα καταπληκτικο .... δεν το συζητω ... και φυσικα ουτε ο αμκα ουτε το αφμ θα καταργηθει ... 

Επεξ/σία από allure_boy
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, allure_boy είπε

μου αρεσει  που λες αλλη μια προφητεια επιβεβαιωνετε και θα επιλεξεις το 6 και 6 εκτος αν τρολαρεις κατα τα αλλα δεν εχεις καταλαβει καν οτι πουλας την ελευθερια σου ...οτι κανεις τα παντα ... θα τα βλεπουν ολα ! καμια ιδιωτικοτητα καταπληκτικο .... δεν το συζητω ... και φυσικα ουτε ο αμκα ουτε το αφμ θα καταργηθει ... 

Τόσο καιρό ρε φίλε περιμέναμε να έχουμε νέο αριθμό μητρώου μπας και απαλλαγούμε από τον ΑΜΚΑ που προδίδει την ηλικία μας! Θέλουμε να κρύψουμε καμιά δεκαετία τώρα που μεγαλώνουμε! 😛 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Τόσο καιρό ρε φίλε περιμέναμε να έχουμε νέο αριθμό μητρώου μπας και απαλλαγούμε από τον ΑΜΚΑ που προδίδει την ηλικία μας! Θέλουμε να κρύψουμε καμιά δεκαετία τώρα που μεγαλώνουμε! 😛 

δεν θα απαλλαγεις ουτε απο το αφμ ουτε απο το αμκα .. θα υπαρχει παραλληλα ...την ηλικια σου μπορεις απλα να λες ψεμματα ... δεν υπαρχει λογος να λες την ηλικια σου . αν ο κοσμος δεν καταλαβαινει τι θελουν να πετυχουν λυπαμαι αλλα υπαρχει τεραστιο προβλημα μυαλου ... δεν προσβαλω κανεναν δικαιωμα του καθενος αν θελει να τον παρει αλλα υπογραφη και την καταδικη του και φυσικα την ελευθερια του ...προβατα θελουν να μας κανουν και μετα απο 1 χρονο θα πουν δεν ειναι ασφαλες παρτε την σφραγιδα επανω σας. αυτα μονο στο ελαδισταν γινονται γερμανια αγγλια δεν το δεχθηκαν καν ! και  αλλες χωρες  ουτε καν η  βουλγαρια ! που η βουλγαρια ειναι ποιο πανω σε ολα απο εμας θελουν να  ειμαστε ενας αριθμος ... μονο ουτε ονομα ουτε επωνυμο . ενας αριθμος απλα ενα πιονι !

Επεξ/σία από allure_boy
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, allure_boy είπε

δεν θα απαλλαγεις ουτε απο το αφμ ουτε απο το αμκα .. την ηλικια σου μπορεις απλα να λες ψεμματα ... δεν υπαρχει λογος να λες την ηλικια σου . αν ο κοσμος δεν καταλαβαινει τι θελουν να πετυχουν λυπαμαι αλλα υπαρχει τεραστιο προβλημα μυαλου ... δεν προσβαλω κανεναν δικαιωμα του καθενος αν θελει να τον παρει αλλα υπογραφη και την καταδικη του και φυσικα την ελευθερια του ...

Μα μόλις δίνεις τον ΑΜΚΑ σου μαθαίνουν όλοι την ηλικία σου! Αυτό είναι το νούμερο του Σατανά, όχι ο Προσωπικός Αριθμός! 😛 

Επίσης χαλαρώστε λίγο, τίποτα κακό δεν θέλουν να πετύχουν. Απλά πολλαπλασιαζόμαστε σαν τις κατσαρίδες και τα παλιά μας συστήματα δεν μπορούν πλέον να μας διαχειριστούν σωστά. 2025 έχουμε, προοδεύσαμε, μορφωθήκαμε, κλπ. Δεν ζούμε στο 1800. 

Επίσης μετά τις 5 Σεπτεμβρίου το σύστημα θα σου αποδώσει αυτόματα τον ΠΑ σου θες δε θες. :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μα μόλις δίνεις τον ΑΜΚΑ σου μαθαίνουν όλοι την ηλικία σου! Αυτό είναι το νούμερο του Σατανά, όχι ο Προσωπικός Αριθμός! 😛 

Επίσης χαλαρώστε λίγο, τίποτα κακό δεν θέλουν να πετύχουν. Απλά πολλαπλασιαζόμαστε σαν τις κατσαρίδες και τα παλιά μας συστήματα δεν μπορούν πλέον να μας διαχειριστούν σωστά. 2025 έχουμε, προοδεύσαμε, μορφωθήκαμε, κλπ. Δεν ζούμε στο 1800. 

δεν υπαρχει ελπιδα ... δεν υπαρχει μυαλο γενικα λυπαμαι ... δεν ισχυει καν αυτο που λες ... ενας ανθρωπος με μυαλο μπορει να καταλαβει τι γινετε τζαμπα μιλαω . ειδικα αυτο που λες οτι ο κοσμος εχει μορφωθει οκ κλαιω ... απο τα γελια... οχι μονο δεν εχει μορφωθει οτι του σερβιρουν αμασητο το κατεβαζει χωρις να δει και να μαθει ...  τι κρυβεται απο πισω ... 

10 λεπτά πριν, billdanos είπε

Επίσης μετά τις 5 Σεπτεμβρίου το σύστημα θα σου αποδώσει αυτόματα τον ΠΑ σου θες δε θες. :) 

5 σεπτεμβριου οπως λες ας μου το δωσουν αν δεν συναινεσω εγω ...... δεν μπορουν να μου δωσουν τιποτα ! υπαρχει και η ευρωπη για καταγγελια και θα κανουν χιλιαδες... 

Επεξ/σία από allure_boy
  • Haha 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, allure_boy είπε

δεν υπαρχει ελπιδα ... δεν υπαρχει μυαλο γενικα λυπαμαι ... δεν ισχυει καν αυτο που λες ... ενας ανθρωπος με μυαλο μπορει να καταλαβει τι γινετε τζαμπα μιλαω . ειδικα αυτο που λες οτι ο κοσμος εχει μορφωθει οκ κλαιω ... απο τα γελια... οχι μονο δεν εχει μορφωθει οτι του σερβιρουν αμασητο το κατεβαζει χωρις να δει και να μαθει ...  τι κρυβεται απο πισω ... 

5 σεπτεμβριου οπως λες ας μου το δωσουν αν δεν συναινεσω εγω ...... δεν μπορουν να μου δωσουν τιποτα ! υπαρχει και η ευρωπη για καταγγελια και θα κανουν χιλιαδες... 

IMG_0175.jpeg

• Haha 6
Δημοσ.
On 07/06/2025 at 22:24, allure_boy said:

Και αυτός ο τύπος τώρα, είναι σε "τεχνολογικό" forum. 
ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΙΠΑΡΩ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, allure_boy είπε

Σε λάθος σελίδα είσαι φίλε μου. Γράψε "λιακοπουλος" και "προφητείες Αγίου παισιου " στο Google  και θα βρεις τις σελίδες που σε εκφράζουν 😉

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...