Arwindan Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Έχει κάτι μεταχειρισμένα ηλεκτρικά μούρλια Ευχαριστώ, αν και θα προτιμούσα να αποφύγω VW λόγω προηγούμενων εμπειριών. 1 ώρα πριν, gbras είπε Θα περιμενεις να δεις καταρχας το καινουργιο προγραμμα επιδοτησης τι θα δινει και τι προσφερει. Οτι και αν διαβασεις δεν εχει βγει κατι επισημα ακομα. Απο εκει και περα το atto3 ειναι μια καλη επιλογη. Καλη επιλογη επισης ειναι και τα μεταχειρισμενα ID4 που σου προτεινουν. Προσωπικα μου αρεσει πολυ το Lynk&Co 02 αλλα μαλλον ακομα και με την επιδοτηση θα ξεφευγει απο το οριο σου. Λογικα θα ειναι μεσα και το Hyundai Kona 65kwh Δες εδω για περισσοτερα https://ev-database.org Ναι έχω ήδη κάποια πράγματα για το ΚΗ4, και από ότι φαίνεται η επιδότηση θα είναι αρκετά πιο μικρή. Έτσι κι αλλιώς πρώτα αγοράζεις και μετά κάνεις αίτηση σωστά; Ωραίο το Lynk&Co 02 (τουλάχιστον εμφανισιακά αλλά ναι ξεφεύγει). Τα Hyundai τα συμπαθώ, αλλά νομίζω και αυτό θα βγαίνει εκτός budget αν ισχύουν τα όσα λένε για το ΚΗ4. 55 λεπτά πριν, moysatos79 είπε Εαν έχεις την δυνατότητα να φορτίζεις σπίτι τότε ηλεκτρικό απο εμένα.Απλα να ξέρεις ότι σε τυχόν εξορμήσεις θα πρέπει να κάνεις προγραμματισμό απο πρίν. Δηλαδή πού θα κάνεις στάση, να βρείς εκεί που θα είσαι φορτιστή κτλ. Εαν δεν θέλεις τέτοιους 'μπελάδες' τότε πας σε υβριδικό. Κατα προτίμηση toyota, γιατί έχουν το πιο αξιόπιστο σύστημα. Ναι θα μπορώ να φορτίζω στο σπίτι δεν θα έχω θέμα με αυτό. Τώρα για τα ταξίδια οκ μια στο τόσο δεν έχω θέμα να κάνω μερικές στάσεις και να πιω ένα καφέ. Το υβριδικό Toyota, παρόλο που τα εμπιστεύομαι γενικά σαν αυτοκίνητα, δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά. Η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι αρκετά. Πρέπει να πάω να δω κάποια από αυτά από κοντά και να τα οδηγήσω.
Vasilisxd Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 3 hours ago, Arwindan said: Ευχαριστώ, αν και θα προτιμούσα να αποφύγω VW λόγω προηγούμενων εμπειριών. Ναι, εσύ μάλλον μιλάς για αυτοκίνητα. Τα ηλεκτρικά παρόλο που έχουν 4 ρόδες και σχήμα αυτοκινήτου, δεν έχουν σχέση με αυτοκίνητο, τουλάχιστον όπως το ήξερες. Το εάν η VW ήταν/είναι αξιόπιστη στα αυτοκίνητα δεν έχει να κάνει με τα ηλεκτρικά. 1
sakks80 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Full υβριδικό για μένα είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή για πολλούς και διάφορους λόγους. 2
andreas-d Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Οποίο καινούργιο και να παρεις στα 2 χρόνια θα έχεις χάσει τουλάχιστον την μισή αξία και ακόμα θα χρωστάς, προτιμότερο ενα μεταχειρισμένο σοβαρό αυτοκίνητο, που πιθανόν να μην χάσει καθόλου αξία στα επόμενα δύο χρόνια. 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, andreas-d είπε Οποίο καινούργιο και να παρεις στα 2 χρόνια θα έχεις χάσει τουλάχιστον την μισή αξία και ακόμα θα χρωστάς, προτιμότερο ενα μεταχειρισμένο σοβαρό αυτοκίνητο, που πιθανόν να μην χάσει καθόλου αξία στα επόμενα δύο χρόνια. Βρες μου ενα μετοχειρο hybrid 2ετιας στη μιση τιμη και θα παρεις και προμηθεια. 4
andreas-d Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Βρες μου ενα μετοχειρο hybrid 2ετιας στη μιση τιμη και θα παρεις και προμηθεια. Ένα χρονιαρικο στα γρήγορα γιατί βλέπω ειδήσεις.. Από 36995€ καινούργιο σε ενα χρονο 10000€ κάτω με 5000χλμ. Και εγγύηση.. Και έβαλα toyota που κρατάει τιμή ας πούμε.. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από andreas-d 1
basilis_k6 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, andreas-d είπε Ένα χρονιαρικο στα γρήγορα γιατί βλέπω ειδήσεις.. Από 36995€ καινούργιο σε ενα χρονο 10000€ κάτω με 5000χλμ. Και εγγύηση.. Και έβαλα toyota που κρατάει τιμή ας πούμε.. ελλαδα δεν παιζουν αυτα φιλος. club bitone καινουργιο εχει 33-34 και μετοχειρο 30. πολυ μακρια απο τα 20-25 που υπονοεις. γενικα δεν παιζουν τετοιες τιμες. ουτε σε μη hybrid δεν παιζουν. 3
andreas-d Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ελλαδα δεν παιζουν αυτα φιλος. club bitone καινουργιο εχει 33-34 και μετοχειρο 30. πολυ μακρια απο τα 20-25 που υπονοεις. γενικα δεν παιζουν τετοιες τιμες. ουτε σε μη hybrid δεν παιζουν. Δεν υπονοώ τίποτα χωρίς στοιχεία, στο απέδειξα αλώστε.. 😁 Άρα ο φίλος συμφέρει καλύτερα να πάρει ένα μεταχειρισμένο από εξωτερικό και να μη μπλέξει με δάνεια.. Όσοι τόλμησαν ειναι κερδισμένοι..
Arwindan Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Ευχαριστώ για τις απόψεις παιδιά. Για μεταχειρισμένο από εξωτερικό δεν νομίζω ότι θα έμπαινα στη διαδικασία. Από υβριδικά τι γνώμη έχετε για το Peugeot 2008; 1
andreas-d Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Arwindan είπε Ευχαριστώ για τις απόψεις παιδιά. Για μεταχειρισμένο από εξωτερικό δεν νομίζω ότι θα έμπαινα στη διαδικασία. Από υβριδικά τι γνώμη έχετε για το Peugeot 2008; Το peugeot πολύ όμορφο αμάξι το έχει παραγγείλει η κουμπάρα μου καινούργιο φουλ έξτρα στα 27κ με μια έκπτωση που έτρεχε, τον Αύγουστο θα παραλάβει.. 1
bkran Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 έχω του 2021 πετρέλαιο και κοντεύει τα 60κ χλμ. Ως τώρα καμία ζημιά, μόνο η οθόνη μπορεί να κολλήσει αν μείνει ώρες στον ήλιο χωρίς ηλιοπροστασία στο παρμπρίζ. Γενικά θα το πω τίμιο αυτοκίνητο, αν το ζορισεις παίρνει κλίσεις στις στροφές αλλά παραδόξως κρατάει αρκετά καλά. Το τιμόνι θέλει λίγο συνήθεια, αλλά είναι τελικά πολύ βολικό. Πολύ ελαφρύ μέσα στην πόλη και βαραίνει όσο ανεβαίνουν τα χλμ. Σαν ποιότητα κατασκευής δυστυχώς ακολουθεί τα σημάδια των καιρών, έχει κάποιους ψιλό τριγμούς και παίζουν αρκετά σκληρά πλαστικά, ωστόσο όλα κάπως έτσι τα φτιάχνουν πια ( σε αυτό το εύρος τιμών προφανώς ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα