Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει στην αγορα καποια συσκευη που να πιανεις σημα χωρις να μπαινεις σε εφαρμογη και να μην χρειαζεται να πατας WPS  στο modem-router για συγχρονισμο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mr.mister είπε

Υπαρχει στην αγορα καποια συσκευη που να πιανεις σημα χωρις να μπαινεις σε εφαρμογη και να μην χρειαζεται να πατας WPS  στο modem-router για συγχρονισμο?

Με την παρούσα τεχνολογία που έχει εφαρμογή σε όλον τον γαλαξία, για να συνδεθεί κάποια συσκευή σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο χρειάζεται είτε χειροκίνητη πληκτρολόγηση του κωδικού πρόσβασης είτε χρήση της λειτουργίας WPS. Οτιδήποτε άλλο είναι αδύνατον, εκτός της περίπτωσης που αναφέρει ο φίλος από πάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το  modem είναι γείτονα που μου έχει δώσει το password. Πιάνουν σήμα τα μπροστινά δωμάτια αλλά όχι τα πίσω. Το θέμα είναι ότι το σπίτι προορίζεται για Airbnb και αν βάλω κάποιο repeater-extender από ότι φαίνεται θα πρέπει ο καθένας καινούργιος τουρίστας θα πρέπει να εισέρχεται στην εφαρμογή του tp link για να έχει. Internet στα πίσω δωμάτια. Δεν νομίζω αν βάλω repeater extender και το ενεργοποιήσω εγώ από το κινητό μου για μια φορά οι επόμενοι να μπαίνουν απλά μέσω του κινητού τους άμεσα και χωρίς διαδικασία. 

Επεξ/σία από mr.mister
  • Confused 1
  • Haha 1
  • Λύση
Δημοσ.
On 03/06/2025 at 22:57, mr.mister said:

Το  modem είναι γείτονα που μου έχει δώσει το password. Πιάνουν σήμα τα μπροστινά δωμάτια αλλά όχι τα πίσω. Το θέμα είναι ότι το σπίτι προορίζεται για Airbnb και αν βάλω κάποιο repeater-extender από ότι φαίνεται θα πρέπει ο καθένας καινούργιος τουρίστας θα πρέπει να εισέρχεται στην εφαρμογή του tp link για να έχει. Internet στα πίσω δωμάτια. Δεν νομίζω αν βάλω repeater extender και το ενεργοποιήσω εγώ από το κινητό μου για μια φορά οι επόμενοι να μπαίνουν απλά μέσω του κινητού τους άμεσα και χωρίς διαδικασία. 

το πως θα το σεταρεις ειναι ασχετο με το πως θα συνδεονται οι αλλοι.οι αλλοι θα συνδεονται με κωδικο οπως σε ολα τα ασυρματα δικτυα ασχετα αν θα τα σεταρεις απο app,wps,web interface

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/6/2025 στις 9:57 ΜΜ, mr.mister είπε

Θα το σετάρεις εσύ μια φορά και τέλος.Τον κωδικό θα δώσεις και θα έχουν ίντερνετ.Δεν χρειάζεται να μπαίνουν  στην εφαρμογή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/6/2025 στις 11:57 ΜΜ, mr.mister είπε

Ρε Αθεόφοβε, κάνεις το δωμάτιο airbnb και κλέβεις ίντερνετ; Γιατι δεν λες του γείτονα να σου πάρει και extender? 
Βαλε εκει μια σύνδεση να κανεις την δουλεία σου και μη βασίζεσαι σε άλλους για κατι δικο σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, gorge18 said:

Ρε Αθεόφοβε, κάνεις το δωμάτιο airbnb και κλέβεις ίντερνετ; Γιατι δεν λες του γείτονα να σου πάρει και extender? 
Βαλε εκει μια σύνδεση να κανεις την δουλεία σου και μη βασίζεσαι σε άλλους για κατι δικο σου.

Αν και θα επρεπε να σε γραψω κανονικα , ριξε μια ματια στα παραπανω μυνηματα να  ξεστραβωθεις οτι μου εχει δωσει τον κωδικο. Κοιτα  να αποκτησει νοημα η ζωη σου και οχι να λες εξυπναδες.

Επεξ/σία από mr.mister
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, mr.mister είπε

Αν και θα επρεπε να σε γραψω κανονικα , ριξε μια ματια στα παραπανω μυνηματα να  ξεστραβωθεις οτι μου εχει δωσει τον κωδικο. Κοιτα  να αποκτησει νοημα η ζωη σου και οχι να λες εξυπναδες.

Εντάξει, χαλάρωσε λίγο μη πάθεις και τίποτα μέρες που ειναι. Aπλώς σχολίασα ότι όταν βάζεις Airbnb, καλό είναι να έχεις σταθερές λύσεις και όχι να εξαρτάσαι από τον γείτονα, ακόμα κι αν σου έδωσε το Wi-Fi. Αν αύριο αλλάξει γνώμη ή κλείσει το ρούτερ του, τι θα πεις στους επισκέπτες; ή ακομα αν εχεις θεματα με το ίντερνετ, θα καλείς κάθε λιγο τον γείτονα να το φτιάξει; Τα εχω  δει στην πράξη αυτα. Μια φιλική παρατήρηση ήταν, όχι επίθεση. Καλή συνέχεια και ελπίζω να βρεις λύση που να δουλεύει χωρίς ταλαιπωρία για τους τουρίστες.

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 1
Δημοσ.

γενικοτερα θα συμφωνησω με τον απο πανω. εφοσον το airbnb εχει κινηση και βγαζει καποια χρηματα και το ιντερνετ ειναι πλεον κατι σημαντικο καλο θα ηταν να εχεις μια γραμμη δικια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...