Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν αγαπημένοι μου άμπαλοι εραστές της στρογγυλής θεάς και της σπυριάρας βεβαίως βεβαίως. Αναρτά ένας μια εικόνα οποιοδήποτε αθλητή είτε είναι πασίγνωστος είτε δεν τον ξέρει η μάνα του και όποιος το βρει κάποιος ανεβάζει ο επόμενος άλλη και ούτω καθεξής. *Κατόπιν αιτήματος του κοινού ανάρτηση και προπονητών!! Ας αρχίσει το ματς!! Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Tsoukos87 5
BadIndian Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Λοιπόν αγαπημένοι μου άμπαλοι εραστές της στρογγυλής θεάς και της σπυριάρας βεβαίως βεβαίως. Αναρτά ένας μια εικόνα οποιοδήποτε αθλητή είτε είναι πασίγνωστος είτε δεν τον ξέρει η μάνα του και όποιος το βρει κάποιος ανεβάζει ο επόμενος άλλη και ούτω καθεξής. Ας αρχίσει το ματς!! Ευκολάκι... Έρικ Καντονά στη διασημη καρατιά στον φλώρο οπαδό που τόλμησε να του την πει.... Παραχωρώ τη σειρά μου στον ts για να έχει ροή και παίρνω τα εύσημα για την πρώτη σωστή απάντηση τους Los ampalos!!! Επίτιμο με βλέπω εδώ σαν τον Μητσοτάκη 😁 6 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Σωστός ο παικταράς, προχωράμε.. Θα συνεχίσω με παικταρά αλλά και εύκολο για να υπάρχει ροή. 5
elio_1 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Batigoal! Αν και το διαβατήριο γράφει batistuta... Στη Fiorentina ο Επόμενος: 5
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Σωστός ο Ηλίας, φυσικά ο Batistuta είναι, χμμ τώρα έτσι όπως βλέπω φανέλα και σήμα πρέπει να είναι η Λίβερπουλ τώρα νομίζω Κιγκαν, Νταγκλις ή Σουνες δεν είναι πάντως... Είναι από αυτή τη φουρνιά παικτών;;
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 hours ago, elio_1 said: Batigoal! Αν και το διαβατήριο γράφει batistuta... Στη Fiorentina ο Επόμενος: Η αγαπημένη μου Liverpool και ο μεγάλος και συγχωρεμένος πια Ray Clemence. Βάζω κι εγώ μια από έναν κλασικό ζοχάδα των παιδικών μου χρόνων. 3
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Μα φυσικά ο τεράστιος Steffan Effeberg, σε ένα ματς με Ρεαλ ο τρελός, αν θυμάμαι καλά παραιτησε τον αγώνα και πήγε να βρει ένα φίλαθλο στις εξέδρες. Βάζω και άλλον.. (δεν έχω reactions) 2 1
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Tsoukos87 said: Μα φυσικά ο τεράστιος Steffan Effeberg, σε ένα ματς με Ρεαλ ο τρελός, αν θυμάμαι καλά παραιτησε τον αγώνα και πήγε να βρει ένα φίλαθλο στις εξέδρες. Βάζω και άλλον.. (δεν έχω reactions) Σωστά! Μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου. Παραπάνω ο κατά πολλούς μεγαλύτερος Αφρικανός όλων των εποχών George Weah. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Charismo 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Ω ναι , μα φυσικά το διαμάντι της Λιβερίας ο George Weah, βάλε κι άλλον φίλε!! 1
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ακόμα ένας τρελάκιας του παρελθόντος στο πέρασμα του από τους Laziali. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Charismo 2 2
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Γκάζα (Paul Gascoine) παικταράς και τεράστια καλτ μορφή και το ίνδαλμα του Γουειν Ρουνι όπως και πολλών άγγλων, σχεδόν μόνος του κουβάλησε την Αγγλία το 90 στο μουντιάλ της Ιταλίας μέχρι και τα ημιτελικά. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Και πάμε και στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου...της Ελλάδας!! Ποιός είναι ο εικονιζόμενος και αυτός που έχω κρύψει; 2
Charismo Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αυτός που αρπάζει τον παίκτη που ψάχνουμε είναι ο King; Ο άλλος δεν ξέρω, αν και η φάση κάτι μου θυμίζει. Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Charismo 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου Ναι ο King είναι του Ιωνικού και ο άλλος παίκτης του ΟΣΦΠ πολύ γνωστός και όχι πολύ καλό παιδί, ήταν απο τις πρώτες μεγάλες πωλήσεις του Ολυμπιακού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα