Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει βρει κανενα gpt τον αλγοριθμο που βασιζεται; φαινεται να μην λαμβανει υποψιν στους υπολογισμους και το αφμ

Δημοσ.

91 μηνύματα σε 5 ώρες. Θηρία είστε βρε σεις. 

Εγώ θα είμαι από τους τελευταίους που θα βγάλουν αριθμό. Λέω να μπω από περιέργεια τώρα να δω τι επιλογές μου δίνει το σύστημα και μέχρι ποια ψηφία είμαι ελεύθερος να επιλέξω ότι θέλω. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

Ρε σεις συνεχιζω να μην εχω λαβει το μειλ παρολαυτα.

Σε εμένα ήρθε instant με το που το έβγαλα , στης γυναίκας μου έκανε 2 ωριτσες για να έρθει το email της.

• Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, bujam1 είπε

Εντωμεταξύ, πόσο γαμάτη ιδέα στα τρια πρώτα ψηφία να υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης ύπαρξης Ι,1 και 0,Ο...
Θα γελάσουμε πολύ με 'χειρόγραφες' αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσεις τον ΠΑ και ο υπάλληλος που μετά το καταχωρεί 'στο σύστημα' να μην ξεχωρίζει τα γράμματα/νούμερα και να στο βγάζει άκυρο...

Την έκανα εγώ τη βλακεία, ήταν και πρωί, δεν κάθισα να σκεφτώ και τώρα έχω 11Ι1… στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάθετος, αλλά μετά συνειδητοποίησα τι έκανα! Τώρα πια χαραγμένος για μια ζωή με αυτό! 😂

• Haha 2
Δημοσ.

Και οι αλυσίδες σιγα-σιγα τοποθετούνται...

Πριν το καταλάβεις, έξυπνο πουλάκι,με το πηγαίο χιούμορ ,και την ακατάσχετη μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, δεν θα μπορείς να κάνεις τα χρηματά σου ότι εσύ θέλεις,ούτε θα μπορείς να πηγαίνεις όπου εσύ θέλεις, ούτε να λειτουργείς όπως εσύ θέλεις...

Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε το άλλο το πουλάκι...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, harispao είπε

Πριν το καταλάβεις, έξυπνο πουλάκι,με το πηγαίο χιούμορ ,και την ακατάσχετη μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, δεν θα μπορείς να κάνεις τα χρηματά σου ότι εσύ θέλεις,ούτε θα μπορείς να πηγαίνεις όπου εσύ θέλεις, ούτε να λειτουργείς όπως εσύ θέλεις...

Άστα να πάνε. Θα νοσταλγούμε τις παλιές καλές εποχές με την ανωνυμία που μας προσέφεραν οι ΑΦΜ και ΑΜΚΑ και θα κλαίμε...

• Like 2
  • Haha 12
Δημοσ.

Παιδιά... εμείς, που δεν έχουμε ακόμα νέα ταυτότητα και είμαστε με την παλιά... μπορούμε να βγάλουμε Π.Α.; 

Tον Οκτώβριο, έχω σκοπό να βγάλω μάλλον. 

Δημοσ.

Δεν το πιστέυω υπηρεσία να εκδώσουμε κάτι χωρίς παράβολο α ρε άτιμο κράτος πάλι μας γλύτωσες απο τα έξοδα !!!

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, markos9 είπε

Παιδιά... εμείς, που δεν έχουμε ακόμα νέα ταυτότητα και είμαστε με την παλιά... μπορούμε να βγάλουμε Π.Α.; 

Tον Οκτώβριο, έχω σκοπό να βγάλω μάλλον. 

Ναι, γίνεται, η μητέρα μου που έχει ακόμα την παλιά ταυτότητα έβγαλε κανονικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, harispao είπε

δεν θα μπορείς να κάνεις τα χρηματά σου ότι εσύ θέλεις

Δηλαδη τωρα ΟΟΟΛΛΛΑΑΑ αυτα τα πολλα χρηματα που εχουμε τα κανουμε οτι θελουμε; 

Θα μας τρελανετε με την καραμελα που βρηκατε για τα χρηματα; 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, harispao είπε

Μπραβο Χαρη ξεσκεπασες το συστημα. Γιαυτο εγινε ο ΠΑ. Θα θες να πας Τζουμερκα τωρα διακοπες παααααπ θα σε μπλοκαρουν λογω ΠΑ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ.
2 hours ago, bujam1 said:

Εντωμεταξύ, πόσο γαμάτη ιδέα στα τρια πρώτα ψηφία να υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης ύπαρξης Ι,1 και 0,Ο...
Θα γελάσουμε πολύ με 'χειρόγραφες' αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσεις τον ΠΑ και ο υπάλληλος που μετά το καταχωρεί 'στο σύστημα' να μην ξεχωρίζει τα γράμματα/νούμερα και να στο βγάζει άκυρο...

Από πότε έχεις εσύ να κάνεις χειρόγραφη αίτηση;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...