Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 minutes ago, filip123go said:

"είτε να σπαταλήσει υπερβολικά πολύ χρόνο και χρήμα" = να κάνει expose τα ήδη υπάρχοντα API.

Αλλά εξήγησε μου καλύτερα. Γράφω apps σε ios μόνο 10 χρόνια. Δεν τα ξέρω και τόσο καλά.

Να κάνει expose API που έχουν φτιαχτεί να δουλεύουν σε συνδυασμό με συγκεκριμένο hardware και SoC όπως των apple watch, airpods κτλ. Άρα δηλαδή να κάνει remake τα συγκεκριμένα API για να μπορούν να δουλεύουν με ότι κινεζοκατασκευή; Σαν προγραμματιστής δηλαδή δεν σου ακούγεται τρομερά κακό αυτό;

• Confused 1
Δημοσ.
9 minutes ago, KostasKri said:

Να κάνει expose API που έχουν φτιαχτεί να δουλεύουν σε συνδυασμό με συγκεκριμένο hardware και SoC όπως των apple watch, airpods κτλ. Άρα δηλαδή να κάνει remake τα συγκεκριμένα API για να μπορούν να δουλεύουν με ότι κινεζοκατασκευή; Σαν προγραμματιστής δηλαδή δεν σου ακούγεται τρομερά κακό αυτό;

Δεν θα πάει τόσο low level (να φτιάξει ουσιαστικά drivers).Απλά θα δώσει το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί και στους άλλους κατασκευαστές και θα τους πει "έτσι δουλεύει, κοψ'τε το λαιμό σας" . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, filip123go said:

Δεν θα πάει τόσο low level (να φτιάξει ουσιαστικά drivers).Απλά θα δώσει το πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί και στους άλλους κατασκευαστές και θα τους πει "έτσι δουλεύει, κοψ'τε το λαιμό σας" . 

Δεν έχω εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να έχεις κάτι να παίζει σωστά όπου και να το βάλεις χωρίς να κάτσεις να κάνεις optimization. Το "κοψ'τε τον λαιμό σας" όσο δίκαιο και να ακούγεται δεν νομίζω θα είναι αρκετό για την ΕΕ και θα τους αναγκάσει να το δίνουν φουλ και θα καταλήξουμε να πληρώνουμε παραπάνω το iPhone για να παίρνουμε πιο φθηνά αξεσουάρ. Γιατί πέρα του κόστους για να τα φτιάξει όλα αυτά, μην ξεχνάς ότι ένα iPhone πχ μπορεί να το δίνει ακόμα στα 999$ (όπως το 2017) και να μην έχει ανεβάσει τιμές αλλά έχει στο μυαλό της ότι ένα ένα καλό 80% (αυτό το νούμερο είδα με μια αναζήτηση.. πολύ μου φάνηκε αλλά ας το δεχτούμε) αυτών που θα το αγοράσουν, θα πάρουν και Apple Watch, Airpods κτλ. Αυτό σημαίνει ότι ότι δεν χρειάζεται να υπερκοστολογήσει μια συσκευή για να βγάλει όλο το κέρδος από κει αλλά να το μοιράσει. Τώρα σκέψου το 80% να γίνει 40-50%. Την χασούρα θα πρέπει από κάπου να την βγάλει.

Επεξ/σία από KostasKri
Δημοσ.

Πρόταση.
Να γίνει δημοψήφισμα μέσω κάποιου σαιτ αδιαβλητου στην Ε.Ε. και να μιλήσουν και οι χρήστες.

Εγώ έχω και τα δύο λειτουργικά το IOS για πιο ασφαλείς πλοηγήσεις,πληρωμές κλπ,και την απλότητά του,και το Android 15 για παιχνιδάκι με το λειτουργικό...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ελεύθερο λειτουργικό το θέλω κλειστό όσο δεν πάει άλλο δεν με ενδιαφέρει.

Όταν θελησω ανοιχτό λειτουργικό με 50-100€ παίρνεις ότι γουστάρεις και με Android 15 και είσαι κομπλέ.

Έλεος δλδ με το έτσι θέλω να το ανοίξει. ΌΧΙ ΡΕ μην το ανοίγετε το ρημάδι αν το κάνετε θα δηλώσω έδρα USA στο πρόγραμμα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, harispao είπε

Πρόταση.
Να γίνει δημοψήφισμα μέσω κάποιου σαιτ αδιαβλητου στην Ε.Ε. και να μιλήσουν και οι χρήστες.

Εγώ έχω και τα δύο λειτουργικά το IOS για πιο ασφαλείς πλοηγήσεις,πληρωμές κλπ,και την απλότητά του,και το Android 15 για παιχνιδάκι με το λειτουργικό...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ελεύθερο λειτουργικό το θέλω κλειστό όσο δεν πάει άλλο δεν με ενδιαφέρει.

Όταν θελησω ανοιχτό λειτουργικό με 50-100€ παίρνεις ότι γουστάρεις και με Android 15 και είσαι κομπλέ.

Έλεος δλδ με το έτσι θέλω να το ανοίξει. ΌΧΙ ΡΕ μην το ανοίγετε το ρημάδι αν το κάνετε θα δηλώσω έδρα USA στο πρόγραμμα...

Δηλαδή εμείς που έχουμε android τόσα χρόνια (πολλά) δεν πλοηγουμαστε ασφαλώς? Ότι να ναι προφανώς το σχόλιο ενός κατά τα άλλα τυπικού ios user.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, axidousgr είπε

το θεωρω απαραδαικτο εν ετη 2025 να μην μπορεις να μεταφερεις μεταξυ 2 λειτουργικων κατι απο φωτο ή αρχεια !

Ουτως η αλλως η apple στην Ευρωπη ερχεται με πολλα μειον , να πουμε για την δορυφορικη καλυψη για εκτακτες αναγκες ? να πω για υπηρεσιες (news, fitness+) που σε χρεωνει το apple one οσο και τους αμερικανους ? την μεταφορα χρηματων μεσω  imessager ? μην πω για το apple AI (πρεπει να κανουμε μαιμουδιες για να το εχουμε )

θα πρεπει αν θελει να πουλαει ακομα στην Ευρωπη να εχει τις ιδιες υπηρεσιες και κοστη παντου 

Send Anywere λέγεται αδερφέ και εν έτη 2025 μπορείς να μεταφέρεις ΤΑ ΠΆΝΤΑ πανγρήγορα,

Αααα και ξέρεις ε; 

Τα iPhone έχουν και file manager ετσι Για να ικανοποιηθεις ψάχνοντας...

Ψάξτε λίγο ρε παιδιά μην μένετε σε στερεότυπα χρόνων...

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Δηλαδή εμείς που έχουμε android τόσα χρόνια (πολλά) δεν πλοηγουμαστε ασφαλώς? Ότι να ναι προφανώς το σχόλιο ενός κατά τα άλλα τυπικού ios user.

Ειπα ρε φίλε έχω ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ λειτουργικά...
Και αν θέλεις να μάθεις ΌΧΙ δεν πλοηγεισαι ασφαλώς...
Το γιατί στο αφήνω να το ψάξεις και λίγο.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, harispao είπε

Ειπα ρε φίλε έχω ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ λειτουργικά...
Και αν θέλεις να μάθεις ΌΧΙ δεν πλοηγεισαι ασφαλώς...
Το γιατί στο αφήνω να το ψάξεις και λίγο.

το είδα τι είπες, το συμπέρασμα σχολιασα που δείχνει τυπικό χρήστη ios.

αν δεν προσέχεις τίποτα δε σε σώζει, σε αφήνω να το ψάξεις λίγο.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, kisan είπε

Αν θέλαμε λειτουργικό σουρωτήρι, θα παίρναμε Android 

Ε καλά μην χρησιμοποιείς άλλες συσκευές εκτός της Apple. Εγώ που έχω iPhone το βρίσκω θετικό να δουλεύει καλύτερα και με άλλες συσκευές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, TechnoState είπε

... έχεις κρατήσει 8 (ή και 7 χρόνια) συσκευή? 

(Και δεν εννοώ να την έχεις δωρίσει σε μέλος της οικογένειας σου ή να την χρησιμοποιείς σαν τρίτη συσκευή - ούτε καν δεύτερη δλδ).

Και αν ναι...πως τα πάει με την μπαταρία? (Ή πόσες φορές την έχει αντικαταστήσει)?

Εξωτερικά, σε τι κατάσταση βρίσκεται? (φαντάζομαι θα το προστατεύουν θήκες - αλλά μία αίσθηση αποσύνθεσης, σίγουρα θα υπάρχει).

Απλά απορία το έχω...

iPhone 8 Plus Και δουλεύει σφαίρα το μόνο μειονέκτημα της συσκευής είναι ότι δεν παίρνει eSIM Και δεν έχει ανέπαφες συναλλαγές τίποτα άλλο. Επίσης έχουμε και ένα Samsung j5 2015 Πραγματικά δεν έχω δει πιο σάπια συσκευή από αυτήν. Και δυστυχώς όλες οι Samsung συσκευές και όλα τα android μετά από Μερικά χρόνια όλα ακριβώς είναι σκουπίδια. Μπαταρία φίλε μία φορά αλλάξαμε 50 € δώσαμε γνήσια βάλαμε και η συσκευή είναι άψογη

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

iPhone 8 Plus Και δουλεύει σφαίρα το μόνο μειονέκτημα της συσκευής είναι ότι δεν παίρνει eSIM Και δεν έχει ανέπαφες συναλλαγές τίποτα άλλο. Επίσης έχουμε και ένα Samsung j5 2015 Πραγματικά δεν έχω δει πιο σάπια συσκευή από αυτήν. Και δυστυχώς όλες οι Samsung συσκευές και όλα τα android μετά από Μερικά χρόνια όλα ακριβώς είναι σκουπίδια. Μπαταρία φίλε μία φορά αλλάξαμε 50 € δώσαμε γνήσια βάλαμε και η συσκευή είναι άψογη

πόσο κόστιζαν αυτές οι δυο συσκευες που αναφέρεις? γιατί όταν συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια βγάζεις σαλάτα.

edit με λίγη έρευνα 979 το ένα 160 το άλλο. Συνεχίστε την κατήχηση.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

πόσο κόστιζαν αυτές οι δυο συσκευες που αναφέρεις? γιατί όταν συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια βγάζεις σαλάτα.

300 € μεταχειρισμένο το iPhone 200 € καινούργιο το Samsung. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία σημασία έχει το αποτέλεσμα σημασία έχει μετά από 10 χρόνια ποια συσκευή θα μπορείς να Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς σαν να μην πέρασε μια μέρα. Επίσης να αναφέρω ότι επειδή στην Ελλάδα πρέπει να τα αγοράζετε όλα δε σημαίνει ότι όλος ο κόσμος τα πληρώνει τα κινητά του . Οι σοβαρές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα δίνουν δωρεάν τα τηλέφωνα αυτά. Έτσι απλά για να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις Μίλα με πορτοκάλια.

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Just_travel_everywhere είπε

300 € μεταχειρισμένο το iPhone 200 € καινούργιο το Samsung. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία σημασία έχει το αποτέλεσμα σημασία έχει μετά από 10 χρόνια ποια συσκευή θα μπορείς να Συνεχίζεις να χρησιμοποιείς σαν να μην πέρασε μια μέρα. Επίσης να αναφέρω ότι επειδή στην Ελλάδα πρέπει να τα αγοράζετε όλα δε σημαίνει ότι όλος ο κόσμος τα πληρώνει τα κινητά του . Οι σοβαρές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τα δίνουν δωρεάν τα τηλέφωνα αυτά. Έτσι απλά για να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις Μίλα με πορτοκάλια.

Εχει απολύτως τεράστια σημασία γιατί μιλάς για μία ναυαρχίδα με υψηλά specs και για ένα entry level. Οτι να ναι δηλαδή και στο λέω ευγενικά.

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εχει απολύτως τεράστια σημασία γιατί μιλάς για μία ναυαρχίδα με υψηλά specs και για ένα entry level. Οτι να ναι δηλαδή και στο λέω ευγενικά.

S7 edge τα ίδια χάλια Έλα τώρα τόσα τηλέφωνα πέρασαν από τα χέρια μου τα ίδια ακριβώς ήταν όλα. Δεν αλλάζει τίποτα απολύτως άσε πήγαινε πέστα πουθενά αλλού αυτά όχι σε μένα. Εάν θέλετε να κλείνετε τα μάτια και να έχετε φανατισμού εμένα δε με διαφέρει στην πραγματικότητα όμως αυτή είναι η αλήθεια ότι και να λέμε. Και στο λέω έχω περάσει όλα τα android σχεδόν και όλες τις ναυαρχίδες την Samsung. Μέχρι και το προηγούμενο μοντέλο το S 24 ultra δεν μπορούσανε να παίξουνε ένα βίντεο από φωτογραφική μηχανή Sony Α7 4. Έπρεπε να φτάσουμε φέτος επιτέλους να μπορεί να παίξει ένα βίντεο. Βίντεο τα οποία το iPhone 12 τα ξεφτιλίζει Στην αναπαραγωγή.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

edit με λίγη έρευνα 979 το ένα 160 το άλλο. Συνεχίστε την κατήχηση.

Άρα γιατί δεν μας αφήνετε στην ησυχία μας; Πρόκειται ποτέ το χρέπι των 160 ευρώ να λειτουργήσει όσο απρόσκοπτα λειτουργεί το άλλο; Εγώ σαν εταιρεία που ασχολήθηκα ώστε να φτιάξω το iPhone, το λειτουργικό του και τα αξεσουάρ γιατί πρέπει να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν; Δεν βγάζει μόνο η Apple τηλέφωνα και αξεσουάρ και ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να αγοράσει αυτό που επιθυμεί. Αν η Apple δεν πουλούσε τόσο, κανείς δεν θα ασχολούνταν μαζί της…

Η ΕΕ ασχολείται με όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει να πωλούνται κινεζιές με πειραγμένες εκδόσεις λειτουργικού που κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται και τι περιέχουν. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Δεν είμαι οπαδός κανενός. Αυτό που θέλω να πω είναι όταν συγκρίνουμε κάτι να υπάρχει μία λογική.

Το J5 που αναφέρθηκε σέρνονταν όταν βγήκε το 2015. Οχι να αντέξει 10 χρόνια μετά. Και είναι λογικό για μία τόσο φτηνή συσκευή. Το πόσο τα πήρε κάποιος μεταχειρισμένα δεν λέει απολύτως τίποτα. 

Ο καθένας ας πορευτεί όπως θέλει. Δεν κρίνω επιλογές. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...